Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNYGGA TRÄNINGSTIGHTS

haul-workout-tights

God morgon mina finisar! Vill bara säga TACK för alla otroligt fina ord på inlägget igår! Jag kom hem på kvällen och bara skrek till min kille att jag har de bästa läsarna i världen och att jag får så mycket kärlek från er! Ni är bannemej bäst ska ni veta! ♥

Sedan vill jag också visa er filmen ovan med massa snygga träningstights och påminna er om att ni fortfarande kan vara med och tävla om ett par sådana. Tagga en grym bild på instagram med #OwnYourExpression och @casalltraining så kommer 10 av er att vinna era favorit tights + ett training tool kit från Casall. Så grymt! Hoppas ni gillar videon. Puss, I

Kolla på videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! På mitt imuprotest står det att jag är allergisk mot komjölksprodukter med löpe, vad är det för nått? Sedan undrar jag, får så fruktansvärt ont i magen när jag dricker risprotein. Kan man möjligtvis vara allergisk? Jag tål ju vanligt ris. Eller blandar jag det för lite så det blir för grumligt? Har du någon koll på det? När jag dricker det är det nästan så att jag är spyfärdig för det är så äckligt men lätt sätt att få i sig mellis. Sedan kommer magontet och måste springa på toa 🙁 Ajajaj.. Är allergisk mot mjölk så tyckte detta var ett perfekt alternativ. Hoppas du har nått bra svar. Kram!

  Marie 2015-09-25 11:57:41
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   De flesta mjölkprodukter innhåller löpe –> https://sv.wikipedia.org/wiki/L%C3%B6pe
   Oj vad konstigt? Har du även testat Inflamino? Man kan absolut vara allergisk mot ris men testa blanda ut det med mer vatten och se om det blir bättre. Funkar det inte så testa hampaprotein. Kramis

   idawarg 2015-09-26 11:05:44
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind