Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#MYRITUALS

Produkter jag använde i videon: Magic Touch Body Cream – HÄR // Jasmine Dream Ljus – HÄR //

Kläder jag använde i videon: Grå/silver jacka – HÄR // Byxor – HÄR // Linne – HÄR 

Vänner jag har börjat med något nytt som jag länge velat få in i mitt liv men som jag aldrig tagit tag i och det är meditation. Jag har ett ganska stressigt liv och måste alltid prestera på topp och då är egentid så viktigt för mig. På min egentid så gör jag yoga och nu har jag nu börjat införa meditation för att slappna av och eftersom jag är nybörjare har jag börjat använda mig av den grymma appen från Rituals. Där kan ni hitta olika långa yogapass och mediationer och det är bara att trycka på play och följa efter. Så himla bra! Ni kan ladda ner appen HÄR!

Vill även tipsa om att Rituals just nu ha en grym tävling där ni kan vinna ett Me-time giftset med kläder och produkter för 1500sek. Ni hittar all info och tävlingsregler på appen rituals.com/app eller rituals.com/myrituals och tävlingen avslutas om 4 veckor.

Vore även kul om ni ville dela med er av vad ni gör på er egentid. Gör gärna det genom att tagga era bilder med #myrituals på instagram.

ritualsrituals3rutuals1

(Inlägg i samarbete med Rituals)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag gör yoga och meditation lite då och då hemma, för mitt psykes skull, nervositet mm. Och det hjälper mycket, det märks om inte jag har yogat på några veckor, då kommer tex spänningshuvudvärken på söndagar. Annars löser jag mycket korsord, det är också lite meditativt.

  Hanna 2015-09-18 17:58:55
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Ja jag vet det känns med en gång om man missat yogan. Älskar det! Haha ja korsord är också grymt!

   idawarg 2015-09-19 09:17:13
   Svara
 • Åh vad spännande med meditation, man kanske borde prova det.

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2015-09-18 07:54:42 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Vilken mysig video 🙂

  Jag laddade ner appen för att ge den ett försök. Mitt liv är väldigt stressigt just nu, utbildar mig till undersköterska och det är mycket plugg! Jag får spänningshuvudvärk av all stress, så jag skulle verkligen behöva lära mig slappna av<3

  Mikaela 2015-09-18 07:47:08
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Tack finis vad kul att höra och jag hoppas verkligen du får användning av appen. Yoga och meditation är den bästa medicinen så se till att alltid prioritera det 🙂 Kramis <3

   idawarg 2015-09-18 07:51:15
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind