Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTT TRÄNINGSUPPLÄGG

hoftlyft vikt-2 hoftlyft vikt

Hej mina vänner! I helgen så körde jag ett riktigt härligt pass för ben/rumpa. Jag har börjat köra mer högreps med mindre vila på mina styrkepass då jag märkt att kroppen vant sig med både reps och belastning så var tvungen att ändra om i mitt träningsschema för att få lite omväxling. Ni kan se hela passet nedan.

10 min löpning som uppvärmning.

Triset 1: 15 rep benpress 120kg + 20 rep höftlyft kettlebell (bilderna ovan) 20 kg + 15 rep/sida bulgariska utfall utan vikt X 4

Triset 2: 15 rep benspark 30kg + 15 rep lår curl 20 kg + 15 squats i abduktor maskin X 4

Triset = 3 övningar i följd utan vila.

Sedan avslutade jag det hela med 3 set Wargens Buttkiller

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej ida! Jag har ett problem. Det är så att varje gång jag tränar så börjar jag må illa. Det kan vara allt från att jag tränar med lätta vikter o knappt blir andfådd, till vanliga gympass och konditionspass. Har varit såhär dom senaste veckorna…jag äter regelbundet med protein, långsamma kolhydrater o ungefär 5 mål om dagen. Och det går ca 1 eller 2 timmar efter jag ätit till jag kör mitt pass. Vet du vad det kan bero på? Är det någon vitaminbrist eller liknade jag kan ha? Tacksam för ett svar och du har en suverän blogg med positiv inspo. ☺

  Emma 2015-11-12 19:12:44
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! Nej jag vet inte men min första tanke var att du kanske äter något du är överkänslig mot och kanske mår lite illa av det? Kramis

   idawarg 2015-11-13 09:25:39
   Svara
 • Hej Ida!
  Idag lyssnade jag på framgångspodden och det avsnitt du är med i. Herregud. Jag blev så inspirerad. Jag har alltid gillat dig, du verkar vara så ödmjuk och ha en hälsosam inställning till livet och efter att ha lyssnat på podden fick jag det verkligen bekräftat 🙂
  Otroligt modigt och viktigt att du delar med dig av att du har lidit av ätstörningar, det behövs mer kunskap om den fruktansvärda sjukdomen. Jag led själv av ätstörningar från att jag var 13-19 år men är idag frisk vilket jag kämpat otroligt hårt för. Skulle gärna vilka hjälpa andra människor som är sjuk i ätstörningar i framtiden.
  Hur som helst, du verkar vara en fantastisk tjej och fortsätt som du gör! Sveriges samhälle behöver någon som dig. Kram

  Julia 2015-11-12 17:13:13
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   hej Julia och tack snälla vad glad jag blir <3 Var lite nervös vad folk skulle tycka men det var väldigt kul att vara med i ett annat format och vara lite mer personlig än vad jag kanske är i mina egna medier. Blev väldigt glad av din kommentar och jag ska göra så gott jag kan för att hjälpa människor må bättre på alla sätt <3 KRamis

   idawarg 2015-11-13 09:24:33
   Svara
 • Hej Ida!
  Hörde i framgångspodden att du har stora fötter. Det har jag med och jag har jättesvårt att hitta snygga skor. Du verkar inte ha problem med det för du har väldigt snygga skor, var köper du dom? 🙂 kram

  Elvira 2015-11-12 17:03:43
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Hej Elvira! Min pojkvän driver ganska mycket med mig hela tiden och som hon skriver nere så har jag stl 37. Men jag har tjejkompisar som har större fötter och de brukar beställa på nätet. Sedan så tror jag att det bästa är att gå direkt till en nike butik ex om du vill ha skor för de kan ha större stl. Min pojkvän brukar göra så då han har gigantiska fötter 46-47 och det går aldrig att hitta på en vanlig sportbutik. Kramis

   idawarg 2015-11-13 09:21:49
   Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Hej Elvira! Alexander drev bara med Ida, hehe. Hon har 37 om jag hörde rätt i podden 😉

   Marie 2015-11-13 08:44:28 http://marie88.blogg.se/
   Svara
 • Wargens buttkiller är verkligen jättebra!

  Jag undrar om du har några tips på hur man ska klä sig på underkroppen när det gäller joggning utomhus när det börjar bli kallt nu igen. Vill helst kunna vara ute och springa så länge det inte är snö, men det blir så kallt om knäna med mina vanliga träningstights!:)

  Alexandra 2015-11-12 14:40:19
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Ja den är grym 🙂 Ja jag har ett par grymma vintertights från puma som är perfekta och man håller värmen. Har dem alltid om jag tränar eller går PW under vintern 🙂 Kramis

   idawarg 2015-11-13 09:19:09
   Svara
 • När du kör benpress, räknar du vikt på ”släden” också eller räknar du bara viktplattorna?:)

  Evelina 2015-11-12 13:54:32
  Svara
 • Hej Ida! Vart köper jag en bra yogamatta? Får ont i knäna när jag står på för tunt. Vet du någon bra som är lagom tjock/tunn? Kramis

  Marie 2015-11-12 13:05:16
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie! Min kommer från Casall. Den är grym men ganska tunn, men testa lägg en handduk eller filt under knät. Du ska sträva efter att lägga all vikt på ovansidan knät när du stretchar så kommer du ej få ont men då behövs det att man är ganska flexibel så stretcha på 🙂 Kramis

   idawarg 2015-11-13 09:17:42
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind