Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 3

question-answer

Vad tycker du om glutenfri pasta? Sådan som är gjord på majsmjöl tillexempel?
Kram

SVAR: Jag själv kan använda mig av den ibland men den är ju inte nyttigare än vanlig pasta men bättre i och med att den är glutefri. Där emot så finns det bättre alternativ som ex sötpotatis/bovete-, bovete-, quinoa- eller bönpasta som är grymt gott och bättre alterntiv. Jag hittade det på Eat som är en ekologisk mataffär i Vasastan eller på Mathem.

 1. Vad är din naturliga hårfärg?
 2. Favoritserie?
 3. Har några tatueringar? Om inte vill du skaffa några?
 4. Vad har du för storlek på dina triangl bikinis?
 5. Är du helsvensk?
 6. Vilka länder har du varit i?
 7. Drömresmål?

SVAR:

 1. jag har alltid varit blond naturligt sedan jag var liten men färgade håret brunt när jag var 15 och har sedan dess färgat håret blont. Tror jag har mörkblont/råttfärgat hår naturligt 🙂
 2. Oj får jag bara välja 1? Jag älskar Gossip Girl, New Girl, Hart of Dixe och Paradise Hotel. Älskar verkligen serier!
 3. Nej jag har ingen. Har någon gång på fyllan fått för mig att tatuera mig men som tur är så har det aldrig hänt. Haha. Kommer nog aldrig skaffa någon faktiskt.
 4. Jag har XS.
 5. Nej jag är faktiskt inte helsvensk. Min morfar kommer från Tjeckien så 25% tjeckisk. Sedan så tror jag båden min mormor och pappas sida har vallon i bloden men vet ej hur mycket. Så en liten blandning. 🙂
 6. Hmm nu ska jag försöka komma ihåg… Turkiet, Polen, Estland, Lettland, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Georgien, Slovakien, USA, Thailand, Frankrike, England, Spanien, Portugal, Marocko, Khap Verde (vet ej vilket land?), Dubai… nu kommer jag inte på fler men har säkert glömt någon.
 7. Aruba 🙂

Hej Ida!:-) Jag undrar om man kan bygga en större rumpa av enbart hemma träning? Jag har stång med viter samt hantlar med olika vikt.Då jag tyvärr inte har tiden med liten bebis att gå på gym! Har kört i ungefär 10 månader hemma nu men skulle vilja börja köra lite tygre. Tack för en bra och inspirerande blogg!

SVAR: Det beror på vad du har för utgångspunkt? Har du redan vältränade muskler och klarar av att lyfta endel så kan du behöva tyngre vikter och in i gymmet. Är du inte så tränad så kan du till och med få muskelökning av egen kroppsvikt. Men du måste hela tiden öka så det kommer komma till en punkt där du måste öka vikterna för att utvecklas. Har du kört i 10 mån hemma med de vikterna så kan det vara så att du måste lägga på mer vikt för att öka volymen på musklerna. Testa även att byta övningar och kör mycket enbens övningar som ex bulgariska utfall med vikt. Kramis

Hej Ida! Jag känner ofta att jag har fantasi när jag går till gymmet och vet inte riktigt hur jag ska träna och tar mycket hjälp från din blogg när jag ska lägga upp ett pass. Har du några tips på hur man kommer på en träningsplan och hur an ska tänka och lägga upp det? Tack för en jättebra blogg!

SVAR: Hej och tack för din kommentar 🙂 <3 Först och främst bör du lägga upp ett mål för dig själv och utefter det lägga upp din träning. Vill du bygga större muskler? vill du tighta till kroppen? Vill du gå ner/upp i vikt? Bli starkare i en viss musklergrupp? Få bättre kondition? osv. Kör du styrketräning kan du kolla det HÄR inlägget till hjälp för att lägga upp styrketräningen utefter dina mål. Sedan kolla över hur många gånger i veckan du planerat att träna? Så börja sätta dig ner och skriva upp dina mål och lägg upp en plan efter det. Känns det svårt så skulle jag investera i att ta hjälp av en PT några gånger. Lycka till Kram

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej världens bästa ida!
  Har en fråga angående glutamin (har precis börjat använda det efter massa år av krångel med magen) men jag tycker jag blir väldigt gasig i magen och fiser (ursäkta mig) riktiga äggmökar. Vad kan det bero på? Kan det vara för att jag började med för hög dos?

  Tack på förhand!
  Linnea

  Linnea 2015-09-28 09:27:59
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea! Det var väldigt konstigt och undrar om det verkligen är glutaminet? Det är inget annat du äter som kan vara orsaken till gaserna?
   Kramis

   idawarg 2015-09-28 09:45:37
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Jag tror det var det… För har inte ätit något annorlunda vad jag vet… Men får testa en vecka till och utvärdera! Tack för svaret! 🙂

    Linnea 2015-09-28 12:24:41
    Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga som jag hoppas kan visas så fler, de som läser din blogg också funderar kring ämnet.
  Jag har en kompis och jag har elever med skyddad identitet och jag tycker att folk behöver tänka lite mer kring det här med att ta kort på gymmet, där andra människor syns och att de sedan lägger ut det bland annat på bloggar, instagram eller Facebook. Det här ett problem, då det finns människor som inte vill att deras identitet ska bli offentlig och de här människorna måste ju också få gå på ett gym utan att behöva känna att de ska ha ångest över att kanske hamna på en offentlig instagram sida eller blogg? Hur ser du på detta och har du tänker du? Då det ibland visas människor i bakgrunden även på dina kort?

  Det här är inte kritik utan det är ett ämne jag verkligen tror många inte tänker på och det är därför jag vill lyfta detta!

  Du är iaf en bra förebild och har en fantastisk blogg! Kram!

  Mia 2015-09-28 07:05:02
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej Mia! Jag tänker alltid på att folk inte ska komma med i bakgrunden när jag tar kort på gymmet och det är inte alltid så lätt men jag försöker verkligen. Ibland kan det komma med människor men de syns inte så tydligt oftast så då tycker jag ändå att det kan gå bra. Där emot vet jag att alla inte tänker på det och då tänker jag att om man har hemlig identitet så kanske man ska vara extra försiktig på gymmen då väldigt många tar kort och filmar. Ser man att någon tar kort och att man kanske hamnat med på kortet så skulle jag gå fram och säga till att man inte vill vara med. Jag hade absolut inte tagit illa upp om någon gjorde det till mig. Som sagt så är det mitt jobb att ta kort och filma på gymmet och jag går dit när det är som minst folk oftast och försöker verkligen att inte få med någon annan. Men ska tänka ännu mer på det 🙂 Tack snälla fina du vad glad jag blir <3 Kramis

   idawarg 2015-09-28 08:55:49
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Så du menar att folk med sekretessmarkering inte får vara på gym ”hemlig identitet så kanske man ska vara extra försiktig på gymmen då väldigt många tar kort och filmar ”? Det är nog så tufft med att ha sekretessmarkering som det är. Och man måste få leva så gott det går. Det är inte ens tillåtet att filma / fota andra utan deras vetskap utan faller under smygfotografering och det går att anmäla.

    Zandra Karlsson 2015-09-28 11:29:19 http://www.nouw.com/83zandra
    Svara
    • Svar på Zandra Karlssons kommentar.

     Hur kan du tolka en mening så fel? Har jag skrivit att de inte får vara på gymmet? Jag skrev att de kan hålla extra koll för även om det är förbjudet så kommer folk att fota och filma och nu menar jag ej mig själv. Jag håller alltid koll på att inte få med någon men det gör inte alla som är där.

     idawarg 2015-09-28 14:15:23
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Men återigen ska dessa med sekretessmarkering inte behöva ha extra koll på vad som händer och sker, det räcker med det de redan har. Och återigen så länge det inte är något event så har man rätt att inte hamna på andras foton/ filmer. Utan som sagt skulle man göra detta utan att ha godkänt det ( vare sig det syns tydligt eller inte ) så går det under smygfotografering.

      Zandra Karlsson 2015-09-28 22:29:10 http://www.nouw.com/83zandra
      Svara
 • Hej Ida!

  Det här har egentligen ingenting med inlägget att göra. Jag ville bara tipsa om en otroligt bra och viktig(!!) dokumentär som heter ”The True Cost”.
  Den handlar om hur klädindustrin påverkar människor och miljö. Om du inte redan har sett den så se den!! Den finns att se på Netflix till exempel.

  Massa kramar

  Josefine 2015-09-27 23:05:50
  Svara
 • Hej fina Ida! Älskade dina videon och din senaste gillade jag. Har en fråga till dig Ang mat. Om man vaknar 06:30 jobbar 07:30-14:30 sticker till gymmet kring 15:30/16:00.. när skall man käka och hur många mål per dag? Vad är de bästa mellanmålen? Kram

  Alexandra 2015-09-27 19:27:24
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra och tack snälla vad glad jag blir! <3 Vi alla är olika men jag skulle käka frukost, lunch och middag med 1 mellanmål innan träningen. Tips på mellanmål hittar du under recept eller i min app i mikz http://getmikz.com/wargpower Kramis

   idawarg 2015-09-27 19:33:49
   Svara
 • Åååh vad spännande och överraskande att du har tjeckiskt ursprung!! Jag är 50 % tjeckisk. Men du har inte varit där nån gång? Jag känner mig mer hemma där än här i Sverige faktiskt, hehe.

  Du är en jättebra inspiration måste jag säga! Ju mer av det du skriver som jag läser tycker jag du verkar så VETTIG 🙂

  S 2015-09-27 15:15:07
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej Sara och tack snälla vad glad jag blir. Jo min morfar är från Tjeckien. Jag har bara åkt igenom det men aldrig varit där och turistat, men måste göra det 🙂 Har du några tips?

   Tack snälla vad glad jag blir <3 <3

   idawarg 2015-09-27 19:29:14
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind