Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGA CHALLENGE

yoga challenge

Goood underbar måndag morgon mina finisar! Hoppas ni är superpepp på en ny utmaning. Här kommer en efterlängtad sådan och det är ett stretch/yoga pass för överkroppen. Jag älskar verkligen det här  stretchprogrammet och gör det i stort sett varje dag. Jag utmanar er att köra yogapasset minst 5 gånger den kommande veckan. Vilka är på?!

Glöm inte tagga alla era bilder med #wargpower på instagram så vi kan följa och peppa varandra! 

HÄR hittar ni yoga videon! Bara att trycka på play och följa efter 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Gjorde detta pass imorse och det var så himla bra! Jag tycker yoga kan vara så himla svårt, men detta pass kändes toppen och framför allt var det jätteskönt och enkelt att få till. Tack Ida!

  Heidi 2015-11-03 08:00:49
  Svara
  • Svar på Heidis kommentar.

   Men åh vad kul att höra och jag älskar verkligen detta passet. Hoppas du får en skön yoga vecka 🙂 Kram <3

   idawarg 2015-11-03 08:53:05
   Svara
 • Jag undrar om du kan lägga upp ett schema några gånger i veckan på hur du kör på gymmet? För jag skulle vilja köra hård på gymmet och jag tror ditt schema skulle bli en utmaning och jag gillar utmaningar! 🙂

  Moa Hallberg 2015-11-02 18:38:30 http://moizzhallberg.devote.se
  Svara
  • Svar på Moa Hallbergs kommentar.

   Hej Moa! Det gör jag varje vecka 🙂 Har du missat det? Har även videos på min youtube från gymmet som du hittar här: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=idasfitness Kommer lägga upp fler nu i veckan så håll koll. KRamis

   idawarg 2015-11-02 19:23:15
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind