Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD TYCKER JAG OM SKÖNHETSOPERATIONER?

skonhetsoperationer

God morgon mina finisar! Ni har under många år frågat mig om vad jag tycker om skönhetsoperationer? Har jag gjort någon? Har jag tänkt göra någon? Jag har medvetet inte svarat på det för det är inget jag vill uppmuntra, men nu har ni frågat så mycket så jag tänkte att det var dags att ta upp det.

Så jag svarar så gott jag kan i en video som ni kan se HÄR! Dela gärna med er av era erfarenheter och åsikter. Senare idag kommer receptet på det sjukt goda bananbrödet upp så missa inte det 😉 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Så kul att höra dina tankar kring det 🙂

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-10-03 19:17:30 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Så härligt! Den här videon tror jag kan hjälpa många unga tjejer!

  Jenny 2015-10-02 23:18:29
  Svara
 • Hej Ida, Jag undrar vad du brukar använda för speciella hudvårdsprodukter i ansiktet? tycker din hy alltid är så fin! Jag har börjat sluta använda foundation och sånt i ansiktet nu för det känns som det torkar ut och förstör huden, tänkte höra vad du använder och vad använder du när du tvättar bort sminket? kram <3

  Sanna 2015-10-02 12:34:30
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna och tack snälla 🙂 Jag använder ekologiska produker från Rosenserien som dagkräm och på natten så använder jag antingen en olja jag köper av min zoonterapeut som hon gör själv eller denna kokosoljan –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/kokosolja-91.html

   idawarg 2015-10-02 14:13:05
   Svara
 • Jag är absolut inte emot någon som gör det,var och en gör vad de vill liksom,men jag tycker det är tråkigt att det liksom blivit ”inne” att operera sig. Jag tycker själv inte att det bara är en grej man gör en tråkig dag, utan det är ju faktiskt ganska stort! Sen så tycker jag det är lite trist om allihopa ser likadana ut,så fint när vi alla är olika. Som att vi alla skulle börja beté oss på samma sätt också, att man inte vågar vara som man är 🙂 Men jag dömer ingen som gör det, bara mina tankar. Är på samma som dig 🙂

  Camilla 2015-10-02 12:24:22
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Ja men håller med och du har så sunda tankar. Det är tråkigt samtidigt som det är bra för dem det kan hjälpa 🙂 <3 Kramis

   idawarg 2015-10-02 14:15:58
   Svara
 • Jag tycker du är så bra som inte är emot men heller inte vill flasha ut att det är okej… så bra för det är något jag tycker man kan behålla lite för sig själv eftersom unga påverkar så mycket om vad ni unga gör. Jag trodde du hade skönhetsopererat dig faktiskt men du är nog bara ung och fit, hehe. Men hur som, jättebra att du dröjt såhär länge, tack för att du har rätt tänk.

  Diana 2015-10-02 11:01:24 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Du är inte ensam om att tro och folk frågar alltid mig vart jag gör min botox. Haha, jag gör ju ingen så kan inte svara 🙂 Men tack snälla du vad glad jag blir och ja träning och rätt kost gör att man håller sig ung 🙂 Kramis

   idawarg 2015-10-02 14:17:41
   Svara
 • Jag skäms över mina bröst för att jag tycker de hänger… men jag måste gå ner till normalvikt innan jag kan avgöra om jag vill operera dem eller ej. Hat sett så många skräckexempel på misslyckade operation så de får allt vara bra fula innan jag lägger mig under kniven haha 😉

  FIT by Emma Hå 2015-10-02 10:24:26 http://fitbyemmaha.com
  Svara
  • Svar på FIT by Emma Hås kommentar.

   Vad tråkigt att du gör det <3 Men ja det finns många skräckexempel och många som får operera om sig flera gånger för det bildas kapslar och det är ju inte kul så alltid bästa att vara medveten och tänka över sitt beslut en extra gång 🙂 <3

   idawarg 2015-10-02 14:19:07
   Svara
 • Du är en väldigt bra förebild, Ida!! Jag tycker precis som dig när det gäller det här. Jag kommer nog göra en liten bröstförstoring om några år, men sen kommer jag vara väldigt nöjd med min kropp 😀 Kram <3

  Emelie 2015-10-02 08:03:55
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt