Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET HÄR MED HÄLSOHETS

halsohets

God morgon mina finisar! Redan fredag idag? Alltså hur snabbt går de här veckorna?!

Ni har bett mig att prata kring hälsohets och jag tycker det är ett mycket viktigt ämne att ta upp så här kommer en lite flummig video om mina tankar kring det hela. Dela gärna med er av era egna tankar, tips och erfarenheter nedan. Ni är bäst! Puss, I

Kolla på videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Ida!!!! Tack för att du är en sån himla underbar person! Du sprider glädjen till varje liten människa i världen och jag blir så varm i hjärtat när jag ser och hör dig! Hade precis en ångestattack för att jag precis som många andra ser brister i mig själv men så kollade jag igenom sin blogg och kollade på videon, blev så mycket gladare och det fick mig att tänka om! Du är en av dem få som faktiskt är mänsklig, som inte är fejk och som inte uppmanar alla att äta ett salladsblad och träna stenhårt, du tror på oss och inspirerar oss när vi känner oss som luft! Du är helt enkelt bäst, hoppas du också känner det! Kramisar <3

  Sofia 2015-10-24 22:10:05
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Men alltså TACK för din fina kommentar! Det är precis det jag vill förmedla med mina kanaler då det är så mycket ytligt överallt att man blir mörkrädd och får en skev bild av allt. Blev väldigt glad av din kommentar! ha en fantastisk söndag! Kramis <3

   idawarg 2015-10-25 07:18:46
   Svara
 • Nu är det jag igen! 😛 Jag läste i något inlägg hos dig att du lite tappat sugen på träning just nu? Så jag har en utmaning till DIG!!! 😀 (Du kanske redan kan det dock…) Push to handstand heter det! Man sitter på golvet med benen isär som i split, händerna på golvet mellan benen. Sen skiftar man vikten långsamt över till axlarna. Först kommer man i en position där bara händerna är i golvet men att tårna nästan snuddar vid golvet, sen lyfter man sig upp mer och mer på händer och slutligen för man ihop benen så att det blir ett handstående. Skitsvårt att förklara – och skitjobbigt att göra – men googla så får du säkerligen ett bra youtubeklipp. Vore jättekul att se dig köra en utmaning eftersom du inspirerar oss med så mycket utmaningar! <3

  Edith 2015-10-23 12:44:18 http://dithness.blogg.se
  Svara
 • Vilken härlig video!! Inte alls flummig! Jag instämmer helt och fullt med övriga, du verkar har en sån sund och frisk inställning till träning och hälsa och dagens snedvridna utseendefixering. Väldigt smarta konkreta råd (särskilt till dina yngre läsare!) som att sluta följa instakonton med ouppnåbara kroppsideal. Stor kram!

  Em - mitt liv på NZ 2015-10-23 11:22:06 http://emsliv.wordpress.com
  Svara
 • Jag läser många bloggar men kommenterar aldrig, men känner nu att jag måste göra det. Du är en så himla fin person! Såna som dig behövs verkligen i sociala medier! Tack för att du finns och för att du bloggar, vi är väldigt många som uppskattar det 🙂
  Jag tränar också styrketräning, 3-4 gånger i veckan, och försöker äta varierat och lagom av allt. Men även det jag vill just för stunden (kämpar dock lite med mitt sockerberoende som jag vill bli av med).

  Jag önskar att vi alla kunde ha en lika sund syn på träning/mat/livet som du har! Det är allt för många som påverkas negativt av denna hälsohets som finns. Man ska träna för att det är kul och för att man mår bra, inget annat! Jag vägrar att låta mig påverkas av hetsen 🙂 Hellre god/näringsrik mat, chokladmunkar och en stark och frisk kropp än salladsblad, inga munkar och en svag kropp som faller omkull när det blåser..

  Ett tag innan jag började träna var det viktigt för mig att inte väga mer än 50kg (är 154cm lång så det är ingen undervikt för mig). Nu är träningen viktigare och jag ligger säkert på 55kg ibland och det gör mig ingenting! Kan jag squata 70kg och marklyfta 90kg så är vikten obetydlig 🙂

  Idag ska jag styrketräna med min kollega/kompis för första gången, och jag hoppas att hon kommer älska det lika mycket som jag gör!

  Ta hand om er alla, och älska er själva för det förtjänar ni <3

  Louise B 2015-10-23 10:25:27
  Svara
  • Svar på Louise Bs kommentar.

   Men tack snälla för att du delar med dig av din fantastiska dyn på livet. Jag håller helt med dig och dedt känns som många glömmer bort glädjen i livet just nu då det förekommer mycket hets och falska ytor på folk i sociala medier. Jag ska göra mitt bästa för att försöka sprida glädje och en hälsosam syn på det hela. Massa kramar <3

   idawarg 2015-10-23 12:25:26
   Svara
 • Så himla bra! Viktigt att du trycker på att hälsa och att må bra kan se helt olika ut från person till person, och att man inte skall jämföra sig. Men vet oftast bäst själv vad man mår bra av men sen kan man bli inspirerad men om det skapar stress är det fel typ av inspiration. Du är grym Ida!♡

  Vivien 2015-10-23 10:00:49
  Svara
 • Tack för att du gör sånna här videos och inlägg! I dagens hälsohets är det lätt att tappa bort sig själv. Det känns som om att allt ska vara så perfekt på ytan och det gör att man aldrig kan bli nöjd utan hela tiden strävar efter omöjliga mål. Du är sedan ett tag den enda träningsbloggen/hälsobloggen som jag följer, för du får mig att MÅ BRA. Medan andra bloggar bara ger mig ÅNGEST rent ut sagt. Tack för att du finns och gör det du gör! <3

  Alva 2015-10-23 07:59:55
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind