Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPIRATION

IMG_2946.JPGIMG_2948.JPGIMG_2947.JPG

God morgon mina älsklingar! Hoppas ni haft en härlig vecka men massa dans i veckans utmaning? 🙂 Idag kommer en ny utmaning med lite mindre koordination i upp på min youtubekanal och det är en av de mest populära utmaningarna genom tiderna så missa inte det! Ovan ser ni mina favoritbilder i vår hashtag #wargpower på instagram och jag säger bara WOW vilka bilder! Jag skulle kunna ha gjort 10 kollage bara med era fina matbilder! Ni är grymma! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh, härligt!!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-10-11 19:28:28 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Jag tänker tvärtom Diana, superpeppande med en massa unga tjejer som har tagit kontroll över sina kroppar och tar hand om dem som de vill, och inte på ett sätt som de förväntas att göra. Det är faktiskt inte alla som vill skaffa barn! ^^

  Tycker bilderna är jättehärliga 😀

  Bunny 2015-10-11 14:27:16 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
 • Egentligen om jag tänker efter, ju äldre jag blir, desto mer jag mognar och växer så inser jag att det här är inte inspirerande alls. Att se en massa perfekta kroppar på 19 åringar som inte fött barn är inte inspirerande, bara frustrerande och irriterande. En riktig inspiration är att se en mamma eller tjockis med massa övervikt som gått ner till en hälsosam vikt, normal vikt och bra/stark kropp. Före och efter bilder, DET är inspirerande.
  Just saying. Tack för en bra blogg.

  Diana 2015-10-11 09:46:29 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Jag tycker ändå det är inspirerande på olika sätt. Att yngre tjejer är hälsosamma, vågar sig till gymmet och kämpar för något tycker jag är jättebra och inspirerande på ett sätt. Att äldre kvinnor (och yngre mammor för den delen) kämpar och lyckas få en grym kropp efter en graviditet är inspirerande på ett annat. Inget av det är mer rätt än det andra utan vad man ”tar åt sig av” mest beror ju på var i livet man är. Självklart har man ju rätt att bli inspirerad av olika saker, men att bli irriterad och frustrerad och hävda att något inte är ”riktig inspiration” och förminska detta tror jag är fel väg att gå och känns inte helt rättvist mot dom som är i det stadiet av sitt liv. Att dom flesta bilder här är på ”19-åringar som inte fött barn” är ju antagligen för att Ida är ung och barnlös och alltså attraherar en sådan läsarkrets. Då får ju antingen fler mammor börja tagga bilder eller så får dom som specifikt vill se mammaträning och lyckade efterbilder söka sig till ett forum där fler mammor hänger. Inget är alltså mer rätt eller fel, det är bara annorlunda..

   Therese 2015-10-12 11:30:34
   Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Ja vi alla inspireras av olika saker. Får peppa några mammor att tagga #wargpower också då framöver 🙂 Kramis

   idawarg 2015-10-11 11:20:46
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind