Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINN DINA FAVORIT TIGHTS FRÅN CASALL

casall2casall6casall3casall1casall5casall4

Vänner nu är det dags för världens grymmaste tävling! Jag gör just nu ett samarbete med Casall och deras kampanj #OwnYourExpression och på bilderna ovan ser ni mina absoluta favorit tights från kampanjen.

Nu kommer 10 av er få chansen att vinna era favorit tights + ett Training Tool Kit från Casall. För att vara med och tävla är det enda ni behöver göra att tagga er favorit träningsbild/video på instagram med #OwnYourExpression och @casalltraining. (Kom ihåg att intagram har gjort att man ej kan tagga gamla bilder så ladda upp/tagga en ny bild för att vara med).

Så jag ser fram emot att se massa härliga bilder/videos i #OwnYourExpression framöver. Ni kan inspireras av alla tävlingsbidrag HÄR! Så vad väntar ni på… in och tävla nu! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Så läckra bilder!! Älskar dem <3

  Malina 2015-09-21 19:07:06
  Svara
 • Älskar din stil! 🙂 SÅ snygga tights!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-09-21 15:46:40 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Men åh va fin du är! Å dina kläder!!! Kram<3

  BaraSara 2015-09-21 13:51:22 http://nouw.com/baakomtuppen
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag uppskattar verkligen dina youtube klipp, tycker de är superbra, det blir lite som att man har en pt som guidar en!
  Skulle behöva hjälp med att reda ut ett problem som jag har i ländryggen. Jag vet inte om jag är stel eller svag eller vad det är men iallafall när jag sitter ned på rumpan med benen helt utsträckta mot golvet så blir min rygg som en banan, jag kan verkligen inte få upp ländryggen rak utan den faller liksom bakåt. Om jag böjer benen väldigt mycket så går det att sitta rakt men inte annars. Det gör absolut inte ont eller något utan jag sitter bara fast i den ställningen. Förstår du hur jag menar?
  Vad tror du att det beror på och vilka övningar eller stretcher tror du skulle kunna lätta på mitt problem?

  Tack så mycket för svar!
  Kram Jessica

  Jessica 2015-09-21 00:46:29
  Svara
 • Hej Ida! Vad hände egentligen med nike-tävlingen i somras? Hittar inget inlägg med vem som vann den till slut och håller ju fortfarande tummarna att det blev jag såklart! ??

  Johanna 2015-09-20 23:53:01
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Vinnare har redan dragits och kontaktats och jag har skrivit ett inlägg om vilka som vann men lite svårt att hitta nu så här långt efter. Fler tävlingar kommer så håll utkik 🙂 <3

   idawarg 2015-09-21 10:34:27
   Svara
 • ida, finns det något sätt för mig att kontakta dig privat och kunna hålla en konversation eller liknande ? jag har ett problem och jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig…

  veronica 2015-09-20 21:02:41
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga till dig som har mer koll på yoga än vad jag har! 😉 Jag känner mig så oerhört stel i kroppen och osmidig efter passen på gymmet. Jag funderar därför på att kanske börja med yoga? Dock är jag lite rädd för att testa då jag har tre utbuktande diskar i ländryggen. Eftersom jag har min skada, ska jag gå på någon specifik typ av yoga då? Tacksam för svar, och tack för en bra blogg! Älskar när du kommer med tips på övningar! Kram Emelie

  Emelie 2015-09-20 17:26:49
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie! Yoga är fantastiskt och när du har utbuktande diskar gäller det att vara försiktig. Min pojkvän har också det och innan han började på yoga så gick han till sin sjukgymnast och naprapat och frågade vilka övningar han skulle ta det föriktigt/undvika. Det tycker jag att du också ska göra 🙂 Kramis

   idawarg 2015-09-20 18:54:50
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind