Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DUBAI TIPS?

thailand

Hej mina älsklingar! Nu när ni läser det här sitter jag och min tjejkompis Natasha på ett plan på väg till Dubai. Woop! Ska bli så himla härligt att komma till ljus och få lite D-vitamin! Det blir en fotoresa då jag behöver samla på mig nytt material till alla mina kanaler + att jag ska göra lite annat hemligt jobb och research där nere. Yeey!

Jag har varit där en gång tidigare med min pojkvän men kommer inte ihåg så mycket och vet att det hänt mycket nytt i Dubai de senaste åren. Så, är det någon av er som varit i Dubai får ni gärna tipsa om shopping, matstället och annat kul man inte får missa när man är där?! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Underbar bild på dig! 🙂 kram

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2015-11-13 14:17:47 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej jag var i Dubai för två år sen. Det är den bästa resan jag varit

  Ökensafari i jeep. De åkte i full fart upp över sanddynerna. En av de mest ovanliga och roligaste saker jag gjort haha.Sen sov vi även över i öknen. Om ni vill göra något lite annorlunda än att shoppa någon dag rekommenderar jag verkligen det.

  Det självklara för shoping är ju såklart Dubai mall. Så häftigt med fontänshowen utanför.

  Jumeira beach är fantastisk

  Sara 2015-11-13 13:28:52
  Svara
 • Om ni har tid för det så kan jag rekomendera Yas Waterworld i Abu Dhabi. Det tar ett litet tag att köra till Abu Dhabi men det kan ju vara kul att se mer än en stad. Ferrari World där är ju också häftig med världens snabbaste bergochdal-bana. Abu Dhabi är väldigt fint och där kan man även besöka världens största moské. I Dubai skulle jag rekomendera Thank God It’s Friday i Dubai-mall. Lycka till och njut!

  Indra 2015-11-13 10:19:14
  Svara
 • Madinat är sååå fint! Sen är de gamla soukarna (marknader) jättespännande! Där finns det verkligen allt och väldigt intressant att se lite mer från kulturen och det lokala livet. Se dock till att anpassa klädsel i de ursprungliga delarna av Dubai då det är färre kvinnor ute och mer noga med religion och kultur!

  Julia 2015-11-13 06:55:58
  Svara
 • Madinat! Jag trodde jag var i himlen när jag kom dit, haha. Det är en inomhusmarknad/souk omringat av vatten och palmer. Ligger så man ser burj al arab och det är så galet vackert! Som så mycket annat i Dubai är det relativt nybyggt men har verkligen en gammal vibe över sig 🙂 Dubai mall och mall of the emirates bör man ju se med, jag gick vilse flera ggr där haha!

  Linnéa 2015-11-12 22:23:55
  Svara
 • Rida kamel i öknen utanför Dubai city! Hotellet därutes buffé är supergod. Och letar du efter bloggmaterial är det perfekt. Superfint!!

  Tyra 2015-11-12 22:19:01
  Svara
 • Baren Atmosphere i Burjh Kalifa. Helt otrolig utsikt och ni slipper turista två-tre våningar högre upp.
  Ta en taxi till Armani hotell och sedan hissen upp. Man måste ha bokat bord för att komma upp dit. Deras små miniburgare är jättegoda, men tänk på att det är en minimum-spend under tiden där!
  De har även en restaurang men där har jag aldrig varit.

  Även baren uppe i Jumehria Bach hotel med utsikt mor segel-hotellet,Burjh Al Arab och 360baren.
  Ni får inte missa Madinatt heller… Som Aladins tecknade värld!:)

  Njut av Dubai! 🙂

  Hanna från Värmland 2015-11-12 21:56:13
  Svara
 • Hej! Jag har en helt orelevant fråga som du kanske inte vet svaret på men. Försvinner proteinpulvrets effekt om man tillsätter det i varmt vatten? Som en varm oboy lixom?Du har en sjukt bra och inspirerande blogg!

  Josefin 2015-11-12 21:28:18
  Svara
 • Åh Dubai verkar skithäftigt! Skulle vilja åka dit någon gång.. Ha en trevlig resa!!
  En fråga.. Jag försöker gå ned i vikt och detta genom att träna mer intervall och försöka äta bättre mat och skippa socker. Ikväll blir det kassler med en sås på créme fraiche, lite grädde, kryddor, lite ost, paprika o lök. Till den blir det bönpasta och en sallad. Självklart i en liten portion. Vad anser du om en sådan rätt? Nyttig, onyttig eller OK? 🙂
  Kram

  Felicia 2015-11-12 21:14:57
  Svara
 • & ”Hinderbanan” på vattnet vid jbr beach var barnsligt kul 🙂

  Amanda 2015-11-12 20:56:40
  Svara
 • Mina favoritställen i Dubai är: Kite Beach, madinat jumeirah, bur dubai (marknaden/souk + åk båt över floden) och global village 🙂 + sheikh zayed mosque i Abu Dhabi. Shopping malls: Dubai mall, mall of emirates, battuta mall & marina mall.

  Amanda 2015-11-12 20:54:34
  Svara
 • Ni borde äta på Toko, ute i trädgårn. Ligger i downtown. Fantastisk Japans mat!

  Therese 2015-11-12 20:44:08
  Svara
 • Hej!

  Mina föräldrar har bott 11 år i Dubai så jag har varit där en hel del. 🙂 Rekommenderar absolut att ni bokar ännu ikväll fredags brunchen på Al Qasr hotellet. Det är så otroligt bra och tycker alla skall uppleva det! Om ni inte får ett bort så gå i alla fall någon kväll till deras bar i andra våningen och beundra solnedgången. Är ni sugna på brunch och inte får bord på Al Qasr kan ni köra med Jumeirah zabeel saray. Deras brunch lär även vara super!

  Mina absolut favorit restauranger är Pai Thai, som är på Al Qasr https://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/madinat-jumeirah/restaurants–bars/pai-thai/, och Bā som ligger vid palmen http://www.dineatba.com/en.

  För shopping rekommenderar jag Dubai Mall. Vill ni kombinera shopping i dubai mall med dinner i knutarna, så finns t.ex. karma kafe. Gå absolut och pröva den bästa hummusen osv på Wafi Gourmet i Dubai Mall. Finns ingen hummus som är nära på i samma klass! Det är dock mera ett lunch/take away ställe. Därtill om ni vill se något lite annorlunda så ta tunnelbanan till Ibn Batutta mall. Härligt mall med inslag av arabisk historia + inte så kaotiskt som dubai mall/emirates mall osv.. Har ni extra tid så åk in till gamla stan.

  Här kom nu några tips! Svara gärna på fler frågor om du har sådana. 🙂

  Njut av Dubai!

  Alexandra 2015-11-12 19:18:29
  Svara
 • Alltid velat åka till Dubai! Lova lägg upp bilder därifrån 🙂

  http://frifrakt.nu – Besök ifall du vill handla fraktfritt eller rababterat på nätet 😉

  Josefine 2015-11-12 18:37:55 http://frifrakt.nu
  Svara
 • Hej Ida!

  Tanken slog mig och tänkte att det var lika bra att fråga! Du avslöjade din ålder i en videoblogg för ett litet tag sedan (helt sjukt dock att du är 29????). Men barn? Har ni funderat något kring det? Hur går dina tankar, är det något som du vill ha, hur känner din pojkvän osv?

  Pauline 2015-11-12 18:37:51
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind