Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STYRKAN FÖRSVINNER SNABBT

traning1traningmarklyft-1marklyft-3

Hej finisar! Igår var jag och körde ett härligt ryggpass på gymmet. Hade tänkt att börja med marklyft men alla stänger var upptagna så fick avsluta med det och lite lättare vikter då jag var helt slutkörd i ryggen. Egentligen brukar jag vilja börja passet med de tyngsta/största övningarna eftersom de kräver mest energi och styrka och det tycker jag är ett väldigt bra tips till alla er som tycker det är svårt att planera pass. Börja med de tyngsta övningarna och gå sedan över på mer finlir. Igår började jag i alla fall mitt pass med chins och fyttif*n vad svag jag har blivit! I våras var jag sjukt stark och kunde göra totalt 23 chins som mest under ett pass (3-4 chins i rad). Igår lyckades jag knappt göra en! Haha kände mig så svag! Så går det när man ligger på latsidan. I alla fall kan ni se passet nedan. Puss, I

10 min power walk 15% uppförsbacke

5 excentriska chins X 3

Superset: 12 latsdrag + 15 sittande rodd X 4

Superset: 10 enarms latsdrag + 15 crunch i cable cross X 3

Superset: 12 rygglyft + 12 inner core övning X 3

10 marklyft X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Du är superduktig som kan göra chics över huvud taget 🙂
  Jag kämpar med att lära mig att göra en och det är ju jättesvårt!
  Men snart så 🙂

  http://chocochock.se
  ”Bloggar från Visby”

  Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp" 2015-10-11 22:21:35 http://chocochock.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en underbar blogg fylld med träningsinsperation! Älskar verkligen alla recept och din syn på kost och hälsa är verkligen inspirerande. Älskar också din youtubekanal sjukt bra kvalitet!
  Har tänkt börja träna på gym nu och undrar lite om vilka övningar som är bra att börja med (har tränat gruppass på Friskis och Svettis innan) finns det möjlighet att du skulle kunna visa dina favoritövningar och hur man utför dem antingen i bloggen eller på youtube?

  Tack för förhand och tack igen för träningsinsperationen och välmåendet din blogg skapar

  PS. Om någon annan har något bra tips eller länk så är det bara att dela med sig!

  evampyr02@gmail.com 2015-10-10 21:00:27
  Svara
  • Svar på evampyr02@gmail.coms kommentar.

   Hej och tack snälla vad glad jag blir <3 <3 <3 Det kan jag absolut göra! Jättebra ide på en youtubevideo och har faktiskt redan börjat planera en sådan video, så håll utkik 🙂 Kramis

   idawarg 2015-10-11 11:22:49
   Svara
 • Najs!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-10-10 19:59:34 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Undrar också över tightsen? JÖSSES <3

  Bunny 2015-10-10 14:20:30 http://bunnydrugzb.blogg.se
  Svara
 • vart har du köpt dina SVINsnygga tights? ?? älskar din blogg förresten!

  Julia 2015-10-10 13:48:31
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind