Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKA KOSTTILLSKOTT SKA JAG TA FÖR ATT HÅLLA MIG FRISK?

kosttillskott-immunforsvar

Nu är det då skolor, jobb, träning, dagis mm har dragit igång och då gäller det att ha immunförsvaret på topp för att inte hamna och bli ständigt sjuk! Många har frågat mig om jag kan tipsa om kosttillskott som kan hjälpa till att boosta immunförsvaret och självklart kan jag det. Här nedan kommer mina bästa tips:

(Reklamlänkar till Holistics webshop)

 • Lactovitalis – Den största delen av immunförsvaret sitter i magen och att ha en god maghälsa är prio nummer 1. Lactovitalis är goda magbakterier som hjälper till att hålla magen i god form. Jag tar 2st varje morgon och har alltid med mig denna produkt när jag reser.
 • Multimineral & Multivitamin – Att hålla en god balans på vitaminer och mineraler är så viktigt för immunförsvaret. Vet man inte vad man har för specifika brister så kan ett multitillskott vara bra.
 • D-vitamin – D-vitamin får vi männsikor först och främst från solen och nu när det börjar gå mot mörkare tider så får många svenskar brist och det är då bra att ta tillskott på D-vitamin. Läs mer om D-vitamin och immunförsvar här!
 • Chlorella – Jag älskar chlorellan och den får mig att känna mig pigg och ren. Denna alg innehåller alla näringsämnen en kropp behöver och hjälper till att rensa kroppen på gifter och för mig har den varit ren magi för min maghälsa och som jag sa innan så sitter en stor del av immunförsvaret just i magen.

Sedan vill jag också bara påminna om att ni fortfarande har 20% rabatt på hela Holistics sortiment om ni anger MG15 vid besällning HÄR! Rabatten gäller endast 4 dagar till, så fram till 20 september.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida 🙂

  Jag tar MSM, så jag undrar om det blir för mycket att ta laktovitalis också?
  Och chlorellan, hur många tabletter ska man börja ta när man börjar och hur ska man trappa upp? Det står 5 tabletter 2 ggr om dagen, det låter så mycket!

  Ha en toppen dag 🙂

  Josefine 2015-09-17 09:50:24
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Nej gud det är 2 helt olika saker så det går hur bra som helst 🙂 Jag tar alla de 3 varje dag och då tar jag 2 lactovitalis, 10 chlorella, 1 tsk msm på morgonen och sedan tar jag även 6 chlorella till på eftermiddagen. Men både chlorellan och MSM är bäst att trappa upp då man kan få jobbiga utrensningssymtom som huvudvärk, ont i magen, finnar mm. men det går över efter någon vecka så bli inte rädd. Kramis

   idawarg 2015-09-17 11:44:07
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack för infon 😀 en liten fråga till, vad är skillnad på Chlorella pulvret och tabletterna, förutom just att man känner smak från pulvret? Men tänkte med upptaget i kroppen?

    Josefine 2015-09-17 12:13:39
    Svara
 • Ida, jag skulle vara jätte tacksam för svar så jag vet om jag kan använda MSM rätt eller inte genom denna metoden: Jo, om man nu verkligen inte skulle klara av att bara blanda MSM ihop med vatten och dricka, kan man i sånna fall blanda ner MSM i t.ex yoghurt eller liknande? Fungerar MSM på samma sätt om man tar det med yoghurt eller fungerar det inte då?

  Älskar din blogg, den är super inspirerande! Kram Kram 😀

  Emelie Jansson 2015-09-16 19:02:28 http://nouw.com/janssonemelie
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind