Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TILLRÄCKLIGT MED D-VITAMIN?

bild

D-vitamin i kokosolja HÄR!

Hej mina vänner! Hur mår ni? Håller ni er friska nu när hösten och snart vintern är här? Många märker snabbt hur man blir tröttare och att man kanske är känsligare för att bli sjuk. Jag tror att mycket av det handlar om ljuset för shit vad det blir mörkt snabbt nu! Jag blir typ stockad varje dag när ljuset bara försvinner jättetidigt?! Haha.

Men ska jag vara ärlig så har jag faktiskt inte känt mig så trött denna hösten och det tror jag beror på att jag började ta D-vitamin i tid. Vi får ju i oss D-vitamin främst genom solens strålar och under vinterhalvåret i Sverige blir det ju inte så mycket av den varan så då kan det vara bra att ta ett tillskott av D-vitamin.

Jag tar D-vitamin i olja då det gör att kroppen tar upp vitaminen på bästa sätt. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion, samt bidrar till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder. Så mycket viktig vitamin så se till att boosta ordentligt nu i vinter!

Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag äter också D-vitamin och blir så sjukt mycket piggare av det!!

  Felicia 2015-11-07 10:35:09
  Svara
 • Hej!

  Så bra tips, tror tyvärr att det finns så många därute som missar på just D-vitamin då vi i Sverige endast har tillräckligt med sol mellan April-Augusti klockan 10-15 för att de skall bildad någon D-vitamin från huden. Och det är så bra att du nämner att man ska välja tabletter med fett i så att vitaminet faktiskt kan absorberas ordentligt 😉

  Linda 2015-11-06 09:58:11
  Svara
 • Bra tips! Jag letar lite efter något att ersätta mina piller med, hur ofta får man röda dagar ungefär?

  Moa Fridolfsson 2015-11-05 20:06:32
  Svara
  • Svar på Moa Fridolfssons kommentar.

   Ja så himla bra tips 🙂 Det är olika och ju längder tid du använder NC desto bättre lär den känna dig och din cykel. Läs mer om det här http://ask.naturalcycles.com/customer/sv/portal/articles/1970020-många-röda-dagar

   idawarg 2015-11-05 20:35:59
   Svara
 • Jag började ta D-vitamin förra vintern och har ”peppar peppar” inte varit sjuk på ett år.
  Trots att jag bytte från att åka ensam i bil till att åka buss, omgiven av snoriga människor som hostade mig i nacken 🙂 klarade jag mig från baciller.

  Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp" 2015-11-05 19:44:53 http://chocochock.se
  Svara
 • Jag undrar, har din kanal på mikz försvunnit? Kan inte hitta den längre?

  Evelina 2015-11-05 15:14:34
  Svara
 • Jag har också tagit D-vitamin i höst och hittills klarat mig utan förkylningar, och jag tackar D-vitaminet för det.
  Annars tror jag på att äta en varierad kost för att få i sig vitaminer, men just D-vitamin är svårt på vintern.

  Spectra 2015-11-05 08:33:52 http://spectra.webblogg.se
  Svara
  • Svar på Spectras kommentar.

   Ja D-vitamin är svårt på vintern i det här landet och man känner verkligen skillnad om man tar D-vitamin eller inte nu när det börjar bli mörkt. Kramis

   idawarg 2015-11-05 09:13:32
   Svara
 • Hur får du i dig D-vitaminer i form av olja? Använder du det i mat eller hur gör du?
  Tack för en superblogg, stor inspirationskälla!

  Elise 2015-11-05 08:02:08
  Svara
  • Svar på Elises kommentar.

   Tack finis! Jag tar kapslarna som jag öänkade ovan för det är en blandning av olja och d-vitamin i 🙂 Kramis <3

   idawarg 2015-11-05 09:11:29
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt