Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÅNGA SMALA MUSKLER

rotation-cable-crosstraning-5traning-3kjejsaren-1traning1crunch-balltraning-4traning

Tights – SOC // Linne – Casall

Igår var jag och Alex på gymmet och körde lite söndagsträning. Så härligt! När jag kör överkropp nu så har jag sänkt vikterna och gör fler reps, både för att få kontakt och för att jag vill ha långa smala muskler på överkroppen. Jag kör även många superset* och triset** vilket är väldigt effektivt och gör så man får upp flåset lite. Älskar det! I våras körde jag tungt på överkroppen och tillslut blev jag lite för musklig för min smak. Blev lite för bred över ryggen så mina klänningar passade inte längre 😀 haha. Så nu är mitt mål och fokus att behålla en god hållning och en frisk rygg. Ni kan se hela passet nedan och kommer snart att börja lägga ut övningar en och en en med förklaring då ni efterfrågat det 🙂 Puss, I

*Superset = 2 övningar i följd utan vila. **Triset = 3 övningar i följd utan vila.

10 min uppvärmning power walk 15% lutning

Superset*: 15 latsdrag 25kg + 15 sittande rodd 20kg X 4

Triset**: 12 enarms latsdrag cable cross 5kg + 15 rotation 1,25kg + 20 crunch på boll X 3

Superset: 10 enbens benpress 40kg + 10 rygglyft med vikt 10kg X 3

Superset: 10 enbens marklyft 12kg kettlebell + 12 squat i abduktor maskin X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Snygga du!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-10-07 20:11:15 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej,
  En fråga. Jag tränar 5 dagar i veckan, ganska mycket konditionsträning. Eftersom jag tränar mycket så har jag också ganska mycket muskler. Jag har fått en del kritik från mina föräldrar som tycker att jag väger för lite. Jag väger 50 kg och är 165 cm lång. Du som är medveten om kost och hälsa, anser du att 50 kg är en för låg vikt? För personligen så trivs jag bra. Vad väger du och hur lång är du? Kan du inte skriva lite om vikt osv. Folk är så rädda för att berätta vad de väger.

  Isabelle 2015-10-07 13:06:45
  Svara
 • Hej Ida! vart kommer skinnjackan ifrån som du köpte? 🙂

  Therese 2015-10-06 20:06:47
  Svara
 • Hej, hur länge tog det att köra det här passet på ett ungefär?:)

  jenny 2015-10-05 22:19:37 http://www.jennytingvall.devote.se
  Svara
 • Så härliga bilder! 😀

  Mirjam 2015-10-05 20:16:51
  Svara
 • Kul med bra bilder! Jag hatar att fota mig själv på gymmet haha! Tycket det är lite pinsamt…jäntelagen hatar dig!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-10-05 20:14:55 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Haha ja äntligen tränade jag med någon som kundes fota och det var bra ljus och lite folk. Haha inte ofta dets händer 🙂 Ja jag vet det känns jobbigt när folk kollar men bara att skita i 🙂 Kramis

   idawarg 2015-10-05 21:04:41
   Svara
 • Hej Ida! Jag har det senaste året latat mig väldigt mycket o känner att min kropp blivit väldigt slapp. Jag har börjat träna nu igen o vill få en fast kropp igen så snabbt som möjligt! Vad ger bäst resultat snabbast?; Tunga vikter och färre repetitioner (ex 7rep x 3 set), eller lättare vikter o fler repetitioner (ex 12rep x 3 set)?? Cirkelträning? Kondition? jag skulle verkligen uppskatta om du ville hjälpa mig! Kram Jonna

  JONNA 2015-10-05 20:14:03
  Svara
  • Svar på JONNAs kommentar.

   När man ska komma igång och tighta till sig så tycker jag att man får bäst resultat med cirkelträning med lite lättare vikter (inte för lätta dock) och många reps med lite vila + bra kost. KRamis

   idawarg 2015-10-05 21:06:10
   Svara
 • ”En muskel kan inte tränas till att få olika utseenden. De som påstår att du kan träna dig till ”bulliga” eller ”slanka muskler” vet antingen inte vad de talar om, eller lurar dig medvetet” Daniel Richter styrkelabbet.se

  Lisa 2015-10-05 19:35:11
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind