Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVETTA LOSS

cardio1cardio2cardio3cardio4cardio

God morgon mina hjärtan! Idag laddar jag upp för att gå på 1-års kalas hos en av mina närmsta vänners dotter. Ska bli så himla mysigt! ♥ Bilderna ovan kommer från torsdagens sjukt svettiga pass. Hade träningsvärk i benen och kände verkligen för att svetta loss och körde då ett intervallpass med både cardio och styrka. Detta pass kommer upp som nästa veckas utmaning på min youtube kanal imorgon så är ni taggade på att svettas så får ni inte missa det! 🙂 Ha en grym lördag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fina Ida, jag behöver hjälp! Jag är 19 år, 164 cm och väger ca 53-54 kg (vägde ganska nyligen 52 kg). Jag har en ganska lång historik av ett osunt förhållande till mat och träning, det handlar framförallt om att jag är rädd för att äta och äter för lite kalorier (minus 300-600 kcal om dagen). Det går lite i perioder, men hetsen kring siffror och kilon finns alltid kvar. Grejen är att jag är så jäkla medveten om att jag gör fel och därför har jag hamnat i en ond cirkel. Jag vet att kroppen lagrar mer när den inte får i sig tillräckligt med energi, vilket gör att jag inte vågar äta mer eftersom hela min ämnesomsättning verkar rubbad. Så fort jag äter mer ökar vikten och det lägger sig direkt på magen vilket resulterar i ett ännu större självförakt och ännu mindre mat. Det största problemet är väl just att kroppen behåller så mycket energi som möjligt, även när jag försökt vänja kroppen vid mer mat. Jag vet inte hur jag ska komma ur allt detta, och det känns som att jag har förstört allting och aldrig kommer kunna få en kropp som jag känner mig bekväm i och det gör mig så himla ledsen.

  B 2015-09-26 20:37:12
  Svara
  • Svar på Bs kommentar.

   Hej B och tack för din kommentar! Det gör ont i mig att läsa dina ord då jag vet hur det känns. Jag skulle råda dig till att söka hjälp och prata med någon omedelbart. Alla dessa tankar kring mat är inte värt det. Din kropp behöver energin för att fungera och att underäta skadar kroppen. Lova mig att söka hjälp. Kommer du inte iväg till någon så kontakta http://www.friskfri.se/

   Stor KRAM <3

   idawarg 2015-09-27 10:01:19
   Svara
 • Goood morgon, här har jag just kört min morgon (förmiddags) träning också, cardio. Känns så bra! 😀
  HA en fin dag

  Diana 2015-09-26 11:47:19 http://lamadre.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind