Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG I FRAMGÅNGSPODDEN

NYDESIGN_Ida-1024

God kväll mina finisar! Jag håller på att packa för fullt här inför Dubai. Kan inte fatta att vi åker imorgon?! Wohoo, ska bli så härligt att komma iväg till lite ljus och värme!

Sedan vill jag också berätta att jag fått den stora äran att gästa min pojkväns podd Framgångspodden. Först var jag lite tveksam till varför jag skulle vara med där bland alla dessa grymma entrepenörer och duktiga människor men det var riktigt roligt men väldigt annorlunda. Vi pratade om allt från mobbning, ätstörningar, sociala medier och hur jag jobbar. Avslöjar också en grej i slutet av podden som jag aldrig tidigare berättat 😀 Hahaa. Så vill ni höra mig från en annorlunda sida så in och lyssna på podden –> HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Superkul! Klart jag lyssnar. Du inspirerar mig mycket Ida!

  uppochhoppa 2015-11-13 12:17:00 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Finns poddarna för Android? 🙂 kramis!

  Lisa 2015-11-12 09:05:52
  Svara
 • Jaa! Vad kul! Jag har faktiskt tänkt på att föreslå att han borde ha dig som gäst:)

  Marinda 2015-11-11 18:57:50
  Svara
 • Om jag kör 20 min på crosstrainern 20 min cykel o 20 min cross igen, ger det samma effekt som när jag skulle köra 40 min på crossen o 20 min på cylel? Asså bränner det lika mycket? Vilket är bäst, 40 min på crossen utan paus eller 20 min sen cykel sen 20 min igen?

  sara 2015-11-11 18:32:20
  Svara
 • Det måste jag lyssna på! Både jag och min man följer podden och brukar lyssna tillsammans på bildresor. På tiden att en ung, smart bloggartjej som du får plats i den 🙂

  Anna - Trend o träning 2015-11-11 18:27:25 http://www.trendotraning.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt