Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSVÄN SÖKES

IMG_8124.JPG

Hej mina finisar! Har fått förfrågan om att göra ett sådant inlägg där ni kan söka träningskompisar igen. Självklart kan jag det! Förra gången så blev det så galet mycket respons då ni skickade in en liten ”kontaktannons” under inlägget där ni berättar om er själva, vad ni tränar och vart ni bor och att ni söker en träningskompis. SÅ vi kör igen hörrni!

Kommentera under detta inlägg en liten ansökan och/eller svara på andras inlägg och hitta nya träningsvänner. Träning blir ju så himla mycket roligare om man har en vän att köra med så vad väntar ni på! Kommentera nedan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
84kommentarer
 • Aldre 08-man soker traningskompisar for att trana t.ex boxning/thaiboxning/kickboxning/Muay Thai.

  Sawadee krap 2017-02-15 11:56:01
  Svara
 • STOCKHOLM / SÖDER
  Hejsan!
  Isabelle heter jag och försöker komma igång med träningen men saknar att ha den där härliga träningskompisen att peppa och bli peppad av. Älskar att träna, har ett viktmål halvägs klar. Helst tränar jag styrka och lite pass. Tränar på Fresh Fitness.

  Isabelle 2015-10-22 17:17:25
  Svara
 • Hej!
  Jag är en 22-årig tjej som precis flyttat till Enköping och därför söker någon att träna/promenera med. Jag älskar långa promenader och på gymmet kör jag gärna styrketräning och olika grupp-pass.
  Bor du i närheten så hör gärna av dig (här eller på Instagram: jonnastenz)! 🙂
  // Jonna

  Jonna 2015-09-23 22:42:06
  Svara
 • UMEÅ
  Hej! Mellanmjölkstjej på 22 bast, som gärna skull vilja skaffa sig någon till kompis 🙂
  Tränar på 24/7. Hojta till här om du har lust 🙂

  Malin 2015-09-23 22:19:56
  Svara
 • hej! Jag heter Sofie och är 23 år och är bosatt i linköping. Tränar på worldclass 5-6 ggr i veckan. Vore roligt att dela mitt största intresse med någon…mina vänner/sambo är inte riktigt på samma plan som mig så jag får aldrig diskutera träning/kost med någon eller träna med någon, så de vore skitkul att hitta nån som älskar att träna lika mycket som jag! 🙂

  Sofie 2015-09-23 15:39:38
  Svara
 • GÖTEBORG

  Hej älsklingar! (Som Ida skulle säga)

  Jag är 20 år, bor i ??. Tränar på nordic wellness, älskar konst, inredning och att dansa! Har tränat mma ett tag men börjar tröttna så kör gym numera!
  Öppen för att testa nya saker och lära känna nya härliga människor! Jag känner inte så många här i stan då jag flyttade till Skåne vid 16 års ålder och växte upp i Dalsland!
  Tar gärna en lång brunch med någon, någon dag!
  Hör av er till min mail isabellacamacho@hotmail.se,
  Eller skriv på instagram; isabellacamachos!

  Puss!!

  Isabella Dahlgren 2015-09-23 14:12:29 http://disabellas.tumblr.com
  Svara
 • KALMAR

  Söker en träningskompis att träna löpning med, samt även lite utegym så länge vädret tillåter och sedan gymma inomhus (tränar på P&T nu men ska byta till friskis). Hör av er om ni vill löpa lite, målet nu är sylvesterloppet på nyårsafton (1 mil)

  // Josefine

  Hör av dig på mail: josefineekberg@hotmail.com

  Josefine 2015-09-23 12:19:20
  Svara
 • Hej!
  Mitt namn är Tove och jag är 20 år.
  Jag bor i Ängelholm och tränar på 24/7.
  Jah tycker om alla typer av träningen och hade gärna hittat en träningskompis.
  Hör av er på Tove.persson95@gmail.com

  Tove 2015-09-18 21:18:43
  Svara
 • Hej! Katja, 30 år bor i Norrtälje. Gillar styrketräning, Intervaller, Yoga, Dans (shebam) Core och promenader, HIIT samt gillar att testa nya träningsformer. Passen varierar oftast från vecka till vecka. Men oftast tränar jag 4 gånger i veckan. Söker nya träningsvänner i Stockholm eller i Norrtälje att träna med och alltid kul med gemensamt intresse att prata mer om. 🙂 Hör gärna av er också om ni vill ta en hälsofika eller lunch. 🙂

  Katja 2015-09-16 19:45:12
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hej alla, Camilla heter jag. 28-årig tjej som gillar att gymma- varierande pass som HIIT och cirkelträning. Hojta till om du skulle vilja träna ihop och/eller äta en nyttigare lunch (försöker mitt bästa med maten:)) så kan vi pusha och peppa varandra. Har SATS-kort för övrigt.
  Kram, gladys_camilla@hotmail.com

  Camilla 2015-09-16 16:53:23
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej

   Linnea heter jag, 26 år, tränar på sats Hornstull, blir mest styrketräning 🙂 har tränat med pt under ett par månader men nu vore det kul att få pepp av någon träningskompis.

   linnea.nystrom@outlook.com

   Linnea 2015-09-18 21:56:24
   Svara
 • STOCKHOLM
  Hejsan Ebba heter jag, 17 år som älskar att träna. Jag spelar fotboll på fritiden, gymmar, och har precis börjat med triathlon. Det vill säga gillar väldigt varierande träning. Skulle vara superkul att hitta en träningskompis. Spelar ingen roll vad vi tränar hör gärna av dig: ebbis1@hotmail.com

  Ebba 2015-09-16 13:55:50
  Svara
 • STOCKHOLM (söder)
  Hej! Mitt namn är Irma och jag är strax under 17 år. Jag tränar på friskis och svettis i Stockholm och kör främst gym-träning!
  Skulle tycka att det vore jättekul att hitta en träningskompis att forma pass med och pusha varandra 🙂
  Mvh, Irma

  Irma 2015-09-15 23:07:18
  Svara
 • NORRTÄLJE

  23 år – söker träningskompis för promenader (har hund!), löpning, gruppträning/styrketräning på NTC. Eller bara en vän! Öppen för förslag, hör gärna av er 🙂 /Lina

  llina.andersson@gmail.com

  Lina 2015-09-15 21:55:00
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Linna
   Jag bor lite utanför Norrtälje, har också en hund, roligt med sällskap med hundarna och träningen. Tränar lika som dig, så roligt ? Mvh Amanda

   Amanda Lundqvist 2015-09-20 11:36:27
   Svara
 • Hej Felicia heter jag, 21 år och bor i Stockholm. Ganska nyligen börjat ta tag i träningen och hälsan igen efter en längre tid av uppehåll. Kommer antagligen börja träna på Nordic Wellness då jag lånar en familjemedlems kort där och ska börja gymma ordentligt och inte bara hemma. Vore kul om man hittade någon som ville gymma med en!
  Skriv till mig på antingen facebook (felicia ninni ingren) eller instagram (bebaninni) 🙂

  Ha det bra så länge!

  Felicia 2015-09-15 20:54:34 http://feliciaingren.blogg.se
  Svara
 • Hej Nathalie heter jag 25 år. Älskar att träna kör både utomhus, och på Sats. Veckorna blir de sickla eller Alvik kan även träna i hammarby sjöstad. Helgerna brukar jag variera och köra inne i stan hötorget, odenplan, sveavägen osv. Vore jätte kul om någon ville prova köra träning tsm. Kör både styrka och kondition. // Nathalie (facebook: nathalie isabella svärd) 🙂

  Nathalie 2015-09-15 17:00:55
  Svara
 • LINKÖPING

  Hej! Jag heter Annie och är 21 år gammal. Bor i Linköping och tycker om att gå powerwalks och att träna på gym, även lite löpning. Har kort på Campushallen och skulle gärna vilja hitta en träningskompis eller någon som vill ta powerwalks osv. 🙂

  Hör gärna av dig // Annie

  annie-94@hotmail.com

  Annie 2015-09-15 16:49:03
  Svara
 • Hejsan,
  Sofia heter jag 22 år gammal, jag älskar all form av träning styrketräning som spinning och promenader, jag ska inom kort flytta upp till sthlm (kungsholmen) Skulle supergärna vilja ha en träningskompis och lite info om ett bra gym, tränar i dagsläget på 24/7 fitness där jag är bosatt.
  Kontakta gärna mig på sofia.almlof@hotmail.se för intresse 🙂

  Sofia 2015-09-15 12:26:29
  Svara
 • Hej alla! Linnéa heter jag, 27-årig tjej från UMEÅ. Jag har kort på IKSU sport men kan även tänka mig att träna någon annanstans för lite sällskap 🙂 Är rätt otränad själv och vill börja komma igång ordentligt. All typ av träning är intressant, håller själv på en del med hästar och testar gärna nya aktiviteter och sporter 🙂 Skulle vara superkul om vi hörs! linnea.dobbing@live.se

  Linnéa 2015-09-15 10:42:44
  Svara
 • Mathilda heter jag, är 17 år och tränar på Friskis och Svettis i Örebro. Skulle jättegärna vilja hitta en träningskompis som vill utvecklas tillsammans inom träningen, titta varandras teknik, pusha varandra och som heller inte tackar nej till en nyttig fika;) Hör gärna av er mathilda_98@hotmail.com

  Mathilda 2015-09-15 08:00:13
  Svara
 • 25 årig tjej i Stockholm som just nu går ett bootcamp vill gärna fortsätta med olika sats pass, fria vikter styrketräning och är intresserad av thaiboxning! Försöker också hålla koll på kosten. Hör gärna av dig ☺️ S__1990@hotmail.com.

  Mvh, Sara

  Sara 2015-09-15 07:24:42
  Svara
 • GÖTEBORG!

  Hej! Jag är en glad och positiv 25-årig tjej som just flyttat hem till Göteborg efter några år utomlands. Älskar löpning, och gymmar och yogar mer än gärna, samt tar promenader. Tränar många dagar i veckan och är väldigt öppen för att testa nya sporter och aktiviteter utöver ovan nämnda 🙂 Hade varit superkul att träffa lite härliga människor att träna med! Hör gärna av er på Linnea.m@hotmail.com
  Ha det så fint!

  Linnéa 2015-09-14 23:00:15
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej! En 28-årig tjej med stort träningsintresse. Flyttade till Göteborg för två år sedan. Längtar efter en träningskompis. Är intresserad av hälsa och kost. Jobbar som målare. Tränar just nu på sats. Skriv gärna om du är intresserad av att ses och höra om vi kan passa som träningskompisar:)

   Alexandra Perhage 2016-01-15 18:18:23
   Svara
 • MALMÖ
  Hej! Mitt namn är Louise, 26 år och älskar att träna. Jag gymmar på Nordic Wellness City (alternativt Folkets Park), men springer och PW:ar en del med. Jag söker en träningskompis som jag kan köra grymma pass med 🙂 Hör av dig på louise_rosdahl@hotmail.com

  Louise 2015-09-14 22:05:56
  Svara
 • Du behöver ju inte vara finlandssvensk, men gärna bo i huvudstadsregionen 🙂

  Jenny Maria 2015-09-14 22:03:11
  Svara
 • Hej! Jag heter Jenny Maria,är 27 år och bor i Helsingfors.
  Tränar på gymmet fitness 24/7, men skulle helst vilja ha nån att köra cardio med för det e så sjukt tråkigt när man är ensam. Så om nån finlandssvensk Helsingforsbo läser Idas blogg å känner samma som jag så skicka gärna till mig 🙂

  Jenny Maria 2015-09-14 22:01:51
  Svara
 • GÖTEBORG
  Jag är 20år och gymmar ofta på fitness 24/7 vid domkyrkan. Kör även yoga/acroyoga/calisthenics (street workout!) Söker en gymkompis med erfarenhet, kille som tjej, att köra grymma pass med:D Hör av er till josefineericsson95@gmail.com
  Hey Ho Lets GO!

  Josefine 2015-09-14 21:45:43 http://josefineericsson.spotlife.se/
  Svara
 • STOCKHOLM
  Sofia heter jag, 22 år och tränar på fitness 24 Steven i Högdalen, behöver nån att träna med för att bli pushad och för roligt! Kör endast styrka då jag inte alls tycker om kondition haha ? hare bra!

  Sofia 2015-09-14 21:29:14
  Svara
 • Hallå!! Stina heter jag, 23 år och har precis flyttat till Stockholm, galet kul! 🙂 Älskar att träna, särskilt effektiva och varierande pass såsom HIIT och cirkelträning. Men gillar även funktionell träning, löpning och yoga – ganska allsidig med andra ord;) har 24/7 kort och tränar på söder, i hammarby sjöstad samt i björkhagen! Hade varit superkul med en träningskompis så det blir lättare att gymma efter jobbet 😀 (särskilt när vintern kommer…)

  Stina 2015-09-14 21:03:46
  Svara
 • KRISTIANSTAD
  Mitt namn är Sigrid Jonasdotter. Jag är 17 år och älskar all form av träning. Bor i Kristianstad Måndag till Fredag! Hör av er om ni vill göra något. Gymmar på hälsoforum annars är jag öppen för allt. 🙂 sigge_98@hotmail.com

  Sigrid 2015-09-14 20:58:23 http://sigrid.for.me
  Svara
  • Svar på Sigrids kommentar.

   Hej Sigrid, du får dra med dig min lillsyrra ut å träna 😉 Hon kan behöva bygga lite muskler 😀 // Rebecca, Felicia Kronbäcks storasyrra

   Rebecca Jonasdotter 2015-09-18 13:53:54
   Svara
 • STOCKHOLM, BALANCE
  Hej hej! Amanda heter jag, 26 år och tränar på balance i city. Vore jättekul med sällskap till en svettig cirkel/wod, styrkepass eller promenad 🙂 öppen för all typ av träning och tycker det mesta är roligt. Hoppas vi ses! 🙂 amandamodigh@hotmail.com

  Amanda 2015-09-14 19:38:35
  Svara
 • Hej! Maria heter jag, 19 år och jag bor i Hässleholm. Mitt största intresse är träning, allt från simning till gym. Det hade varit så roligt att hitta någon att träna med, någon som kan motivera och vill bli motivera. Du får gärna maila maria.simning@hotmail.com. Ha det bra 🙂

  Maria 2015-09-14 19:17:43
  Svara
 • Hej, Heter Johan och tränar på Friskis Sthlm, oftast Kungsholmen.

  Tränar mest gym, är strax över medel, gillar träning, men tränar för må bra.

  Någon som har lust att träna ihop så hör av er =)

  PM:a ekis_ekis@hotmail.com

  Johan 2015-09-14 18:49:15
  Svara
 • Hej!
  Malin heter jag och bor i Solna/Västra Skogen Stockholm. Jag har kort på fitness 24/7 men annars gillar jag att motionera ute med promenader. Jag är öppen för både köra gympass och promenader utomhus.
  Hör gärna av er på fb till MalinKling eller malinkling@live.se

  Malin 2015-09-14 17:49:35
  Svara
 • Hej jag heter Emma och är 17 år. Bor i klippan i skåne. Gymmar på Nordic Welness. Gillar all sorts träning både inomhus och utomhus. Gymmar flera dagar i veckan både själv och gruppträningar. Hade varit kul att hitta någon att träna ihop och hjälpa varandra med motivationen.
  Hör gärna av dig på emma@klosterhagen.se om du är intresserad 🙂

  Emma 2015-09-14 15:45:47
  Svara
 • Så kul! Hade jag inte varit höggravid hade jag nappat direkt! 🙂

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-09-14 14:05:12 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • STOCKHOLM

  Sofia, 24 år, som gymmar på Friskis och Svettis i Sthlm, ibland spinning/cirkelfys också. Löptränar även mycket utomhus då jag gillar att köra lopp, så en springkompis vore kul! Hör av er om ni vill hänga med ut i spåret någon gång, eller om du kanske också gymmar på F&S så kan vi köra ihop 🙂 hej(@)sofiaeriksson.nu

  Sofia 2015-09-14 14:01:59
  Svara
 • GÖTEBORG / MÖLNDAL
  Hej! Jag är en tjugoårig tjej som försöker hitta någon träningsform som passar mig. Jag försöker springa en del, men det är så himla svårt att hålla igång det när vintern kommer. Just nu funderar jag på att börja klättra (Klätterlabbet eller Klätterdomen), men det är ju så himla lättare med en kompis! Jag har noll erfarenhet av klättring (har provat-på en gång, men det är allt), men verkar så himla kul! Sen har jag även en tanke att testa Military Fittness (googla), men känns läskigt att gå dit själv ju! Jag vet inte alls om det passar mig, men en måste ju prova för att veta det. Mejla linnea.therese(@)hotmail.com om det låter intressant! Ni hittar mig också på i instagram: @neatherese

  Kramar och hoppas vi ses!

  Linnéa 2015-09-14 12:13:59
  Svara
 • STOCKHOLM
  24-årig tjej som tränar ett par dagar i veckan – inget freak utan mer för att må bra! Jag brukar löpa på Djurgården och funderar på att köpa ett SATS-kort nu när hösten är här. Skulle vara härligt att hitta en vän som gillar att träna så man får mer motivation till att ta sig till gymmet 🙂
  Hör av er om ni vill löpa, dra med mig på ett gym pass eller något annat spännande!
  Angelicafjall@gmail.com

  Angelica 2015-09-14 10:45:56
  Svara
 • KALMAR

  Hej!
  Vi är ett gäng tjejer som hittat varanära här i Idas tidigare ”annons inlägg”.
  Men vi tänker, ju fler desto roligare!
  Vi kör oftast utomhus, intervaller, utegym och med egen kroppsvikt!

  Mejla lindstrom07@hotmail.com eller lägg till på fb (vi har en träningsgrupp). Facebook.com/liisa.lindstrom

  Liisa 2015-09-14 09:44:06 http://liisalindstrom.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Nathalie, 18 år, gymmar just nu på Friskis&Svettis Kalmar men troligtvis byte av gym kommer ske snart. Jag tycker om att träna egentligen allt möjligt. Men mitt största fokus är just styrketräning, allt från att träna i maskiner till att lyfta fria vikter tycker jag är riktigt kul men gruppass och konditionsträning är också något som jag går på ibland. Skulle vara jätte kul med en träningskompis! Min mail: nattis_2250@hotmail.com

  Nathalie 2015-09-14 08:00:17 http://natta.for.me
  Svara
 • Hej!
  Åsa heter jag och är en 26-åring som är nyinflyttad i Gällivare. Jag tycker om all typ av träning egentligen, har börjat med crossfit och yoga sen jag kom hit och tränar på gym. Skulle vara kul med en träningskompis! Min mail är asa.valter@hotmail.com

  Åsa 2015-09-14 07:35:44
  Svara
 • Bra med ett sånt här inlägg!

  Hanna 2015-09-13 23:41:27 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • UPPSALAA

  hejj!!!!! Gillar pulsträning. Typ spinning HIT kayla-pass crossfit jogga intervaller etc. Älskar också att baka nyttiga treats och att andas frisk luft. Vore kul att lära känna någon som också kan tröttna på nationslivshetsen som råder i denna fina stad :)))) är 21 !
  Matf0001@stud.slu.se

  M 2015-09-13 22:28:11
  Svara
 • Östersund
  Hej! Sandra heter jag och är nyinflyttad till Östersund, gillar att träna det mesta som tex löpning, mountainbike och gruppass och tycker att det skulle vara jättekul med träningskompisar. Har inget gymkort ännu men tänker skaffa. Maila gärna mig på: Sandra_86g@hotmail.com

  Sandra 2015-09-13 22:23:32
  Svara
 • Vilket bra intiativ! Jag heter kristin, bor i Vasastan i Stockholm och har nyss fyllt 30 (*gulp* haha). jag tränar på SATS i innerstan. Tycker om att träna tung styrketräning i gymmet och går även gärna på pass såsom crosstraining, Box och olympic Lifting. Skulle vara kul att träffa fler tjejer som gillar tung styrketräning och crossfit 🙂 hör gärna av er! Min mail är: krec9303@student.su.se

  Kristin 2015-09-13 22:15:56
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Agnes och bor i Hammarby Sjöstad. Jag letar efter en träningskompis som vill träna tidiga morgnar på SATS här i Sjöstan. Jag tränar en del spinning och gruppträning men behöver komma igång med styrketräning (gärna tungt) igen och även ett och annat löppass.
  Jag finns på Facebook: Agnes Adolfsson Lindberg eller på mail: agnes.e.lindberg@gmail.com

  Agnes 2015-09-13 21:40:50
  Svara
 • Hej! Är en 22årig tjej i GÖTEBORG! Tränar på nordic wellness och gillar promenader i slottsskogen. Älskar också att sitta i timmar på en stor brunch! 🙂
  Mail: gabbi.j@hotmail.com

  Gabriella 2015-09-13 21:03:53 http://gabbi.j@hotmail.com
  Svara
 • Kristianstad!
  Jag tränar på xercise härlöv, där kör jag helst pass men också maskiner ibland.
  Annars gillar jag att gå PW, om det inte typ ösregnar dvs 😉

  Annars heter jag Ida-Johanna och är 27 år.
  Förutom träningen är det mest jobb och vänner som prioriteras.

  På Facebook heter jag Ida-Johanna Oddmo, skriv där, eller här, om du är intresserad av en tränings-kompis!
  Ser fram emot att höra av dig 🙂

  Ida-Johanna 2015-09-13 20:27:04 http://nouw.com/IdaJohannas
  Svara
 • Hej! Jag är en 23-årig träningsgalen tjej som bor i centrala Umeå. Springer mycket men älskar även att spendera min tid på IKSU, då kör jag allt möjligt, allt från gym till grupppass. Hör gärna av dig om du behöver sällskap 🙂 Mail:sannasundh@gmail.com

  Sanna 2015-09-13 20:22:25
  Svara
 • Hallå!
  Vi är två tjejer 19&20 år från helsingborg som gymmar på Noridc wellness.
  Vi hade tyckt det var jätte roligt att träffa någon till att köra med för lite motivation till varandra!
  Vi tycker om all sorts träning, inomhus som utomhus.

  kolla gärna in våran blogg där ni kan kontakta oss eller våran mail joemsquats@hotmail.com 🙂
  www.nouw.com/joemsquats

  Johanna och Emma 2015-09-13 20:11:01
  Svara
 • Hej! Jag är en 22-årig tjej som bor i Växjö. Jag tycker om att gå på grupp-pass ett par dagar i veckan men även köra styrketräning. Jag gymmar på Actic och det vore grymt kul att ha någon ny träningskompis att lära känna. Kanske kan vi utmana varandra till att prestera vårt bästa? 😀

  Hoppas vi hörs! Antingen här eller via; jennie_93@msn.com

  Jennie 2015-09-13 19:57:06
  Svara
 • STOCKHOLM-Åkersberga

  Tjenare! Vivien heter jag och är 22år och pluggar vid tekniska. Skulle va sjukt kul å en träningskompis att träna med eller bara prata träning! Jag kör på gym och älskar skivstången. Tränar också poledance och har precis börjat med thaiboxning. Ni kan hitta mig på facebook: vivien hjelm eller på instagram: vivienmissbrutalhjelm!

  Hoppas vi hörs;) kraam:)

  Vivien 2015-09-13 19:51:24
  Svara
 • STOCKHOLM
  23-årig tjej som uppskattar olika typer av träning och nya utmaningar. Just nu är jag mest inne på löpträning och olika racketsporter, men funderar på att skaffa ett SATS-kort:)
  Så om du gillar löpning, eller vill ta en tennis/badminton/squashmatch, vill ha en träningskompis på SATS eller vill pröva något helt nytt vore det kul att träna tillsammans!:)

  Veronika 2015-09-13 19:45:12
  Svara
 • Hej! Jag är en 17- årig tjej som bor norr om Sthlm, jag gymmar på sats men gillar även att träna utomhus! Vore superkul med en träningskompis som jag kan träna med antingen på gym eller bara utomhus!

  Hör gärna av dig till min mail: lbeijar@hotmail.com

  Linda 2015-09-13 19:22:32
  Svara
 • Hej! Nina heter jag, 25 år och bor i Göteborg. Jag tränar på Nordic Wellness, mest på Domkyrkan och Ullevi, och letar efter en träningskompis att peppa och bli peppad av. Känner inte så många i stan, så hade varit kul att hitta nån att dela träningsintresset med 🙂 Skicka ett mail om du vill prata mer vetja, nina-maria.jernstedt@hotmail.com

  Nina 2015-09-13 19:18:26
  Svara
 • Hej!! Sökes träningsvän som tränar på Malkars Västra i KALMAR!! Jag är ny i stan, känner inte så många och vill gärna hitta någon kompis med träningsintresse som vill träna tillsammans. Skicka mail på elinfritz@hotmail.com om någon är intresserad. 🙂

  Elin 2015-09-13 19:04:13
  Svara
 • UPPSALA!

  Jag är en 20-årig tjej som bor och studerar i Uppsala, har gymkort på 24/7, men tycker även om att träna ute i naturen. Söker folk som gillar att träna men även bara umgås och laga mat/baka/shoppa/fika, u name it!

  Skicka gärna iväg ett mail om du vill höras! nilssonelsa@msn.com

  Elsa Nilsson 2015-09-13 18:24:27
  Svara
 • 16 år, bor i Jönköping och tränar på Nordic Wellness. Gillar att styrketräna i gymmet, gå på gruppass och då och då joggar jag runt sjön. Vill du köra ett pass tillsammans någon gång eller bara ta en fika så får du gärna höra av dig till min mail lovajun@hotmail.com! 🙂

  Lova 2015-09-13 18:04:05
  Svara
 • Jag heter Helena är 30 år o förutom min familj så älskar jag att träna ?söker en träningskompis att träna styrketräning med. Har inget gymkort nu men funderar på att börja köra på ökk, lifestyle fitness el athletic city sportgym. Tänkte köra 2-3 ggr i v där. Hör av er om ni vill börja träna ihop Med vänlig hälsning, Helena har facebok Helena Tärnler

  Helena 2015-09-13 17:50:30
  Svara
 • Linda heter jag och är 31 år och bor i färjestaden på Öland. Jag springer, tränar styrka och går på yoga. Det hade varit jättekul att träffa någon som gillar träning och hälsa som jag gör.
  Buster_003@hotmail.com

  linda 2015-09-13 16:05:28
  Svara
 • Hallå! Jessika 24 år här! Jag tränar på friskis och svettis i Stockholm. Kör mest spinning, iw, jympa, cirkelfys mm. Skulle va kul att ha en friskiskompis ☺

  Jessika 2015-09-13 15:52:29
  Svara
 • Hej, jag heter Sara är 21 år bor i Sthlm och tränar på SATS. Brukar blanda med egna styrke och konditionspass samt med nga gruppass i veckan.
  Skulle tycka det vore roligt att ha en träningskompis så hör gärna av er.
  Sara.flodin@gmail.com

  Sara 2015-09-13 15:28:47
  Svara
 • UPPSALA

  Hej!
  Irma heter jag, 24 år gammal med sprudlande energi och stort leende som bor och studerar i Uppsala.
  Mitt träningskort går varmt på friskis och svettis här i stan och går mycket på pass så som skivstång, spinning samt gymmet, men tycker även om att springa i naturen, gå promenader och spela tennis 🙂
  Träning och hälsa har alltid varit en stor del av mitt liv, men tyvärr har ingen av mina vänner träning som ett intresse och även om det är skönt att träna ensam vid enstaka tillfällen så är det mycket mycket roligare att ha en träningskompis!! Allt från svettiga pass till lugna promenader med en take awaykaffe 🙂

  Happy Sunday 🙂

  winbergirma@gmail.com

  Irma 2015-09-13 15:11:03
  Svara
 • Jessica heter jag. Är 36 år. Tränat lite mer än 3 år på gym. Har just skaffat pt online för 6 mån så kör strikt kostschema nu för o bygga muskler.
  Bor i Varberg..

  Jessica 2015-09-13 15:08:52
  Svara
 • KARLSTAD
  Hej allihopa!
  Jag heter Ida och är 20år. Pluggar på karlstad universitet och tränar på SATS city i karlstad. Älskar att träna och gör lite av varje. Har tränat mycket styrketräning och blandar just nu det med spinningpass, promenader och endel andra pass på gymmet. Skulle vara så kul att ha någon att träna med då de flesta av mina vänner inte har träning som ett direkt intresse. Att testa nya träningsformer och pass tillsammans med, gå pw:s och peppa varandra på gymmet!:)
  Min mail är: idaglenne@msn.com

  Ida 2015-09-13 14:49:18
  Svara
 • hejsan! 🙂 Maria 21 år och bor i Götene! Tycker om all slags träning men skulle behöva någon att träna ihop med ibland. Speciellt när det gäller löpning och styrketräning. Har anmält mig till Göteborgsvarvet och tänkte börja med mer löpträning! Älskar att träna ute i naturen. 🙂 kram

  Maria Nilsson 2015-09-13 14:40:15
  Svara
 • Hej!

  Jag heter Sofia är 23 år och har precis flyttat till Nyköping. Vore grymt kul att hitta en träningskompis (eller flera) här i Nyköping, men även också i Linköping (åker dit ibland för att hälsa på brorsan som bor där). Jag är en f.d. elitsatsare i tennis men slutade i våras så nu tränar jag mest själv med styrketräning på gym, löpning, spinning och tennis någon gång då och då. Jag tränar på Nordic Wellness här i Nyköping.

  Vore toppen om du bodde i närheten och va intresserad av att träna ihop, ta långpromenader eller varför inte en mysig fika eller laga något hälsosamt tillsammans!

  mejla mig gärna på sofiahagerblog@outlook.com
  kika också gärna in på min instagram sofiahager

  Kram!

  Sofia 2015-09-13 14:28:39 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Åh vilken kul ide 😀 Annirene heter jag, 24 år gammal och bor i Västerås. Tränar gym på Member24 men tycker det är fruktansvärt skönt att varva med promenader och intervaller utomhus. Att träna med en träningskompis gör det hela så mycket roligare och tuffare när man kan pusha och peppa varandra. Min instagram är @annirenerorvik, släng in en kommentar eller skicka direktmeddelande 🙂

  annirene 2015-09-13 14:12:48
  Svara
 • Sabina Carman heter jag, är 22 år gammal och bor i örebro. Tränar på Actic där jag kör grupp-pass men även själv i gymmet. Vill ha någon träningskompis som vill träna med mig. En träningskompis som kan pusha på en när man tror att man inte orkar mer men kan så mycket mer. En som vill ta promenader och äta nyttig fika med!
  Hör av er om ni också vill ha en träningskompis!
  Min mail är sabina.carman@hotmail.com

  Sabina 2015-09-13 13:25:14 http://nouw.com/biiina
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind