Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄLSKAR MITT NYA MARMORBORD

marmorbordmarmorbord4marmorbord2marmorbord1marmorbord-5marmorbord-4marmorbord

Hej mina finisar! Istället för att åka till London i helgen så har jag ägnat mig åt att fixa till i vårat vardagsrum och jag är så sjukt nöjd att jag bara måste visa er. Vet inte om ni alls är intresserade av inredning men jag har blivit det på senare dar och älskar att fixa i hemmet? Köpte det här fantastiska marmorbordet från Kasenberg. Jag kan inte sluta kolla på det för att det är så fint! Jag älskar ju marmor och funderar på att även köpa ett soffbord!

I alla fall så har vi höjt tavlorna och igår köpte jag ljusstakar i mässing från Svensk Tenn och den lilla vasen. Tycker ni det blev fint? Har ni andra tips på vad jag kan dekorera detta fina marmorbord med så skicka länkar eller tipsa mig gärna! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Fantastiskt fint? http://nouw.com/yogavardag

  Andrea 2015-10-05 20:10:02 http://nouw.com/yogavardag
  Svara
 • Älskar inredning! Kanske du kunde ha en glas blomvas, större modell, med fräscha blommor i 🙂 ex sån här https://www.pinterest.com/pin/307370743293193667/ . Förresten,de har jätte fina soffbord hos ellos http://www.ellos.se/hem/mobler/bord_1/soffbord

  Camilla 2015-10-05 19:39:55
  Svara
 • Jättefint! 🙂

  Emelie J 2015-10-05 17:15:23 http://nouw.com/janssonemelie
  Svara
 • Älskar tavlorna! 🙂 Vart kommer dom ifrån?!

  Sandra 2015-10-05 15:49:21
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Tack jag med 🙂 Det var min pojkvän som köpte dem på en konstmässa av någon brasiliansk konstnär så vet inte vart eller om det går att få tag på dem faktiskt. Kramis

   idawarg 2015-10-05 16:38:12
   Svara
 • Var är tavlorna ifrån? 🙂

  Ellinor 2015-10-05 15:22:00
  Svara
  • Svar på Ellinors kommentar.

   Det var min pojkvän som köpte dem på en konstmässa av någon brasiliansk konstnär så vet inte vart eller om det går att få tag på dem faktiskt. Kramis

   idawarg 2015-10-05 16:38:28
   Svara
 • So hot, hot, hot med marmor just nu! Vart kommer tavlorna ifrån. Helt förälskad i färgerna och djupet.

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  Maja 2015-10-05 14:30:01
  Svara
 • wow så snyggt! kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-10-05 12:51:03 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind