Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOT YOGA

hot-yoga hot-yoga1

(Ursäkta kvalitén på bilderna men det var så dåligt ljus och hade en pojkvän som var lite skakis :D)

Hej mina finisar! Igår hade jag en liten kick off för min egen träning. Sedan jag sprang det där loppet i slutet av juni så har jag dragit ner enormt på träningen och de senaste 3 veckorna har jag knappt tränat alls (förutam yoga varje dag). Tappade liksom träningsmotivationen och sedan har jag börjat  bli lat.

Därför så tog jag tag i mitt liv igår och bokade in dubbla träningspass och körde även min lilla morgonyoga som vanligt. Först var jag på gymmet och körde styrketräning (berättar mer om det passet imorgon) och sedan bokade jag in en hot yoga klass med min pojkvän och hans mamma. Så himla trevligt och så sjukt svettigt! Dock så kände jag mig ganska hemma då vi kört yoga i Thailand i 40 grader den senaste 1,5 veckan så gick bättre än vanligt då jag annars kan ha svårt med värmen. Vi körde på ett ställe som heter Yogahimsa på Östermalm och det var toppen! Man fick testa en gång gratis så jag gjorde det men får se om jag fortsätter där eller kör på något annat ställe då jag vill köra mer vanlig yoga och inte hot. Så taggad på att skaffa årskort på ett yogaställe. Någon av er som har det? Rekommendera gärna 🙂 Puss, I

//English: From now on I will post everything in english on my FaceBook page so follow me HERE! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag rekommenderar verkligen ashtanga yoga! Det är den mest fysiska yogaformen. Det finns flera ställen i Stockholm som har det.

  Elin Karlsson 2015-09-15 16:09:40
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en oehört bra och inspirerande blogg! Jag har en liten fråga till dig. Det är så att jag ”lider” utav benhinneinflammation och har gjort nu i snart 1 år. Det börjar att bli lite väl långvarigt, inga stretchövningar, tejpningar eller sjukgymnaster lyckas kunna fixa det och jag börjar bli så trött på det! Förut var jag väldigt aktiv, sprang flera gånger i veckan osv. Det hela har gjort att jag tappat träningsmotivationen nästan helt då mycket inom träning innebär att benen ska vara med. Jag kan inte springa, gå snabbt, cykla eller hoppa.
  Så min fråga till dig är, har du några tips på olika träningsformer inom både styrka och kondition som jag kan göra utan att behöva använda mina ben? Blir tokig snart av att bara sitta stilla och vila..
  Kramar, H

  Hanna Carlsson 2015-09-14 18:17:34
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt