Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PINK RIBBON – KROPP OCH SJÄL HÄNGER IHOP

unnamedHej mina vänner! Ett ord som jag får en stor klump i magen av är cancer. Vi alla har säkert någon i närheten som har drabbats eller kommer att drabbas. Min farfar gick bort i cancer för något år sedan och allt gick så fort från att må helt ok till att plötsligt inte finnas kvar längre.

Att motionera regelbundet och hålla en hälsosam livsstil ger en bättre livskvalité genom att minska stress, ångest, oro och förbättra självförtroendet men jag tror även den har en stor påverkan på ens framtida hälsa och kan minska risk för sjukdomar som ex cancer. Bröstcancer är kvinnans vanligaste cancersjukdom och ca 20 kvinnor insjuknar varje dag och jag tycker det är så viktigt att stödja forskning som kan hjälpa de drabbade.

Det här inlägget är sponsrat av Oral-B som engagerat sig i frågan och erbjuder nu 20% rabatt i alla Claes Olsson butiker och skänker en procentandel till Rosa bandets välgörenhet. Riktigt bra tycker jag! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Så bra engagemang, inte bara för bröstcancer men även cancer överlag! Vad gäller cancer har ju även flera studier gjorts angående hur kosten påverkar cancer. Klart att det är en slump och även väldigt nyttiga människor insjuknar, men med både motion och en hälsosam livsstil kommer man nog långt. 🙂 kram!

  Linda 2015-10-10 18:28:51
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Yes håller helt med. Vi alla har olika förutsättningar men med rät kost och motion kan man förhindra och förebygga mycket. Kramis

   idawarg 2015-10-11 11:23:48
   Svara
 • Jätte viktig fråga du tar upp, cancer är något som kan drabba oss alla . Hoppas alla kan stödja rosa bandet, jag kommer Göra detta ! Tack för en bra blogg ida ! Kram

  Karin 2015-10-05 09:56:01
  Svara
 • Hej Ida! Jag behöver tips för att få upp motivationen till att träna. Eftersom jag är under 16, finns det inget gym i närheten jag får träna på, och att gå i nån slags grupp blir för dyrt. Alltså behöver jag träna hemma, och känner mig då inte lika peppad. Löpning går bort direkt, då jag bara tycker det är tråkigt.
  Jag behöver djupa magmuskler, då jag rider och tävlar. Och även ryggmuskler för att orka hålla uppe kroppen. Sen hade väl några magrutor inte suttit helt fel 😉
  Jag kollar på fina tråningsvideos, men får ändå inte upp motivationen.
  Sen vill jag även ha lite hjälp med maten. På senare tid har det blivit att jag kastat i mig massa skit, då tiden inte räcker till att laga hälsosamt. Har även blivit mer och mer att när jag väl börjar äta, äter jag mängder. Kan äta som en fullvuxen karl som inte ätit på flera år. Har även blivit att jag äter chips, osv, dock inte varje dag, men får sådan ångest efter varje gång jag ätit något onyttigt..
  Jag måste sluta ”överäta”, då jag gått upp flera kilo i vikt, och dessutom mår min kropp inte alls bra! Snälla hjälp mig!

  Tjocka tjejen 2015-10-04 22:24:51
  Svara
  • Svar på Tjocka tjejens kommentar.

   Hej och tack för din kommentar! Jag förstår och det låter som du kommit in i en ond cirkel. Det bästa är att du sätter dig ner och skriver ner dina mål med träningen och sedan lägger upp ett schema. Boka in träningspassen som vilket viktigt möte som helst. Skriv ner vilken tid och vad du ska träna vilken dag och så gör du det bara även om du vill eller inte. Det tar emot i början men sedan komemr du komma in i det. Kanske har du även en kompis, syskon, förälder som du kan träna med? Mycket roligare att träna 2 st och det blir svårare att skippa träningen.

   Sedan är ju maten väligt viktig och försök att utesluta/dra ner på socker, snabba kolhydrater, godis, chips mm. Ät ren och bra mat regelbundet. Kolla alla mina recept och testa nya 🙂 Lycka till Kramis

   idawarg 2015-10-05 10:35:14
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hejsan! Jag tänkte bara inflika & säga att alla Nordic wellnessgym har 13 år som åldersgräns. Vet att gymkedjan har anläggningar i flera utav Sveriges städer så tänkte bara tipsa om det!

    Kram!

    Alive 2015-10-11 22:08:31
    Svara
 • Hej Ida!
  Vad tycker du om celsius drickan? Är det nottyigt eller onyttigt enligt dig?

  sara 2015-10-04 20:25:23
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Jag skulle aldrig välja att dricka den. Har testat och spydde nästa av en halv då det är så mycket koffein och annat konstigt i.

   idawarg 2015-10-04 20:49:52
   Svara
 • fina du!!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-10-04 18:16:22 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt