Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHOCO DREAM SMOOTHIE

choklad-kokos-smoothie1choklad-kokos-smoothie

God morgon mina finisar! Jag gjorde den godaste smoothien ever här om dagen som jag måste dela med mig av. Käkade den innan träningen och oj vilket pass jag körde!

Mixa 1 mogen banan, 2 skopor Choklad protein, 1dl kokosmjölk, 1 msk kokosolja. Toppa med kakaonibs, kokosflingor och solrosfrön. NJUT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ser jättegott ut! 🙂

  Ninni 2015-09-26 17:53:03 http://ninnidot.blogg.se
  Svara
 • Ida, behöver hjälp!!
  Ska jag fortfarande äta 5 gånger om dagen även fast jag vill gå ner i vikt? Eller ska jag äta 1 gång om dagen för att gå ner? Vilket är bäst? O VAD för mat ska jag undvika för att gå ner i vikt i fett?

  sara 2015-09-24 23:52:41
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Nej gud inte 1 gång om dagen! Trivs du med att äta 5 gånger om dagen så kör på det och ät bättre mat bara + rör på dig. Kramis <3

   idawarg 2015-09-25 08:25:22
   Svara
 • Det där blir min frukost imorgon! Gud va gott, tack för tipset 🙂

  Hanna 2015-09-24 22:35:02 http://nouw.com/hannaromlin
  Svara
 • Vilken kokosmjölk använder du dig av i smoothies? 🙂

  Sanna 2015-09-24 21:54:59
  Svara
 • Hej ida! Jag har en fråga som jag funderat länge över. Många säger att svältläge är en myt. Jag förstår inte vad svältläge innebär betyder det att kroppen bryter ner muskler vilket gör att ämnesomsättningen blir lägre. Eller blir ämnesomsättningen lägre för att kroppen vänjer sig vid ett lägre kaloriintag. Jag menar det är ju klart att man går ner i vikt om man svälter sig. Varför pratar få alla om svältläge?? Kroppen kan väl inte sluta bränna fett för det är matbrist. Tacksam för svar kram

  Sandra 2015-09-24 21:17:43
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Det menas att om man ger kroppen för lite näring så ställer kroppen in sig på svältläge och lagrar maten du äter till fett eftersom den tror det är tuffa tider och behöver spara energi. Vet inte om det är sant eller ej. Kramis

   idawarg 2015-09-25 08:29:11
   Svara
 • Det där ser ju supergott ut! Tack för tipset! http://nouw.com/Yogavardag?cache=243241493&

  Andrea 2015-09-24 10:15:05
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind