Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKEN KVARG ÄR BÄST? RECEPT PÅ GLUTEFRITT BRÖD?

breakfast3question-answer

Har några frågor som jag skulle vilja få svar på, men innan måste jag säga att din blogg är såååååååååå bra!

 1. Vad tycker du om vanilj kvarg, finns det något märke som innehåller mindre socker?
 2. Skulle du kunna tipsa på ett nyttigt bröd äter både gluten och mjölk och skulle vilja ha ett nyttigt recept.
 3. Skulle du kunna tipsa om din bästa frukost och vad den innehåller och länka till produkter om det fungerar. Skulle även vilja ha tips på topping på gröten, äter alltid sylt på gröten men skulle vilja vara lite nyttigare, hur onyttigt är egentligen hemgjord lingonsylt, äter det varje dag!

Kram

SVAR: Men hej och tack snälla vad glad jag blir! <3

 1. Vaniljkvarg är ju galet gott men naturell kvarg som du smaksätter själv är alltid bäst! Jag har inte koll på just de smaksatta kvargprodukterna då jag enbart använder naturell så kan inte svara. Kanske någon annan kan hjälpa dig?
 2. Här kommer lite recpet: Glutenfritt bröd, Glutenfritt knäckebröd, 5 olika recept på glutenfritt bröd.
 3. Här hittar du 7 recept på mina favoritfrukostar. På min gröt brukar jag köra antingen båbär, hallon, lingon, skivat äpple, skivad banan, gojibär, granatäpple, äppelmos (finns utan socker) eller så gör jag min egen ”sylt” genom att koka ex frysta eller färska lingon eller hallon  och riva lite äpple i. Supergott och så slipper man tillsat socker 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • MUMS!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-09-14 14:04:50 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej Ida!
  Du har verkligen en inspirerande blogg.
  Jag undrar vad du tycker om grönt te, är det verkligen så nyttigt som det sägs? Och vad tycker du om russin och annan torkad frukt?

  Emma 2015-09-13 16:48:03
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Vill man komma undan sockret så är torkad frukt inget vidare då det många gånger är mer socker i dem än i vanligt godis. Men inget är ” farligt ” om man varierar sig. Även det som anses vara nyttigt blir onyttigt om man äter det i för stora mängder.

   Zandra Karlsson 2015-09-13 17:43:58 http://www.nouw.com/83zandra
   Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack snälla! Jag har inte så stor koll på grö te men det vissa sorter är säkert bra 🙂 Torkad frukt är bra i lagom mängd men jag föredrar oftast färsk frukt. Kramis

   idawarg 2015-09-13 17:27:39
   Svara
 • Hej Ida!
  Vill bara säga att jag älskar din blogg! Den är sjukt inspirerande.
  Sedan undrar jag vad du använder för kokosmjölk när du lagar mat och när du bara har den till gröt. Skulle vara tacksam för svar?
  Puss

  Felicia 2015-09-13 16:27:54
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej fina du vad glad jag blir <3 <3 Jag använder lite olika. Just nu har jag Go Green, ibland alpro till gröten. När jag lagar mat väljer jag oftast sådan på burk eller tetra och då väljer jag den som är ekologisk om det finns. Kramis

   idawarg 2015-09-13 17:26:31
   Svara
 • Hejhej Ida! Gryym blogg verkligen
  Vill bara fråga dig om du känner någon skillnad nu när du är vegetarian? I både utseende, kropp, mentalt osv. Och vilken är din största proteinkälla nu? Funderar nämligen på detta! Känns som om att man skulle få ett mycket sundare och ”renare” liv bara pga. detta? 🙂 kramis

  Ebba 2015-09-13 00:52:51
  Svara
 • Ville bara skicka en pepp-hälsning! Du inspirerar alltid, du är sjukt duktig på det du gör, du är vacker, du är smart och du är en förebild för såååå många. Alltså Ida, fattar du hur grymt jäkla BRA du är? Kramkram

  Karolina 2015-09-12 22:59:29
  Svara
 • Hej Ida! Hur går man till väga om man vill kontakta dig via mejl? Har lite frågor som känns som att det blir lite för långt att skriva som kommentar här eller på din Instagram… 😉 Kram! <3

  Sofia L 2015-09-12 18:28:59
  Svara
  • Svar på Sofia Ls kommentar.

   Hej Sofia! Det bästa är alltid att skriva här på bloggen för jag får så mycket mail att jag inte har möjlighet att svara på alla. Kramis

   idawarg 2015-09-13 13:02:12
   Svara
 • hej Ida, först måste jag bara tacka för en galet bra blogg!!

  Jag vill gå ner i vikt, helt 10 kg, jag är inte tjockes vill bli av med ”övrigt” fett! Har mått lite dåligt över de under väldigt många år, men vet inte vad jag ska göra, har svårt flr att bestämma över mig själv! Jag har tränar mycket det senare 1,5 åren och mörkar ingen skillnad alls, har uteslutit nästan allt sött, som tex kakor och godis under några veckor men märker inte någon skillnad alls, nästan bara tvärt om! Hittar inte riktigt felet jag gör! Jag jobbar och praktiserar även i kök så står upp och rör mig i allmänhet en hel den under dagarna! Snälla ge mig tips på vad som kan ha gått snett! Kram elin ❤️

  Elin 2015-09-12 17:49:42
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin och tack för din kommentar! Du skriver att du varit utan sött i några veckor. Några veckor är inte lång tid och du måsta ha tålamod. Det bästa du kan göra är att träna regelbundet och äta bra mat utan socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat så kommer din kropp att hålla sig i en hälsosam form. Kramis

   idawarg 2015-09-13 13:04:22
   Svara
 • Jag älskar att ha snör och ost på mina mackor, men det är ju inte så nyttigt… finns det inte nyttigare eller nyttigt smör o ost??

  sara 2015-09-12 16:34:50
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Haha jag stod precis och käkade riskaka med massa smör och ost. Jag älskar också det och det är inte så onyttigt. Att äta det någon gång ibland är helt ok men försök att variera dig. Kramis

   idawarg 2015-09-13 13:05:18
   Svara
 • Denna kvarg är min favorit, otroligt god och inget tillsatt socker 🙂 http://www.lindahlsmejeri.se/produkter/proteinrika-produkter/kvarg-med-vaniljsmak/

  Helena 2015-09-12 13:17:57
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind