Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VEGETARIAN LUNCH RECIPE – WARM SALAD

bovetepasta bovetepasta1

God kväll älsklingar! Jag lagade en sådan god lunch tidigare idag som jag bara  måste dela med mig av. Har inte pratat så mycket om det men jag äter fortfarande vegetariskt och jag älskar det! Många av er har berättat att ni blivit inspirerade och också vill testa så jag tänkte börja dela med mig av fler enkla recept. Här kommer ett på en varm sallad med bovete/sötpotatis nudlar.

Ingredienser:

100g bovete/sötpotatis nudlar. (Hittade dem här!)

gröna bönor

körsbärstomater

babyspenat

smör

olivolja

tamari

salt, peppar

pinjenötter

Gör så här:  Koka nudlarna i 5-6min (Hittar ni inte dessa nudlar så går det bra med ex. risnudlar). Skär körsbärstomater i hälften och stek dem tillsammans med gröna bönorna i smör och tamari på låg värme. Häll av nudlarna och häll över olivolja och krydda med havssalt och peppar. Servera med de stekta grönsakerna, färsk spenat och pinjenötter.


 

Good evening darlings! I made such a good lunch earlier today that I just have to share with you. Have not talked that much about it but I still eat vegetarian food and I love it! Many of you have told me that you have been inspired and also want to try so Im going to start to share more easy recipes. Here comes a warm salad with buckwheat / sweet potato noodles.

Ingredients:

100g buckwheat / sweet potato noodles.

green beans

cherry tomatoes

baby spinach

butter

olive oil

tamari

salt, pepper

pine nuts

Boil the noodles in 5-6min (If you can not find these noodles it works fine with Rice noodles). Cut the cherry tomatoes in half and fry them with green beans in butter and tamari over low heat. Drain the noodles and pour over the olive oil and sea salt and pepper. Serve with the fried vegetables, fresh spinach and pine nuts.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Har ett GRYMT tips på en vegetarisk paj, gjort på kikärtor, med en spenat& getostfyllning. Kika in på min blogg och få receptet (nouw.com/emmajosefine) du måste prova!! Såå himla god! Kram

  Emma karlsson 2015-09-11 08:25:43 http://www.nouw.com/emmajosefine
  Svara
 • Ser löjligt gott ut ju! ?? Älskar dina recept! 😀 Kram

  Cassie 2015-09-11 07:22:14
  Svara
 • Jättefin & bra blogg!! Har just börjat om att blogga igen, kika gärna in på min sida och se om det är något du gillar och kanske vill följa 🙂 www.nouw.com/quezoz tpfh xoxo // jenky

  Jenky 2015-09-11 02:07:57 http://www.nouw.com/quezoz
  Svara
 • Hej Ida!

  Nu kommer jag med en fråga som man kan tolka hur man vill, men jag menar inget negativt, är bara nyfiken på hur du tänker:)

  Jo, jag har för mig att jag läst någon gång i din blogg att du tycker att du inte är så ”tjejjig” av dig.
  Men du fixar naglarna, löshår, smink och tycker om att shoppa kläder etc.

  Då undrar jag bara vad DU anser vara tjejigt?:) för i min värld är allt det där just ”tjejigt”.

  Inget illa, bara nyfiken! Diggar dig grymt mycket, du är en stor förebild!

  Kram

  Mikkis 2015-09-10 21:45:57
  Svara
 • Hej Ida! Just nu mår jag så otroligt dåligt över min kropp. Jag tycker att jag har tjocka lår, tjock mage & tjockt ansikte. Pga av en tidigare ätstörning vill varken mina föräldrar eller dietist att jag ska träna. Jag tycker om mat, hälsosam mat. Jag äter nästan aldrig chips, godis kakor osv. Dock äter jag VÄLDIGT mycket mat, kan vara runt 3-4 portioner. Jag äter för att det är gott, och inte för att jag är hungrig. Behöver verkligen bli av med mitt ”hetsätande”, min kropp mår inte bra av det & jag har gått upp nästan 6kg de senaste veckorna.
  Har du något tips om hur jag ska bli av med det?

  Kram från en ledsen tjej.

  Tjocka tjejen 2015-09-10 21:28:21
  Svara
  • Svar på Tjocka tjejens kommentar.

   Hej fina du och vad ledsen jag blir att höra! Eftersom du har haft/har en ätstörning så är det väldigt svårt att ge dig råd. Det bästa är om du pratar med din läkare och föräldrar om hur du mår/känner och frågar om hur du ska kunna få en hälsosam relation till maten. Du fixar det här och sluta trycka ner dig själv. Du är vacker! Kramis <3

   idawarg 2015-09-10 21:30:42
   Svara
 • Hej hej Ida! Det här har väl egentligen ingenting med maten ( Som förövrigt ser GUDOMLIG ut).
  Det är så här att jag funderar lite på hur du gör med nervositet. Jag ska åka iväg med ett par vänner till Barcelona imorgon(yeay!) men är nervös,vilket är helt okej tycker jag. Men ibland så kommer den där hemska magkänslan som intalar mig att allt kommer gå åt helvete och jag tvekar på mig själv. Kommer jag vara rolig nog? Tänk om jag ballar ur och börjar gråta? Tjejerna jag ska åka med älskar att festa och vara uppe länge,medans jag själv är i en plats i livet där träning och hälsa går före. Jag skulle hellre välja att ta en pw på strandpromenaden på morgonen än ramla in kl 6 efter en vild natt. Känner mig sjukt tråkig men är ändå säker i mig själv över att det här är mitt nya liv. Så frågorna är väl egentligen:
  1) hur hanterar du nervöshet inför spännande saker?
  2) Hur har du gjort för att få folks respekt när du hellre väljer morgonyoga än sne-fylla?

  Ha det bäst fina du! Kram

  Camilla 2015-09-10 20:41:39 http://camillanorman.se
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Jag svarar på den i ett inlägg inom kort så håll utkik. Kramis

   idawarg 2015-09-10 21:37:25
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt