Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POWER WALK CHALLENGE

power-walk-challenge

Hej mina älsklingar! Här kommer en ny utmaning som jag har gjort för min egen skull. Jag älskar nämligen höstvädret och att ta power walks är både nyttigt för kropp och själ. SÅ upp ur soffan och häng med på veckans utmaning nu och ”Power Walka” på! Minst 5 power walks på 40 min innan veckans slut! Vilka är på?
Puss, I

Kolla video HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej bästa Ida! Har du några bra restaurangtips i Stockholm? Skulle vara så tacksam om du svarade, kram! 😀

  Stina 2015-10-26 20:19:28
  Svara
 • Jag hänkar på! Har trots allt höstlov och Malmö ska bjuda på sol hela veckan 🙂

  Marinda 2015-10-26 16:19:01
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en sjukt bra blogg! Jag har en fråga till dig, jag skulle vilja gå ner i fettprocent, är inte överviktig men skulle vilja gå ner i fettprocent, inte i vikt. Jag tränar i dagsläget mycket löpning,+ lite styrka. Jag äter relativt nyttigt.

  En matdag
  Havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk.
  Lasange och sallad.
  En grov macka.
  Kycklinggryta med ris och sallad.
  Smoothie

  Frida 2015-10-26 09:16:23
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida och tack snälla! Jag förstår och det är helt omöjligt för mig att svara på då jag behöver se exakt hur du tränar äter. Bästa är om du tar kontakt med en pt/kostrådgivare och får hjälp med ett specialanpassat kosschema. Kramis

   idawarg 2015-10-26 18:52:44
   Svara
 • Hej på dig! Måste säga att jag inte brukar vara med på dina utmaningar fast jag följer din blogg, men nu har jag vilovecka från gymmet så tror bestämt jag ska hänga på veckans utmaning denna gång 😀

  Camilla 2015-10-26 08:15:54
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Ja men då passar ju det perfekt! Jag är själv med och kör och kom precis hem från en härlig promenad 🙂 Kramis

   idawarg 2015-10-26 18:53:41
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind