Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KOH TAO GUIDE

morning-yoga-4power-walk-7traning-5IMG_8124.JPGIMG_9462.JPG

Har fått så mycket förfrågningar både här och på instgram om jag kan skriva mina bästa Koh Tao tips och självklart kan jag det! Så här kommer mina bästa tips på boende, restauranger och träning.

RESTAURANGER:

In Touch: Ligger på Sairee beach och är supermysigt och en av mina favoriter då de har så mysig terass precis vid stranden som är lika mysig på dagen som på kvällen. Deras thaimat är grymt god och en måltid kostar ca 25kr.

Vegan Carrot: En vegansk/vegetarisk restaurang som har magisk mat. Det är inte så mysigt att sitta där men menyn är magisk. Älskar deras stekta råris med grönkål, morot, ananas, tofu, mint mm och deras pumpa hummus är magisk!

Living Juices: Det här är det absolut bästa stället på hela ön och det är en liten juicebar som ligger precis vid crossfitgymmet. Där kan man beställa färskpressade juicer, smoothies, bananbröd, fruktsallad, chiabröd, hemmagjorda bars mm. Det var här ifrån mina deltagare på campet fick sin frukost från varje morgon.

Barracuda: En restaurang med lite mer västerländsk mat men som var helt magisk! jag tog en vegetarisk sallad med fetaost, rostad pumpa mm + en skål med sötpotatismos.

TRÄNING:

Koh Tao Crossfit: Ägs av en finsk kille som är en välkänd tränare inom crossfit och jag vet att många åker just till Koh Tao för att träna med honom.

Koh tao gym and Fitness: Det är ett vanligt gym som ägs av en svensk kille. När vi var på ön i vintras var vi här varje dag och tränade. De har även ett fitnesscafé precis bredvid med proteinpannkakor mm som är grymt bra.

BOENDE:

Jag har bara 2 ställen att rekommendera som jag har bott på och de är…

Villa Seaview garden: Här bodde vi under mitt träningscamp. Det ligger högt uppe i bergen så man har världens utsikt och det är superfräscht + att det är gångavstånd till beachen, restauranger, shopping, massage mm. Perfekt helt enkelt!

Jamakhiri: Det här är ett så vackert lyxhotell. Kan vara ett av de finaste platserna jag varit på! Det enda negativa är att det ligger en bit bor från ”centrum” och det är ganska läskigt att ta sig dit på moppe bland alla branta backar men det är så värt att ta några nätter där!

Kan verkligen rekommendera att besöka den här fantastiska ön! Vi funderar på att köra en liknande träningsresa som vi hade nu till våren igen så undrar om det finns intresse från er att åka med? 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Intresse finns, helt klart!

  Ellen 2015-10-08 16:43:05
  Svara
 • Det är en grym ö och det var ditt träningscamp med?
  så kul och lärorikt och på en underbar plats dessutom. Håller tummarna för en reunion!
  massa kramar emelie

  emelie 2015-10-08 14:23:23
  Svara
 • Åh, härligt!!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-10-08 11:11:40 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Jag så sjukt intresserad av att hänga med på en träningsresa dit! Hade så gärna velat åka med då i augusti men kunde tyvärr inte, så jag är sugen på en resa dit! Det skulle vara en dröm 🙂
  Kram

  Maja 2015-10-08 10:34:22 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Intresse finns helt klart! Blev så himla sugen på att åka förra gången, men det passade inte med skolan just då? såg så gott ut med era frukost smoothies, lugnande med eran morgon yoga och härligt med träningspassen i vackra Thailand. Åh! Vill så himla gärna åka med nästa gång!?? kram

  Sofia L 2015-10-08 10:03:18
  Svara
  • Svar på Sofia Ls kommentar.

   ja det var verkligen elt magiskt! Ibland brukar bilerna se ackrare ut än i verkligheten men faktiskt måste jag säga att det var tvärt om här. Resan blev över mina förväntningar så hoppas på en till och vore så kul att ha dig med! Kramis

   idawarg 2015-10-08 10:04:55
   Svara
 • Ja det finns intresse men sänk åldersgränsen till 16! Man är tillräckligt mogen då och vad jag förstår är det ingen alkohol med i bilden. Man borde få åka som 16 år om man har målsmans tillåtelse! 🙂 vill så gärna åka, kram

  Patricia 2015-10-08 09:53:30
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt