Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VLOG ♥ SPÅTANT OCH FIKA

vlog

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni mår bra? Jag mår så himla bra och jag har min mamma och pappa här på besök så försöker spendera så mycket tid som möjligt med dem nu när de för en gång skull har kommit till Stockholm. Men idag ska jag först på möte, sedan luncha med mor och far och efter det ut till min morfar på fika. Så mysig fredag!

Här kommer en ny video vlog då jag hälsar på min spåtant, lunchar med min pojkvän och hänger med 2 av mina bästa vänner och bjuder på en fika som slutar i kaos 😀 haha. Hoppas ni gillar den. Puss, I

Kolla på videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Assa Kul! Mer sant har! Du ar sa rolig att lyssna pa.
  Kramar

  carolina 2015-10-09 10:13:14
  Svara
 • Asså varför är socker dåligt? Jag vet att man inte ska äta socker när man vill gå ner i vikt, men finns många som kan äta hur mycket socker som helst utan att gå upp i vikt. Så varför är socker dåligt?

  sara 2015-10-09 10:09:18
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Socker är inte bara dåligt för vikten utan för hälsan och kan skada kroppen innifrån och kan påverka att kroppen drar på sig hemska sjukdomar. Hittade ingen bra artikel riktigt men här kan du läsa lite mer http://www.dn.se/livsstil/halsa/hur-farligt-ar-sockret-egentligen/

   idawarg 2015-10-10 17:33:49
   Svara
 • Asså tur att man inte är ensam om att känna sig kissnödig HELA tiden ;P min blåsa är helt förstörd..

  Mikaela 2015-10-09 09:59:35
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind