Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVE MINA NYA TRÄNINGSKLÄDER

svart topp-3svart topp-2svart topp

Linne – HÄR // Skor – HÄR // Tights – HÄR (Adlinks)

God morgon och glad fredag!!! Wohoo. För mig ser ju alla dagar egentligen lika dana ut och det selar inte så stor roll om det är helg eller vardag men fredagar har ändå en speciell känsla 🙂 Idag är det fullt ös med massa möten, sedan träning och ikväll middagsmys med vänner. Kan inte bli så mycket bättre tror jag?!

I alla fall så har jag en galen träningsvärk i överkroppen efter onsdagens pass. Körde en cirkelträning med överkropp/bål och det var riktigt jobbigt och svettigt. Kan skriva hela passet imorgon. Det jag ville visa er nu var att jag fått hem mina nya träningskläder som jag beställde förra veckan och ni kan se dem ovan. Jag bara älskar dem och jag älskar skärningen på toppen. Byxorna var också mycket skönare än vad jag trodde! Wii älskar nya träningskläder!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Angående vitt ris, det är ju snabba kolhydrater, men jag mår så jäkla bra i magen efter att ha ätit det. Kan jag äta det efter träning och samtidigt bränna fett? Vet att en del kroppsbyggare äter vitt ris under diet osv, samtidigt så säger alla att man ska undvika det vid viktnedgång? Hur ser du på det? Förvirrad…

  Linnéa 2015-11-06 12:01:04
  Svara
 • Hur är linnet i storleken? Brukar ha XS men fundersam till om den kommer sitta tajt över bröstet pga inbyggda BH:n?

  Nev 2015-11-06 10:34:26
  Svara
 • Stilrent och snyggt!

  http://frifrakt.nu

  Josfine 2015-11-06 09:53:05 http://frifrakt.nu
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind