Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS BÄSTA!

IMG_1803.JPGIMG_1804.JPGIMG_1805.JPG

God morgon mina finisar! Här kommer bilderna i veckans #wargpower på instagram. Så sjukt grymma är ni alltså! Era matbilder… hur fotar ni för att få dem så snygga?!!! Jag vill lära mig! 🙂 Ska gå en liten kurs snart i foto/redigering så hoppas få lite tips och bli lika grymma som er! I alla fall så kommer en ny utmaning upp på min youtube idag HÄR. Kommer bli svettigaste passet någonsin och jag hoppas ni är galet taggade. Wohoo. Kommer även upp på bloggen 7.00 imorgon. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Snälla gulliga Ida kan inte du skriva ett ilägg hur man kan lägga upp sitt veckoträningsschema? Jag kör ca 3-4 gympass i veckan men ibland blir det att jag kör samma övningar varje dag o då tränar lite av hela kroppen.Tusen tack för en fantastisk blogg!!

  Lis 2015-09-27 17:33:20
  Svara
  • Svar på Liss kommentar.

   Jo det kanske jag kan göra framöver. Har gjort en utmaning med flera olika workouts i en vecka som är grym att följa. Du hittar den i kategorin #wargpower om du går tillbaka. Kramis

   idawarg 2015-09-27 19:32:20
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack! Jag kör din måndagsutmanning iaf nångång varje vecka, men jag känner mig lite under din nivå. Brukar diskutera med mig själv att det är mycket bättre att jag gör något än inget? Vad tror du om det här: måndag: rygg/axlar
    tis: mage/core/abs
    ons: ben/rumpa
    tors: biseps/ triceps
    Sen är det helg o kanske blir lite löpning..

    Lis 2015-09-28 21:41:38
    Svara
    • Svar på Liss kommentar.

     Ja men absolut det är alltid bättre att göra något och man ska alltid köra på sin nivå och man kan alltid göra om mina utmaningar och dra ner tempo, dra ner reps, antal intervaller mm. Det låter som ett toppen schema 🙂 Kör på! Kramis

     idawarg 2015-09-29 09:37:40
     Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind