Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_5356.JPGIMG_5355.JPGIMG_5357.JPG

God morgon mina älsklingar! Säger det typ varje vecka men den här veckan var det verkligen svårt att välja bilder ur #wargpower! Ni är så himla grymma allihop och vill ju bara springa iväg till gymmet när jag ser era bilder! Ni är bäst!!!

Så vill ni följa något på bilderna ovan så hittar ni dem i #wargpower på instagram och glöm nu inte tagga alla era bilder i veckan så vi kan peppa och följa varandra. Idag kommer en ny utmaning upp på youtube och det kommer bli ett härligt rumppass, så hoppas ni är taggade! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • WOW vilka härliga bilder!! Ska se till att det blir en riktig grym tränings vecka!! 😀 SÅ PEPP NU

  N 2015-11-08 23:16:28
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag tycker du oftast väljer ut väldigt bra wargpower-bilder nuförtiden men måste bara säga att en bild på tredje raden inte känns sund. Vad ska den symbolisera? En selfie i badrumsspegeln från en alldeles för liten tjej med alldeles för smala ben. Jag säger såklart inte att tjejen måste ha problem, och hon är ju såklart jättesöt och så, men det gör bara lite ont i mig för hon ser ut som jag gjorde för några år sedan när jag vägde för lite och tränade för mycket.. Slutsats: jag tycker inte den bilden är bra inspiration för någon, tycker du?
  Tack för en i övrigt väldigt bra och sund blogg! <3

  johanna 2015-11-08 21:29:14
  Svara
  • Svar på johannas kommentar.

   Hej Johanna och tack för din kommentar 🙂 <3 Nej man kan inte döma någon för att vara så smal. Jag var så smal när jag var yngre utan att vara sjuk på något sätt och för mig hade det varit en inspiration att se en glad tjej i samma storlek. I mina ögon är den en glad, svettig och härlig bild. Vi får inte glömma att vi alla är olika. Kramis

   idawarg 2015-11-08 22:25:47
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind