Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SEMESTERTRÄNING

dubai traninglarcurl-boll-1larcurl-boll dubai traning1

Kläderna kommer från Stadium SOC – HÄR!

Hej mina hjärtan! Medan Natasha solade igår så var jag på hotellets gym för att träna/fota/filma. Så himla härligt att vara på ett nästan helt tomt gym i lugn och ro utan stress. Är lite trött och seg i kroppen efter ganska lite sömn pga. jetlag men blev ändå ett lagom härligt semesterpass som ni kan se nedan. Hur är det med er? Hur går det med er träning? Någon som tränat i helgen? Puss, I

30 min power walk lutning 15%

15 rep benpress X 3

20 crunch på boll X 3

15 enbens lårcurl på boll (bild 2 & 3) X 3

20 höftlyft med vikt X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • vilken hastighet har du när du går dina power walks med 15% lutning? har följt din blogg sen du börja, du verkar vara e sån härlig tjej. vill bara säga att tack vare dig känner jag mig stark att säga nej till alkohol. kram på dig ida!

  lisa 2015-11-16 23:46:23
  Svara
  • Svar på lisas kommentar.

   Men åh vad kul att höra och grymt jobbat av dig att våga säga nej! jag brukar köra på 6,5-7km/h 🙂 Kramis

   idawarg 2015-11-17 12:26:47
   Svara
 • Jag sprang näst sista passet på wargrun i söndags! Trodde aldrig att jag skulle klara 30 min när jag började men visst gick det 😀 Kanske inte så mycket för vissa men för mig är det stort!! Tycker du lyckats sååå bra med upplägget i wargrun utan ett schema hade jag aldrig lyckats<3

  Ebba 2015-11-16 21:17:03 http://www.ebbagustavssons.devote.se
  Svara
 • Älskar också semesterträna. Är så kul att besöka andra gym.
  Tack för alla tips & inspo!
  🙂

  Maria 2015-11-16 06:31:30 http://www.mariasfavoriter.blogg.se
  Svara
 • Har du tips på något man kan börja äta istället för kvarg? För vill försöka sluta med laktos produkter

  sara 2015-11-15 22:13:01
  Svara
 • Älskar semesterträning! Utvilad, ingen stress och full av energi.

  Själv sprang jag i regn i lördags & idag styrketränade jag på samma gym du också brukar här hemma.

  Ha en fin vecka & njut av semestern!

  Anna - Trend o träning 2015-11-15 21:44:44 http://www.trendotraning.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind