Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EGENTLIGEN BORDE JAG VARA I MITT LIVS FORM MEN…

ida-warg2viktor-friskida-warg-1ida-warg3

God morgon mina hjärtan! Igår hängde jag med Viktor hela eftermiddagen och kvällen. Vi hjälpte varandra att fota lite bilder till blogg och filmade även lite. Så himla mysigt och älskar att hänga med personer med positiv energi och Viktor är verkligen en sådan person! Vi jobbade lite och sedan tog vi en promenad och jag följde Viktor hem.

Jag har tränat lite dåligt det senaste och förra veckan blev det bara 2 pass. Det gör ingenting egentligen men i slutet av den här veckan har jag ett så sjukt roligt jobb som jag är så peppad och faktiskt lite nervös inför. Egentligen borde jag vara i mitt livs form inför det här jobbet och tänkte träna och strama till kosten inför det men vet ni… jag tänkte om. Varför ska jag göra det? De har bokat mig för de vill att jag ska vara den jag är och jag är inte en person som tävlar i fitness utan jag vill bara representera mig själv och så som jag ser ut just nu. Jag är hälsosam, pigg och glad och det vill jag representera och ska göra det med stolthet 🙂 Wiii, vill ju bara säga vad det är jag ska göra men måste hålla mig hela vägen fram till januari då allt släpps!

Jaja nu ska jag sluta babbla. Hoppas ni blev lite glad av bloopersbilderna ovanför 😀 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Skönt att höra Ida, du är en riktigt bra förebild, och jag är övertygad om att detta tankesättet är det som kommer hålla och även behålla läsare i längden! Är på väg mot samma inställning själv, utseendet på min kropp får anpassa sig efter mitt liv (och därmed efter hur mycket tid jag har att lägga på träning för tillfället), jag är trött på att mitt liv ska anpassa sig efter utseendet på min kropp! Go us!!

  Johanna 2015-10-13 23:51:29
  Svara
 • Du har sådan sund inställning till dig själv, hälsa och kost. Man kan inte annat än att beundra dig!

  Lina 2015-10-13 19:50:06
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar vilken deo du använder. Jag har funderat lite kring deodoranter och vad det faktiskt finns för ämnen i dom. Därför undrar jag hur du tänker kring detta. Använder du någon särskild? Eller är det inget att fundera över kanske. Tack för en otrolig blogg.

  Louise 2015-10-13 17:50:38
  Svara
 • Åh så bra skrivet! Träna ska man göra för att må bra och för att det är himla kul. Din hälsosamma syn på träning är såå mycket mer inspirerande än den mest vältränade kroppen! Heja dig! ❤️

  Mirjam 2015-10-13 15:16:23
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga. Jag är intresserad av både träning och kost och driver en blogg som rör områdena. Men jag vill nå ut till fler! Jag har ett gäng besökare som kikar in dagligen men jag vill att bloggen ska bli större. Min dröm är att kunna jobba inom bloggvärlden samt förmedla min kunskap om träning och kost.
  Hur gjorde du för att sprida din blogg och göra något stort av ditt namn? Tips på hur jag ska göra och vart jag ska vända mig skulle verkligen uppskattas!
  Många kramar från Fanny 🙂

  Fanny 2015-10-13 14:41:34 http://elgstrands.blogg.se
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Hej Fanny! Ja det är lite svårt och jag bara fortsatte att blogga om det jag tror och älskar. jag bloggade i 4 år innan min blogg började växa. Så håll i, blogga regelbundet och ge inte upp. Kramis

   idawarg 2015-10-13 17:10:46
   Svara
 • Vilken förebild!! Det är ju så himla sant det du säger och ändå känns den där inställningen väldigt långt borta för mig och många andra många ggr! Att en inflytelserik person som du ändå trycker på det spelar stor stor roll! kram!!

  Karin 2015-10-13 12:52:39
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Men åh tack vad glad jag blir <3 Ja tyvärr så är det så och det har det varit för mig också men nu har jag bestämt mig för att tycka om mig själv och sluta ge så mycket skit till min kropp. Vi är fina precis som vi är! <3 <3

   idawarg 2015-10-13 17:17:28
   Svara
 • HUR skönt var inte det att ändra till den inställningen?! helt rätt!! Jag vet att ”alla säger det till varandra hela tiden” men du ÄR verkligen fin som du är! Du är sjukt vältränad och SUND och GLAD och bara för att du bara tränade två pass förra veckan (jag vet hur det känns) så har din kropp inte förändrats eller blivit ”pluffsig” haha. <3 <3 De kommer inte ångra sig!!! Kram!

  Madeleine 2015-10-13 10:48:09
  Svara
 • Åh vad spännande och du jag måste säga att jag aldrig blivit så glad över att läsa din blogg som jag blev idag och jag blir ofta glad av att läsa din blogg. 😀 Så bra att du tänker om, att du sadlar om och inser att inte hetsa med fitness här och där. Du är redan fin, du är redan fit, du är redan hälsosam så vad ska du ändra liksom? Varför sätta mer press och bidra med mer hets i undermening? Blir väldigt glad och du ska vara så stolt över dig själv. stor kram och ha en fin dag.
  Härliga bilder som får en att le och skratta. 😀

  Diana 2015-10-13 10:12:57 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Men åh tack finis vad kul att höra <3 <3 Så himla rätt och ska behålla den här tanken forever nu! Stor kam till dig <3

   idawarg 2015-10-13 17:20:44
   Svara
 • Vad nyfiken jag blir över vad du ska hitta på 😀

  Bunny 2015-10-13 09:06:59 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
  • Svar på Bunnys kommentar.

   Jaaa jag önskar att jag fick säga men tyvärr så får jag inte än men det kommer bli så kul och ni kommer i januari få vara delaktiga. 🙂 <3

   idawarg 2015-10-13 09:16:29
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt