Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MYSIG FIKA MED BÄSTA VÄNNERNA ♥

fika fika1 fika2 fika3 fika4

God morgon mina finisar! Igår hade jag 2 av mina bästa vänner på besök med sina barn och hund. Så himla mysigt och jäklar vilken cirkus det blev! Jag hade bakat 2 olika bröd till dem, 1 glutenfritt morotsbröd och ett glutenfritt havre/bananbröd. Serverade de med smör ost och te och om jag får säga det själv så var båda bröden MAGI! Alltså så sjukt goda bröd! Jag kommer posta recept på de båda inom kort här på bloggen och ni måste verkligen testa dem! Bröden gick hem både hos mina vänner, båda barnen och även hunden. Haha, bra betyg! Vi hade fullt upp med att hålla både barn och hund borta från brödedt 😀 Får skaffa ett högre soffbord! Mycket mysig fika igår och att träffa vänner så där är verkligen det bästa jag vet och som medicin för själen. Har filmat hela dagen igår så kommer upp på min youtube kanal inom kort så håll utkik.

Nu ska jag kila iväg på frukostmöte och sedan efter det ett möte till. Men vi hörs snart igen. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh så mys <3

  Ser fram emot recept på brödet 🙂

  Julia Selbrand 2015-10-01 12:15:17 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Det ser så mysigt ut!

  Hanni Åkerberg 2015-10-01 11:21:14 http://finest.se/hannixo/
  Svara
 • Hej Ida! Jag har överröst dig med frågor på senaste tiden, haha, men det känns så bra att få svar från någon kunnig och kunna bolla idéer med dig.
  1. Vad tycker du om den steviasötade chokladen från cavalier? Om jag ska baka något med mörk choklad, är det då bäst att använda den eller en vanlig mörk choklad från tex lindt?
  2. Om jag har förstått det rätt så har du väl inga klienter som du är pt till nu? Kommer man någon gång få chansen att ha dig som pt? Jag tänker mig typ bara under startperioden så att man kommer igång med kost- och träningsschema, för det hade jag varit intresserad av!
  Kram

  Elsa 2015-10-01 10:14:06
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Haha det är bra 🙂 Gillar frågor! Svarar på din fråga i en kommentar inom kort så håll utkik. Kramis

   idawarg 2015-10-01 12:35:46
   Svara
 • Jag har länge sökt efter bröd recept,måste verkligen prova dessa när du sätter upp receptet! Hoppas att det inte är för många ingredienser 😉 Brukar du skiva och frysa ner dem eller hur får du dem att hålla? Brukar bli jätte torra för mig efter nå dar. 🙂

  Camilla 2015-10-01 07:53:09
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Ja och du måste testa de här, inta alls svårt och heller inte så många ingredienser 🙂 Imorgon kommer första receptet 🙂 Jag brukar skiva upp dem och frysa in med en gång, då håller de sig jättebra! Kramis

   idawarg 2015-10-01 12:19:11
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind