Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA GÅVAN TILL DIN POJKVÄN

Braun

(I samarbete med Braun)

Hej mina hjärtan! Nu ska vi prata om något jag tycker är så svårt och jag får alltid ångest när jag tänker på det och det är present till pojkvännen. Nu börjar det ju närma sig juletid och dessutom så har jag och min pojkvän årsdag innan det så nu är det 2 presenter som ska planeras. Men jag har hittat den perfekta och det är Brauns rakapparat från Serie5 (Läs mer om den här!) Verkligen den perfekta gåvan till sin pojkvän!

TÄVLING! Så jag tänkte att det säkert är fler än jag som har problem att hitta present, så därför tävlar jag nu ut en sådan här grym rakapparat från Baun (värde: ca 1500kr). Det enda ni behöver göra är att motivera i kommentarsfältet nedan varför just er pojkvän ska vinna den?! Vinnare koras om 1 vecka. Så vad väntar ni på?! Anmäl er nu 🙂

Tävlingen är avslutad och vinnaren kommer kontaktas! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
87kommentarer
 • Min pojkvän har sen vi träffades för 2 år sedan haft en hemskt dålig rakapparat… den laddar helt ur efter 1 användning och tar dåligt och gör hans hud irriterad. Jag har länge tänkt ge han en ny då han själv aldrig unnar sig en. Istället överasskar han ofta mig med omtänksamma saker, vore så roligt att få överasskar honom. Sen blir jag oxå glad av ett mer ansat skägg eftersom du säkert oxå vet att de kan stickas endel vid goa pussar. Så länge leve kärleken och att kunna pussas utan massa stick!! Go braun ??☺

  Anna Andersson 2015-11-16 09:36:01
  Svara
 • Jag och min pojkvän har precis varit i Warszawa och firat vår ett årsdag där! Vi hade en sådan mysig helg och det var verkligen underbart, vi hade världens bästa helg tillsammans! Jag är så kär i honom och han förtjänar verkligen det bästa och det är nu det blir lite jobbigt. Snart är det ju jul och jag vill ge honom någonting bra, men det kommer ju att bli svårt att köpa någonting som slår vår helg i Warszawa. Dock vet jag att han skulle uppskatta den här rakapparaten eftersom att han alltid glömmer sin hos sin mamma när han är hos sin pappa (och vice versa)! Hans skägg växer fort (extremt fort!!!) så han behöver raka sig ganska ofta och då skulle det vara perfekt för honom att ha två stycken! Det här skulle vara en perfekt julklapp till honom, jag vet att han skulle uppskatta den så mycket! Den här skulle kunna bli den perfekt julklappen som skulle kunna komma upp till en bra nivå av uppskattning och förväntning efter vår underbara helg i Warszawa. Kram Maja!

  Maja 2015-11-15 21:18:00 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Detta hade varit min gåva till min kära pojkvän som tecken på min kärlek (tror han, egentligen är det en ”dags-att-raka-bort-skägget-gåva” från lilla mig).

  Ha en fortsatt bra söndag! Kram

  Malin 2015-11-15 20:20:00
  Svara
 • Hej Ida!! Jag skulle garna vilja vinna den till min alskade pappa som nu borjar bli aldre & latt slinter med rakhyveln… Det ar ju for honom jobbigt, for det ar ju ett bevis pa att aldern tar ut sin ratt, vare sig man vill det elle ej..Men detta hade varit ett fint satt att lamna hyveln i ladan & kora pa rakapparat istallet!

  Kramar

  Johanna

  Johanna 2015-11-15 12:57:26
  Svara
 • Jag har ingen pojkvän men jag har världens bästa pappa. Han ställer alltid upp för mig och mina två syskon och lägger all tid på att vara där och hjälpa oss. Att få ge honom en riktigt bra rakapparat skulle vara sjukt bra. Han står alltid och klagar över att den inte funkar och det ser ut som att det gör väldigt ont ?. Pappa säger att han aldrig har tid eller pengar att köpa en ny. Så att få ge denna i julklapp från jag och mina två syskon My och Melvin skulle vara dröm. Håller tummarna ??❤️
  /Minna

  Minna 2015-11-15 10:42:06
  Svara
 • Jag håller verkligen tummarna extra hårt just nu. Min man berättade häromdagen att hans rakapparat gått sönder och att han önskade sig en ny. Detta skulle verkligen göra mig superglad, och framförallt min man också. ✊?

  Sofie Eriksson 2015-11-14 21:13:26
  Svara
 • Min pojkvän skulle behöva en smidig och bra rakmaskin för han har alltid bråttom och är på resande fot. Varför jag skulle vinna är för att kunna ge honom den som tack, tack för all hans stöttning och hjälp han ger mig med tentapluggande.

  Hanna 2015-11-14 16:29:57
  Svara
 • Jag är dålig på att rimma och dålig på att köpa julklappar och presenter. Tid och pengar fattas och min mans skägg växer mer och mer för varje dag. Han orkar inte stå med hyvel längre utan önskar sig en riktig rakappart. Den här verkar ju kanon och lösningen på ett av våra vardagsproblem!
  Jag håller tummarna och ber till månen och tillbaka för att vinna!

  Jensan 2015-11-14 11:39:04
  Svara
 • Min man är OMÖJLIG att hitta på presenter till! Han är både kräsen och har det mesta. Rakningen däremot är ett dagligen demella. Han kör med en rakborste och raktvål mm och det luktar ärligt gammal gubbe! När jag påpekar detta blir vi ovänner varje gång. Hela lägenheten osar! Han har t om börjat prata om att lära sig använda en rak kniv som man gjorde förr i tiden! HJÄLP! Trött, eländig, tidig morgon innan jobbet och en vass kniv! Jag vill inte vara med om detta så den här presenten vore den bästa någonsin. Tack!

  Jenny 2015-11-14 11:38:16
  Svara
 • Hej Ida! Vet du vad, jag har ingen pojkvän men jag har världens mest fantastiska bror som alltid ställer upp i vått och torrt för sin syster. Jag skulle därför vilja vinna denna rakapparat då han dels önskar sig en, dels är i stort behov av en och som en uppskattning till att han verkligen är världens bästa bror och att jag är evigt tacksam som har honom!

  Ida 2015-11-13 20:24:42
  Svara
 • Min pojkvän är värd denna rakapparat då han är världens bästa pappa, pojkvän och vän. Han sätter alla andra framför han själv och bäst av allt så har han fått mig att må bra i mig själv igen. Han tycker om mig precis som den jag är och efter år med träning och mathets som fått mig att må fruktansvärt dåligt så är jag äntligen nöjd och tillåter mig själv att äta och hoppa över ett träningspass utan att få ångest! Han är helt enkelt bäst och fruktansvärt snygg i sitt skägg <3

  Caroline 2015-11-13 18:04:52
  Svara
 • Hej! Vill gärna vinna denna rakapparat som julklapp till min pojkvän.. Med den enkla motiveringen; hans skägg växer som ogräs!! Kram! (Tack för en bra blogg)

  Erica 2015-11-13 14:45:08
  Svara
 • Hej Ida!
  Detta skulle ju vara den perfekt presenten till pojkvännen, och någonting min pojkvän verkligen skulle behöva! Så roligt att verkligen ge honom någonting som skulle komma till användning, men eftersom jag själv är student finns inte alltid pengarna där för att köpa det bästa och finaste till sin pojkvän och därför skulle denna present vara perfekt! 🙂
  Kram!

  Nathalie 2015-11-13 13:36:32
  Svara
 • Jag älskar min pojkvän över allt annat, och jag har ett stort poblem… Det känns som om jag redan gett honom det mesta, vi har rest, han har fått kläder, smycken, klocka, träningskläder, jackor, parfymer, och diverse saker. MEN han har aldrig fått en rakapparat… och det står nämligen på önskelistan inför denna julen. Det vore så otroligt roligt att få den fina rakapparaten och ge den till honom!

  Kram

  Charlotta 2015-11-13 13:13:40
  Svara
 • Världens bästa man ska såklart få denna fina gåva!
  Min man är väldigt duktig på att överraska mig med presenter och gåvor. Jag försöker göra detsamma tillbaka men jag känner som dig Ida att det är svårt och jag är verkligen dålig på att köpa presenter.
  Det här hade varit den perfekta presenten till honom som han både är värd och i stort behov av!

  Alexandra 2015-11-13 09:09:50
  Svara
 • Halloj Ida!
  Det hade varit drömmen för mig att få ge min pojkvän en riktig rakapparat 🙂 Han har nämligen fått för sig att det går bra att använda min rakhyvel och dessutom ta med den hem till sig. Så då står jag kvar där med lite halvt ludna ben och ingen rakhyvel haha. Så det hade varit drömmen för båda mig själv och min pojkvän om vi vann den här rakapparaten! Då kanske han dessutom tar sig i kragen och rakar sig lite oftare 🙂
  Kram!

  Louise Nyberg 2015-11-13 08:40:46
  Svara
 • Min pojkvän och jag blev föräldrar för ca tre veckor sedan! Och med småbarn i huset hinner man inte ta hand om varandra på samma sätt längre, eller för all del att ta hand om sig själv!!! Min pojkvän och världens bästa pappa är värd denna, så att han åtiminstonde hinner raka sig! Då blir han skönare att pussa på också, win win 😉 Jag vill verkligen unna honom en fin julklapp!

  Emma 2015-11-13 08:34:26 http://www.emmaslivsstil.blogg.se
  Svara
 • Jag har precis varit hos min pojkvän här i Kanada i 6 månader och ska nu vara utan honom tills i jul. Det blir hans första svenska julafton, och eftersom jag varit här med honom och rest runt i ett halvt år så har vi sagt att vi inte ska köpa något speciellt i julklapp till varandra, eftersom jag inte har så mycket pengar kvar! För mig skulle det vara så otroligt roligt att få överraska honom med en faktiskt otroligt fin present ändå, och att det just är en rakapparat gör det extra roligt då han nu i oktober inte rakade sig alls för att vi tänkte att han ändå skulle vara vargen på halloween. Men dagen efter halloween då det var dax att raka av sig hans inte så fantastiska mustasch så var hans inte särskilt bra rakapparat spårlöst borta. Han fick alltså dras med ansiktsbehåringen ett tag till tills han lånade en av sin kompis. Den här presenten skulle vara klockren!

  Caroline 2015-11-13 08:33:25
  Svara
 • Men gud, TACK FÖR DET PERFEKTA TIPSET! Min pojkväns liv skulle bli SÅ MYCKET LÄTTARE med denna guldvärda apparat, pga hans jobb måste han raka sig varje dag och det är en stor börda för honom. Den här gåvan skulle göra hans vardag så mycket lättare, och det vill jag så gärna unna honom, mitt livs kärlek!

  Knirgit 2015-11-13 08:08:27
  Svara
 • min kare karl har gatt och bestamt sig for att lata skagget vaxa ut i vinter – nagot jag inte ar nagot storre fan av.. sa kanske den har apparaten kan uppmuntra honom till att raka av palsen..?? ha de kalas!

  emma 2015-11-13 04:29:05
  Svara
 • Nej men den här tävlingen bara måste jag ju delta i, för gud vad vi har pratat om det här med rakning!!! X’D

  Min pojkvän sen 5 år tillbaka hade mycket problem med acne när han var yngre. Nu är det bättre men han har fortfarande jättekänslig hud. Det gör att vaaaaarenda gång han rakar sig med rakhyvel så skär han sig!! Det spelar ingen roll hur många tekniker han testar – han kommer alltid ut helt blodig haha.

  Han köpte en billig rakapparat för ett tag sen men den s.u.g.e.r. Och nån dyr bra har ingen av oss råd med för vi båda är studenter :/

  Nu har jag snart varit utomlands och pluggat i ett halvår. Kommer hem till jul igen. Det vore helt fantastiskt att få komma hem och ge honom en sån fin present. Särskilt när jag vet att just rakningen är ett stort problem för honom.

  Kram!!!

  Edith 2015-11-13 02:25:02 http://dithness.blogg.se
  Svara
 • Hej. Min pojkvänpojkvän har inte rakat såg på tre månader. Tror att han passar i skägg men jag tror han har en ålderskris. En ny rakapparat hade kanske fått honom på andra tankar.

  Maria 2015-11-12 22:32:45
  Svara
 • Hej Ida!
  Va kul med en tävling!
  Jag går rakt på sak, jag tycker helt enkelt att är det någon pojkvän av alla pojkvänner där ute som förtjänar denna superduper-klapp så är det min! Han är den finaste och bästa människa jag har träffat, vad skulle jag göra utan denna snubbe!? Han har stöttat mig i mycket svåra tider (allt från ätstörningar till självförakt) och har funnits där alltid, alltid utan undantag. Tack vare honom har jag lärt mig älska mig själv på riktigt. Han är min klippa och jag släpper honom aldrig. Och nu som sagt när det närmar sig jul så önskar han sig en rakapparat och jag vill ju såklart verkligen ge honom detta! Vore fantastiskt att vinna den åt honom (och som en extra julklapp ska han få läsa den här motiveringen).
  Kram kram på dig, och tack för en superhärlig blogg! <3

  Viktoria 2015-11-12 22:03:48
  Svara
 • Hej Ida!
  Va kul med en tävling!
  Jag går rakt på sak, jag tycker helt enkelt att är det någon pojkvän av alla pojkvänner där ute som förtjänar denna superduper-klapp så är det min! Han är den finaste och bästa människa jag har träffat, vad skulle jag göra utan denna snubbe!? Han har stöttat mig i mycket svåra tider (allt från ätstörningar till självförakt) och har aldrig funnits där alltid, alltid utan undantag. Tack vare honom har jag lärt mig älska mig själv på riktigt. Han är min klippa och jag släpper honom aldrig. Och nu som sagt när det närmar sig jul så önskar han sig en rakapparat och jag vill ju såklart verkligen ge honom detta! Vore fantastiskt att vinna den åt honom (och som en extra julklapp ska han få läsa den här motiveringen).
  Kram kram på dig, och tack för en superhärlig blogg! <3

  Viktoria 2015-11-12 22:01:41
  Svara
 • Min pappas rakapparat slutade fungera förra veckan och min bror och jag funderar på att köpa en ny till honom i julklapp (men det är inte så jättebilliga precis). Såg den här apparaten i en reklam i förrgår och nu denna tävling idag på din blogg! Tror kanske att tomten har ett finger med i spelet? 😉

  Linnea 2015-11-12 21:19:31
  Svara
 • Hej Ida! Min pojkvän är en sån där fantastisk person som har en hel del idéer, visioner och drömmar men inte riktigt får tummen ur arslet för att göra det. Som att köpa en rakapparat. Under våra två år har han nämnt detta fantastiska ting ett flertal gånger och hur viktigt det är att han köper en snart. Som sagt. Två år har gått. Jag vill gärna att han fortsätter spruta idéer och berättar om planer osv. För uppmuntra honom kan jag väl se till att ro något i hamn också så han kan tänka på viktigare saker i livet än en rakapparat (men som han skulle uppskatta som något viktigt i livet). Därför vill jag att han ska få denna.

  Tack för en bra blogg!

  Lotta 2015-11-12 20:49:25
  Svara
 • Hello!!

  Att få vinna denna rakapparat till min livskamrat, hade varit en ren glädje då jag hade fått slippa ha en skäggigmupp av en movemberkupp.
  I Julens glá ti han få slippa skäggekli.

  Rimma det va klurigt men tror ändå det blir lurigt.

  mia 2015-11-12 20:36:56
  Svara
 • Hej!
  Jag och min pojkvän har snart också årsdag, och vill verkligen ge honom något speciellt. Mitt hjärta, lider av svår akne, samt har extremt känslig hy, så han hatar att raka sig. Endast då han måste raka sig gör han det, och jag ser hur mycket han lider av det. För att vi snart ska flytta ihop, och sparar därför till vår lägenhet, bestämde vi att inte köpa något till varann. Men det skär i mitt hjärta att inte ge något till den jag älskar mest. Snälla Ida, for the sakes of känslig hy, and första lägenheten; jag ber dig!
  H: gymnasiestuderande med två kvällsjobb som endå har knappt med pengar 🙂 <3

  Annika 2015-11-12 18:05:11
  Svara
 • Hej Ida, kul tävling!
  Min pojkvän kör just nu ”movember” till förmån för prostatacancer, det innebär att han inte ska raka sig på hela november. Efter den här månaden kommer han behöva en grym rakapparat! Jag tycker att han förtjänar att få raka sig med en bra rakhyvel efter den här insatsen i kampen mot prostatacancer 🙂
  Kram

  Helena 2015-11-12 17:30:34
  Svara
 • Åååååååh vad roligt! Måste vinna! Min pojkvän är för de första helt otroligt och är så extremt omtänksam. Vi är dock sådär dumma så att vi emellanåt tar varandra förgivet, vilket tyvärr är enkelt att göra efter ett tag. Det hade varit så roligt att få ge honom denna då han använder en halvt fungerande rakapparat just nu. Dessutom är han inte mycket för julen pga sin barndom så hade varit ännu roligare att få skämma bort honom lite extra med någonting han skulle uppskatta något extremt 🙂

  Ha de gött! Alexandra

  Alexandra 2015-11-12 17:08:26
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag var en väldigt dålig flickvän till min oscar, tappade hans kära vän i toan.. Dvs hans rakapparat. Fråga mig inte varför och hur för det har jag inget svar på, eller har en teori… Och nu befinner jag mig i en väldigt dum situatuion, valet och kvalet om jag ska vara en bra flicvän och köpa en ny samtidigt som det känns som väldigt onödiga pengar när det var han som inte stängde toalocket efter sig.. 😉 Rakapparaten blev som sagt inte så glad när den fick sig en dusch men vi fick ett gott skratt och jag hade velat bjuda min oscar på ännu ett skratt i julklapp men det blir svårt om jag måste köpa en ny rakapprat också, därför hade jag och framförallt oscar blivit glada om vi kunde vinna denna magnifika rakapprat. Börjar bli jobbigt att pussa med massa skägg i vägen.

  Jamilia 2015-11-12 16:27:15
  Svara
 • Åh vilken bra present! Jag vill gärna vinna denna till min sambo. Vi flyttade hemifrån i år och blev sambos och det skulle vara så himla kul att få ge honom en riktigt bra julklapp nu när vi firar våran första jul som sambos. Han fyller dessutom år i början av januari så jag har lite ide torka om man säger så 🙂 Hoppas verkligen på vinst! 🙂

  Jennifer 2015-11-12 16:20:31 http://jenniferdennerby.com
  Svara
 • hejsan!

  Jag och min pojkvän har bestämt att vi inte ska ge någonting till varandra i julklapp men jag tänkte överaska honom med något ändå! Och jag har också svårt för att veta vad man ska köpa, för man vill ju att det ska vara så bra som möjligt och en ganska praktisk ska och inte något som bara ska ligga och samla damm. och nu på sista tiden så har han pratat om en sådär rakappara för att han tycker att han ser ut som ett litet barnår han rakar med rakyvel, så jag tror att den där skulle passa honom perfekt och jag tror han skulle bli mycket glad och även jag som skulle kunna överaska honom med en! ( och slippa hans tjat) 😉

  Sanna Svanholm 2015-11-12 16:16:00
  Svara
 • Både jag och min pojkvän älskar när han har lite skägg. Nu börjar det dock bli lite väl långt… för jag råkade tappa hans rakmaskin i marken för några månader sedan så att den gick sönder. Sedan dess har han då och då trimmat det för hand, men för det mesta låtit det växa vilt. För att kompensera detta snedsteg som flickvän och förbättra mitt samvete, skulle jag älska att få möjligheten att ge denna rakapparat till honom i julklapp!

  Kram, Anna

  Anna 2015-11-12 14:29:00
  Svara
 • Den rakapparaten är verkligen en toppen julklapp till pojkvännen, vi har dock bestämt att inte köpa något till varandra i år så vi kan spara till viktigare saker. Men om jag vann som jag allrid gör så.blir de en riktig överraskning både för mig och för honom.

  Emilie 2015-11-12 14:09:47
  Svara
 • Hej fina Ida!

  Precis som du beskriver så är det så otroligt svårt och ångestfyllt att hitta en perfekt julklapp.
  Mannen som jag vill ge denna rakapparat till är världens finaste människa. Och vi firar även ett halvår tillsammans nu i December.

  Som timvikarie är det svårt att kunna köpa den där perfekta gåvan som man verkligen vill ge, så du kan ju bara gissa hur glad jag blev när jag såg att du lottar ut den?!

  Han gör mig så otroligt lycklig, och att kunna
  ge honom någonting som han verkligen vill ha skulle vara en dröm.

  Kramar Cornelia

  Cornelia Liljebladh 2015-11-12 13:58:41 http://www.cornelialiljebladh.se
  Svara
 • Hej fina Ida!

  Precis som du beskriver så är det så otroligt svårt och ångestfyllt att hitta en perfekt julklapp.
  Mannen som jag vill ge denna rakapparatshylla till är världens finaste människa. Och vi firar även ett halvår tillsammans nu i December.

  Som timvikarie är det svårt att kunna köpa den där perfekta gåvan som man verkligen vill ge, så du kan ju bara gissa hur glad jag blev när jag såg att du lottar ut den?!

  Han gör mig så otroligt lycklig, och att kunna
  ge honom någonting som han verkligen vill ha skulle vara en dröm.

  Kramar Cornelia

  Cornelia Liljebladh 2015-11-12 13:56:42 http://www.cornelialiljebladh.se
  Svara
 • Hej Ida! Ååh det där skulle vara den perfekta julklappen till min pojkvän. Han har aldrig lyckats hitta någon bra rakaparat så nu rakar han sig med rakhyvel och får alltid massa utslag och får irreterad hud plus att han alltid får sår(och det tar tid). Han gnäller alltid över att han hatar att raka sig. Han har även inte råd att köpa en ny just nu. Det vore guldvärt att få ge honom den där, livet skulle bli så mycket lättare för honom. Och jag skulle bli så himla glad över att få ge honom den i julklapp så att han blir glad! 🙂
  Kram Towe

  Towe 2015-11-12 13:54:50
  Svara
 • Åh jag vill så gärna vinna åt min pojkvän! Han är förutom världens bästa person och den enda för mig så välförtjänt en liten vardags present. Han har använt sin nuvarande rakapparat så länge jag kan minnas, batteriet håller utan sladd i Max 2 minuter. Jag blir alltid helt nyförälskad när han groomat sig och smörjt in sig med en god after shave. Jag får den där känslan av att ”shit är han verkligen min!?” Tack för en bra blogg Ida roligt med en annan typ av tävling!!! Kram!!

  Susanna 2015-11-12 13:53:26 http://nouw.com/susannasvedbergh
  Svara
 • Hej Ida! En rakapparat till min pojkvän hade varit perfekt! Han har väldigt känslig hy och kan inte använda hyvel får då får han massa röda utslag. Rakapparaten han har nu är väldigt gammal och även av den kan han ibland får utslag, vilket gör att han undviker därför att raka sig. Jag har försökt övertala honom att köpa en ny, vilket tyvärr inte fungerat så bra utan han går istället runt med 3 dagars stubb och ser ut som en söt trucker.
  Tack för en bra och inspirerande blogg! Älskar att du lägger upp vilka övningar du kör på gymmet!

  Lizett 2015-11-12 13:47:22
  Svara
 • åh, detta behöver en fattig student som jag med en man som har världens yvigaste hår och skägg… Plz!

  emma 2015-11-12 13:27:34
  Svara
 • Hej! Detta hade varit en riktigt passande och rolig present till min pojkvän. Han har nämligen aldrig använt en rakapparat i hela sitt snart 30-åriga liv!? Bara vanlig rakhyvel. Sen vi blev tillsammans så har jag försökt (vänligt men bestämt haha) informera honom om att han gärna får raka sig ganska ofta om han vill pussas med mig 😉 Är så himla känslig för den där 3 dagarsstubben då det ju sticks och min hud blir så irriterad.. Så det här hade ju varit den perfekta presenten!! 😀 kram

  Jonna 2015-11-12 13:24:37
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna denna åt min kille som rakar sig varje dag då han har komplex för sin fläckiga skäggväxt. Jag tycker att han alltid är världens snyggaste men vet att han kämpar med rakblad tills han blöder varje morgon.. Han behöver en sånhär! 😀

  Sara 2015-11-12 13:17:58
  Svara
 • Hej Wargen! Min sambo har nog pratat om att köpa en ny rakapparat i ett år men aldrig tagit tummen ur och gjort det. Han tycker det är så snyggt med den där ”manliga skägg-looken” men hans rakapparat tar bort allt och han skulle gärna vilja kunna trimma det. Vill alltså vinna denna så han kan få sin drömlook och känna sig som en riktig man! 😉 Största kramen!

  Marie 2015-11-12 13:17:02
  Svara
 • Min man är så himla skäggig, han behöver raka sig. ? Jag skulle bli en väldigt lycklig fru om jag vinner denna fantastiska apparat. ????

  Rebecka Vasic 2015-11-12 13:13:21
  Svara
 • Hej, bra tips. Ska köpa det som julklapp i år 🙂

  Jättebra blogg ?

  Ida 2015-11-12 13:05:31 http://www.billigareshopping.se/
  Svara
 • Hej fina Ida! Kikar in här titt som tätt, och din fina blogg inspirerar mig varje gång. Både till att leva en sund livsstil men älskar även din stil och personlighet. Det inspirerar mest.
  Student som man är har jag ofta det svårt att få det att räcka till med pengarna. Speciellt kring jul… Har en underbar pojkvän som stöttar mig genom allt. Skulle så gärna vilja ge honom något uppskattat men även användbart! Han skulle bli sååå glad över denna rakapparat, och jag skulle bli sååå glad över att få ge den till honom.
  Tack igen Idag, för att du är du!
  Puss&kram

  Ella 2015-11-12 12:53:38
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den till min sambo. Han har två barn med en annan kvinna som gör vad hon kan för att vara elak, vilket tär både på oss och barnen. På fars dag tog hon barnen och åkte till släktingar för att han inte skulle få träffa dem.. Så om jag vinner skulle jag vilja ge rakapparaten till mina fina bonusbarn så att dom kan få ge sin pappa en extra fin julklapp i år 🙂

  Hannah 2015-11-12 12:45:50
  Svara
 • Det skulle vara väldigt roligt att få vinna och ge min kille denna då hans skägg växer som ogräs. Inte för att jag alls har något emot ogräs eller hans skägg, det är riktigt snyggt! Men ibland så blir det lite väl stixigt så en ny rakapparat skulle vara den ultimata! En rakapparat är nog inget som man gärna vill köpa själv så jag tror att denna julklapp kommer bli perfekt! ??

  Hanna 2015-11-12 12:42:01
  Svara
 • Åh bästa julklappen! Jag har aldrig haft råd att köpa något fint till min pojkvän. Skulle betyda så mycket att kunna ge honom den bästa julklappen. Älskar honom över allt annat och vi är så kära. Han har sagt flertal gånger att han borde införskaffa sig en rakapparat för han hinner eller orkar inte raka sig varje dag. Vi tränar 6 dgr/veckan (tillsammans) och så svårt att hinna med allt därtill, detta skulle spara massor av tid och göra mig och han så glada. Tack snälla för en bra blogg och massor av tips därtill. Många kramar 🙂 // Anna B

  Anna Bergdahl 2015-11-12 12:38:09
  Svara
 • Hej Ida!
  Förra året var jag utomlands på julafton och firade inte jul med min pojkvän, han frågade därför om vi inte kunde fira jul tillsammans i år. Min underbara pojkvän befinner sig just nu på andra sidan jorden för utbytesstudier och jag längtar efter honom något fruktansvärt. Jag hade turen att träffa honom förra veckan men nu räknar jag ned dagarna tills han står på svensk mark igen. Just nu håller han precis som många andra killar på att odla sin mustasch för att i början av december gå till en barberare. Han har inte särskilt mycket skäggväxt men en mustasch kan han faktiskt odla och den sticks, för mycket. Han är väldigt intresserad av rakning och jag vet att han skulle bli överlycklig om han fick en rakapparat i julklapp, något jag tyvärr inte har råd att ge honom. Jag tycker ju självklart att min pojkvän är världens bästa eftersom han alltid får mig att må bra över mig själv, oavsett hur hård jag kan vara mot mig själv. Han tröstar mig när jag är ledsen och lyssnar på mig när jag är frustrerad och håller om mig när jag behöver det som mest.

  Tack för en fantastisk blogg som inspirerar oavsett humör!
  Josefine

  Josefine Lindstedt 2015-11-12 12:33:07
  Svara
 • Lika mycket ångest inför presentval till både pojkvännen och pappa varje år. Pappa fyller i den 12 december och min kille den 15 december (snacka om tur i oturen) I detta fall så hade rakapparaten varit en väldigt fin present till min pojkvän då han nu i november (movember) odlar mustasch. Jag ÄLSKAR verkligen att han gör det för det är en jättefin gest MEN att se denna mustasch varje dag är inte nice alls eftersom det passar honom inte, plus att den kliar så otroligt mycket när man pussas 😛 Hade varit en rolig och fin gest att få ge honom denna.

  Ha det toppen
  /E

  Emilie-Tilda Anderssoni 2015-11-12 11:54:55
  Svara
 • Hej,Ida! Så kul att din tävling kom så lägligt, vi diskuterade det här senast inatt innan vi skulle gå och lägga oss, jag och min pojkvän. Han fick se min brors rakapparat på toaletten när vi skulle borsta tänderna och förklarade hur mycket han önskade sig en likadan i julklapp, eftersom han alltid skär sig när han ska göra det med rakhyvel. Det här måste ju vara ett tecken på att jag ska vara med och tävla! Hade verkligen passat mer än perfekt om detta slog in! 😉

  (Läser din blogg varje dag och inspireras till att hålla mig hälsosam. Har haft problem med maten, pga alltid varit liten och åt för lite där ett tag. Du som så många andra har kunnat hjälpa mig, tack för det! puss)

  Matilda Fernberg 2015-11-12 11:52:13 http://www.matildafernberg.blogg.se
  Svara
 • Hej.
  Jag och min kille har nu varit tillsammans i ca 5 månader men har direkt aldrig tänkt på vad han använder när han rakar dig. Häromdagen så stod han i badrummet och rakade sig med en skitdålig vanlig rakhyvel och jag frågade honom varför han inte hade en rakapparat och då sa han att han aldrig hade haft någon, så därför hade ju denna varit perfekt för honom. Hade ju suttit extra fint nu till jul då man känner att man gärna vill ge honom något extra fint ?
  Jättebra blogg ?
  Kram

  Caroline 2015-11-12 11:47:24
  Svara
 • Hej Ida! Min sambo har redan någon månad sen bestämt sig för att spara ut till ett skägg och i början var jag helt emot de! Liksom tänkte bara på att de skulle vara ett viltväxtande, fult och osmakligt skägg..men till min förvåning så sköter han om de och har börjat trimma de på vissa ställen och sanningen är: de är skit snyggt med skägget ju! Dock så tycker han att hans rakapparat inte är tillräckligt bra och inte smidig nog, därför skulle jag vilja ge honom en ny och bra! Pengar tryter som student så därför hade de ju passat himla bra att vinna en i denna tävling! ? Kram Caroline

  Caroline 2015-11-12 11:24:04
  Svara
 • Min sambo har ingen som helst skäggväxt vid 24 års ålder så denna rakapparat vill jag istället ge till min fina pappa. Han har önskat sig en i julklapp. Håller tummarna att jag kan vinna med denna tvist ??

  Amanda Norell 2015-11-12 11:23:58
  Svara
 • Brauns är min pojkväns favorit märke och den har ställt upp i vått och torrt, den kommer göra både han och mig lycklig. Är han len är jag glad.

  Johanna 2015-11-12 11:22:42
  Svara
 • Hej Ida!
  Min kille tjatar alltid om att hans rakapparat suger, vilket den faktiskt gör. Förutom att den ”tar” dåligt så tjuter laddaren till rakapparatshylla på ett sjukt sätt. Tänk varje gång den är i kopplad hör jag ett litet tinnitus ljud som jag blir TOKIG av att höra, och det värsta är att min pojkvän inte hör ljudet ?! Ibland när jag kommer hem springer jag runt på ett sjukt sätt för att hitta var han satt den på laddning så jag kan slita ut kontakten för att slippa ljudet…. Köpte en ny till honom förra julen men den gick självklart sönder….
  Så japp han behöver verkligen en ny, eller vi haha.
  Hade så bra 🙂

  Viktoria pettersson 2015-11-12 11:13:28
  Svara
 • Jag och min underbara pojkvän träffades för ett år sedan under två kvällar i Barcelona. Han åkte hem till Italien med hans familj men vi klarade inte av att släppa varandra utan valde att se om det faktiskt var mer än bara en semesterflört. Han köpte en biljett hit 5 månader efter och det var det bästa vi någonsin gjort. Han har nu varit här 4 gånger och kommer till jul igen. Jul= julklappar, så nu till mitt problem.. Så fort han kommer hit blir det extremt intensivt som ni förstår. Detta resulterar i att jag ”flagnar”/ får små små sår på hakan på grund av hans skäggstubb. Han rakar sig så mycket han bara kan men när han reser hit så kan han inte ta med sig rakapparaten i väskan, så istället får han köpa med rakhyvlar som ger både mig och han sår och ibland utslag. Jag vill inte att han ska må dåligt utav det här, han vågar knappt kyssa mig sista dagarna för att han är rädd att jag ska ha ont. Han skulle bli så glad av detta och vi skulle spara in ännu en resa till varandra genom att jag inte köper den till honom själv i julklapp. Det skulle lösa båda våra problem: fula hakor och vår distans.

  Tack för att du tog dig tid att läsa Ida och tack för att du gör någons pojkvän extremt lycklig i jul!
  Massa kramar!!

  Adrianna 2015-11-12 10:56:49
  Svara
 • Hej Ida!
  Denna rakapparat skulle va perfekt till min älskade sambo i julklapp. Då hans nuvarande har blivit allt och inte får bort allt skäggväxt. Så han lär ta till en rakhyvel så att han skär sig istället. Så skulle jag vinna denna åt honom så skulle julklappen vara klar! Och de skulle va en dunder klapp.
  Ha det så bra Ida!
  Puss och kram
  PS din blogg är super! Ger massa insperatin 🙂

  Julia englund 2015-11-12 10:53:53
  Svara
 • Min sambo och pojkvän avslöjade igår att han köpte sin nuvarande rakapparat när han fick skägg, så nu tycker jag inte längre det är så konstigt att den låter som ett söndrigt avgasrör ungefär, med tanke på att min sambo är 25 år och ja, när får man skägg? Antar att den är cirka 10 år. Så det skulle vara riktigt kul att ge honom en present som han verkligen behöver 🙂

  Rebecca Jonasdotter 2015-11-12 10:34:31
  Svara
 • Hej!
  Jag har aldrig skickat in något till en sån här tävling förut, men när jag såg denna var jag bara tvungen!! Det är verkligen passande då jag de senaste veckorna verkligen har noterat samt kommenterat min pojkväns ”rakning”, och att han borde raka sig oftare! Han är fin i allt såklart, men lite extra fin när han har rakat sig tycker jag. Därför skulle jag bli suuper lycklig av att vinna en grym rakapparat att ge honom! Dels för att de kommer göra att han kommer raka sig oftare, då hans anledning just nu till att han inte gör det så ofta är för att de tar så lång tid, men med denna har han ju inget val eller hur ?! Plus att jag älskar att överraska och att få skämma bort någon man älskar är ju bättre än något annat! Och utav denna apparat skulle han verkligen bli överraskad 🙂
  Tack för en inspirerande blogg, många kramar! /Jessica

  Jessica 2015-11-12 10:31:49
  Svara
 • Min pojkvän fyller år den 21:a december så det är alltid svårt att hitta både födelsedags present och julklapp så nära in på. Så hoppas hoppas jag vinner för då kan jag bocka av en present ☺️?

  Cecilia Lind 2015-11-12 10:26:21
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna till min sambo för att på ett sätt visa hur mycket jag uppskattar honom. Han har funnits där när jag mått dåligt under en längre tid, stöttar och ger goda råd. Han får mig att känna mig värdefull när jag mår som samt och tvivlar på mig själv.

  Åsa 2015-11-12 10:22:45
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle gärna vinna rakapparatshylla från Braun då jag och min pojkvän knappt setts det senaste halvåret. Han har studerat utomlands och kommer hem precis innan jul. Jag skulle verkligen vilja ge honom något speciellt i år eftersom att jag är så himla stolt över honom och allt han klarar av. Även fast han är i ett helt annat land så kan jag fortfarande känna hans kärlek här hos mig i Sverige och jag är så lyckligt lottad som har en så underbar kärleksfull pojkvän. En lyxig rakapparat skulle, tro det eller ej, vara den perfekta julklappen till min pojkvän då han älskar sitt skägg och sin mustasch och alltid vårdar det omsorgsfullt. Jag vet att han skulle bli väldigt tacksam för rakapparaten i julklapp 🙂 Kram!

  Madeleine 2015-11-12 10:22:22
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle vilja vinna denna rakapparat åt min pojkvän för både han och jag har lagt mycket pengar på hans rakatteraljer och hans hudvård. De senaste året har han/jag köpt två nya rakapparater då de ej har funkat pga han har så tjock och lockigt skägg så de rakas inte av utan dras av eller tuggas in i apparaten eller så rakas de fläckvis, så han ser nästan lite sjuk ut när han är nyrakad. Sen är han den finaste människan på denna jord och värd de bästa! Han och även jag skulle bli otroligt glada över en vinst som denna, för vem vill inte kyssas med en nyrakad kille?☺️
  Tack för en grym blogg! ❤️

  Johanna 2015-11-12 10:01:48 http://johannaleffler.blogg.se
  Svara
 • Jag vill också ha chans på denna men inte till en kille jag är kär i utan till en annan som står mig väldigt, väldigt nära. Min lelle far.

  Min far tycker inte om att raka sig. Utan det är min mor som påminner honom när stubben blir för lång. Men…det är för att han har en så dåliga apparat! Jag förstår att man hellre skjuter upp rakningen en dag än att använda grejer som fastnar och gör ont.

  Mina föräldrar firar 38 år ihop idag. Min mor säger att när de träffades, när hon var sjutton år, så fastnade hon för hans händer och hans fina käklinje. Så om bara något som en rakad kind kan påminna de om 70-talets ljuva förälskelse så skulle jag så gärna vilja ge denna i julklapp. Till båda 🙂

  Camilla 2015-11-12 10:00:24
  Svara
 • Detta kom verkligen lägligt..

  Min sambo, min älskade är i stort behov av en ny rakapparat då hans tyvärr åkte i golv förra veckan och slutade tyvärr fungera. Då skägget växer som gräset en varm sommardag beställde han genast en ny..
  Igår skulle den testköras när jag befann mig på jobbet. Får ett besviket sms om att han beställt en hårklippare och inte en skäggtrimmer. ?
  Så nu skulle jag gärna vilja överraska honom med en rakapparat med klass..
  Och detta även för min egna skull såklart. För vem vill inte kyssas med en nyrakad pojkvän ?

  Jenny 2015-11-12 09:52:29
  Svara
 • Både jag och min pojkvän skulle bli överlycklig om han skulle få den här! För varje gång han ska raka sig är det en hel process, för maskinen han använder har alltid dåligt batteri, eller så fungerar den inte som den ska, och ibland hinner han lagom raka halva skägget och sen dör den. Då står jag där och tycker synd om honom samtidigt som jag skrattar så jag gråter, för det är inte så himla fint med halva skägget rakat. Så för både min och min underbara pojkväns skull skulle det vara underbart med en ny rakapparat! Han förgyller min vardag så han förtjänar att få den här fina

  Josefin 2015-11-12 09:51:04
  Svara
 • Min pojkvän förtjänar att få denna rakapparat då han har problem med sin hy och behöver något skonsamt för ansiktet. Han är ung och har inte råd att köpa något dyrt. Därför vore detta en perfekt julklapp för mig att ge honom och han skulle bli så himla glad! Att se honom glad är det bästa jag vet? Hoppas jag vinner så jag kan överraska honom med denna!

  Carolina 2015-11-12 09:45:00
  Svara
 • Min pojkvän är lat, han har aldrig använt en rakapparat.
  När rakhyveln han tar, då känner han sig klar.
  En rakapparat hade varit det bästa, då får han testa.
  Han kommer älska denna fina grej, då blir jag en väldigt glad tjej.
  Håller tummarna bakom min rygg, han kommer bli Så förbannat snygg!
  Håller tummarna för det är kul, snart är det faktiskt jul!
  Tack 🙂

  mia 2015-11-12 09:39:39
  Svara
 • Om jag ger han en sådan present kan han inte smita undan rakningen haha! Hans skäggväxt är värre än ogräs

  Sara 2015-11-12 09:37:45
  Svara
 • Okej, inte till min pojkvän, han är vältrimmad som han är. Min pappa däremot envisas med billiga engångsrakhyvlar och har gjort hela mitt liv. Förutom det är han världens bästa pappa som finns där för mig i vått och torrt, älskar honom till tusen! Han är värd det bästa!

  Klara 2015-11-12 09:36:01
  Svara
 • För min pojkvän är så himla hårig!

  Julia 2015-11-12 09:34:56
  Svara
 • Måste det vara en pojkvän?
  Äh chansar!
  Skulle vilja ge den till min 15-åriga son så han får ett lätt sätt att raka sig för han är lite lat för att göra det och om han har en sådan behändig grej kanske han tycker det är kul å jag får se han utan moppe muschen ?

  ramona lindström 2015-11-12 09:32:28
  Svara
 • Min pojkvän har det lite knaggligt med skäggväxten och försöker spara men ser mest ut som en liten fjunig 15 åring (han fyller 23)! Ju mer man rakar sig desto tätare och grövre skäggväxt. Som en liten spark i baken till hans steg mot att få känna sig manlig skulle denna vara perfekt??

  Louise 2015-11-12 09:28:04
  Svara
 • Min pojkvän är så himla stöttande hela tiden. Vad jag än vill göra så är han där och pushar. Jag kastar mig in på en utbildning i en annan stad och pendlar långt. Då står han där redo med mat när jag kommer hem. Jag vill åka vasaloppet, då hoppar han på och hjälper mig hålla motivationen för att nå mitt mål. Han är bara så himla gullig på alla vis och hade verkligen förtjänat en present.

  Evelina 2015-11-12 09:28:02
  Svara
 • Åå det vore en fantastiskt julklapp till min pojkvän då jag avskyr när han försöker odla skägg ( brukar oftast inte ta många dar innan det rycker) men han tycker de e jobbigt med sina manuella hyvlar så de här vore absolut en perfekt gåva!

  Lis 2015-11-12 09:03:48
  Svara
 • Jag flyttade ihop med min sambo förra helgen, och vi bor just nu i ett flyttkaos. Han har tappat bort sin rakapparat (som dessutom har dåliga batterier) och han behöver en ny pronto innan han ser ut som en uteliggare på heltid. Dessutom firade vi 1,5 år i tisdags och jag som inte har något heltidsjobb hade inte råd att köpa någon present, fast jag fick svindyra konsertbiljetter av honom! (plus hallå, jag vill också använda maskinen till armhålorna)

  FIT by Emma Hå 2015-11-12 08:47:55 http://fitbyemmaha.com
  Svara
 • För att jag senast igår hade angst och satt och undra
  På vad jag i julklapp skulle köpa som ej kostar flera flera hundra
  Som student är livet ej så flott
  Och tanken på fina julklappar blir ett minne blott
  Hans nuvarande är från ett annat decennium jag skojar ej
  Och att få ge honom denna skulle göra mig till världens bästa tjej
  För att han fula utslag i ansiktet ska slippa
  Och jag julklappsångest skippa

  Elin 2015-11-12 08:46:51
  Svara
 • åh detta skulle vara perfekta klappen till min kärlek. jag har småklagat lite på att han är taggig och att han sticker mig. hans svar är att hans rakaparat håller på att ge upp. en ny hade varit den perfekta presenten. då kan vi fortsätta gosa utan att han sticker mig jämt haha. jag är dessutom känslig mot just skäggstubb.. får utslag av det 🙁 men man vill ju ändå kramas! 🙂

  emma 2015-11-12 08:46:18
  Svara
 • Hej Ida,
  Min pojkvän har en otroligt massiv skäggväxt, och just nu har hans rakapparat gått sönder. Saken är den att han inte har råd att köpa en ny apparat just nu pga av att han pluggar, och tro mig, han behöver verkligen en bra rakapparat. Så jag skulle bli så otroligt glad och tacksam om jag skulle vinna denna rakapparaten. Jag skulle bli glad eftersom jag kan få pussa honom utan att bli stucken av långt skägg, och han skulle bli så glad eftersom han inte har råd att köpa en ny. Ha en kanon dag och tack för en bra blogg ! Kramar Frida

  Frida 2015-11-12 08:37:49
  Svara
 • Min pojkvän har kämpat så mycket att komma igång med träningen. Nu har han sen i somras löptränat 2 ggr i veckan och ska om 2 v springa sitt första lopp på 1 mil. Jag är så stolt över honom och försöker peppa så mycket som möjligt. Så denna present vore perfekt att ge till honom som present för att han varit så duktig och kämpat så hårt dessa månader!! Du ger så mycket energi Ida, tack för det och tusen kramar.

  Anna N 2015-11-12 08:36:55
  Svara
 • Hej Ida!

  Detta skulle verkligen vara perfekta överraskningspresenten till min pojkvän! Han klagar dagligen på sin rakapparat (för sig själv när han står och rakar sig) och den lämnar märken efter sig osv.
  Vet att han verkligen vill ha en ny men att han har svårt att få det att gå ihop ekonomiskt och köper därför inte en ny (student). Detta skulle han aldrig erkänna själv eftersom han skäms. Med andra ord skulle detta vara världens bästa gåva till min fina kille. Vill ge honom det bästa <3

  Frida Johansson 2015-11-12 07:57:19
  Svara
 • Hej Ida! Jag går i tvåan på gymnasiet och är sådär löjligt kär i min pojkvän, du vet när man måste vara med varandra varje minut för att inte dö av saknad. Jag vill ge honom något bra i julklapp, eftersom han verkligen förtjänar det bästa för allt han gör för mig. Denna rakapparat skulle passa honom jättebra och det skulle betyda allt för mig om jag vann. Puss och kram

  Elvira 2015-11-12 07:56:42 http://www.elviraarnstrand.se
  Svara
 • Min pojkvän har alltid haft problem med sin rakning då han drabbas av utslag hela tiden, nu förtiden vill han knappt raka sig. Jag har försökt lösa det här genom att köpa honom krämer och milda after shaves men jag tänker att det förmodligen är det faktum att han rakar sig med rakblad som gör honom så känslig. Det skulle vara en ära att få vinna den här rakapparaten så fattiga-studentjag kan få ge min fina pojkvän denna då jag hört att rakning med apparat inte ska slita så mycket på huden som hyvel gör. Han är finast och förtjänar detta så himla mycket!

  Sanna 2015-11-12 07:40:21
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt