Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIME TO WORK OUT

IMG_9674.JPGIMG_9671.JPGGod morgon mina hjärtan! Idag så har jag en sjukt jobbig dag! Först ska jag till frisören och sedan till Celina oh fixa mina naglar. Haha, inte så jobbig med andra ord, men väldigt behövlig! Ska bli så galet skönt att få det nyfixat då det var alldeles för länge sedan! Eftersom jag fortfarande är jetlag så får vi se om jag orkar träna efter jag fixat naglarna. jag har inte tränat på över 16 dagar! Hur galt är inte det! Tror ni jag kommer få träningsvärk efter första gympasset nu eller? Haha, men längtar faktiskt! Blir det inte idag så blir det imorgon. Hur går det för er? Tränar ni något? Har ni kommit igång efter sommaren? Vad tränar ni? Jag är sjukt nyfiken och vill ha lite inspo så berätta! 🙂 Puss, I

//English: Good morning sweet hearts! Today, I have a very busy and hard day! First I’m going to the hairdresser and then to Celina and fix my nails. Haha, not so hard in other words, but very needed! It will be so nice! Since Im still jet lag so we’ll see if I can work out after Ive done my nails. I have not trained for over 16 days! Do you think I will get muscle soreness after the first workout? Haha, I will but I love it! How is it going for you? Have you got started working out after the summer? What are you training? I’m so curious and want some inspo so tell me 🙂 LOve, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en fantastisk blogg och bra inspiration 🙂 Du ger mig alltid en härlig push om jag tvekar inför ett träningspass. Jag tränar på gym 3 gånger i veckan, 2 pass styrketräning och 1 pass kondition. Kör ett av dina magpass på 25 minuter en gång i veckan och det har verkligen gett resultat 🙂 Lycka till med nystarten!

  Helena 2015-09-10 12:37:08
  Svara
 • Jag har för första gången satt ihop ett eget träningsprogram. Ett styrkepass för underkropp en dag, ett pass för överkropp, ett cirkelpass med löpning och styrkeövningar (som för övrigt kommer från dig ) och så 1-2 yoga i veckan. Däremellan blir det mycket promenader. Känner att jag fått ihop den bästa mixen av allt jag tycker är roligt

  linda 2015-09-10 07:13:20
  Svara
 • Hej Ida, denna hösten blir det mycket fokus på kondition och pulshöjande övningar. Så springer 5 km intervaller 4 gånger i veckan, gör HIIT 3 gånger i veckan (mage, helkropp och ben) känns som om jag fått för mycket muskler på ben, saknar min lite smalare kropp så ska försöka komma tillbaka dit. Dessutom har alltid min mage varit mitt största komplex, så har alltid jobbat på det. Men känns inte riktigt som det går vägen trots nu ett år av bra mat och mycket träning. Så då får det bli mer kondition.

  Tack för en grym blogg, ditt hår blev fantastikst fint.

  Martha 2015-09-10 00:03:59
  Svara
 • Hej Ida!
  Började i somras med träningen ( kör på Friskis ) och håller det uppe med va 3-4 gånger i veckan, då blir det allt från spinning till skivstång, HIT-pass, cirkelträning med kettlebells ( äääälskar dom haha ). Sen har jag börjat köra yoga för var evigheter sen och det är ju underbart 🙂
  Älskar mitt nya träningsliv och tycker det är så kul att läsa din blogg och kolla din youtube-kanal. Ger mig massa inspiration och tycker du har en bra inställning till kost och träning 🙂
  Så tack för bloggen, inspirationen och ja tack för du finns och peppar och bara är 🙂
  Kram sara

  Sara 2015-09-09 23:07:30
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Men åh vad taggad jag blir att höra och superglad <3 Tack finis! Mer inspiration kommer! Stor kram <3

   idawarg 2015-09-10 08:53:03
   Svara
 • Jag har precis börjat med yoga och det är SÅ underbart <3 lätt den bästa träningsformen 🙂 sen tränar jag även en del på gymmet, dansar zumba och åker skidor 🙂 springer även nån gång ibland 🙂

  jenny 2015-09-09 21:50:40 http://www.jennytingvall.devote.se
  Svara
 • Just nu är jag superförkyld, så himla surt när träna är det man allra helst vill 🙁 men har kommit igång med träningen sedan 4 veckor tillbaka efter sommaren. I somras rörde jag på mig när jag kände för det. Mest promenader och annan vardagsmotion, något enstaka pass på gymmet och några av dina cirkelpass. Innan sommaren tränade jag väldigt mycket, 5-6 ggr i veckan men har nu dragit ner till 3-4 ggr då jag inte klarar av mer pga stress. Men jag gillar att träna allt och varierar mkt. Brukar oftast bli två tyngre styrkepass och ett-två konditionspass(spinning eller intervaller på crosstrainer) i veckan. Men det varierar lite, jag älskar även att simma, åka skidor, gruppgympa, promenera osv. Det enda jag saknar är löpning vilket jag har total vila från nu pga återkommande benhinneinflamationer de senaste 1,5 åren 🙁

  Helena 2015-09-09 21:06:17
  Svara
 • Har ägnat hela sommaren åt konditionsträning plus massa fältarbete med vandring och paddling. Är dock taggad på att börja bygga muskler nu i höst! Kan du inte göra något inlägg där du beskriver ett lite tyngre träningsupplägg för någon som verkligen vill bygga muskler? Jag hade verkligen uppskattat detta!

  Gisela 2015-09-09 20:45:18
  Svara
 • Jag har tränat mycket och intensiv löpning i sommar då jag tränade inför Midnattsloppet! Nu har jag dock bestämt mig för att ta en lugnare höst med yoga, sköna promenader och ett och annat lugnt löppass. Detta gör jag för att få tillbaka min mens som tyvärr har försvunnit 🙁 så nu ska jag bara fokusera på att ta hand om mig själv och bara göra träning som får mig att må bra och som inte stressar kroppen.

  Lycka till med din träningshöst!
  Kram 🙂

  Fanny 2015-09-09 19:41:03
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Ja men det låter som en väldigt bra ide. Det är inte alltid bra att pressa kroppen. Jag känner faktiskt att min kropp mår bra av den här vilan och kommer verkligen könna efter under hösten hur hårt jag ska träna för att må som bäst. Jag tror att min kropp mår bäst av yoga och promenader och lite styrka. Kramis

   idawarg 2015-09-09 20:25:41
   Svara
 • Jag var supertaggad på att komma igång med mitt höstschema den här veckan men så blev jag förkyld så det får vänta… =/

  FIT by Emma Hå 2015-09-09 18:31:56 http://fitbyemmaha.com
  Svara
 • Tränar och tävlar långdistans löpning 5-10 km och friidrott ( 60 m – 400 m inomhus och 100 m – 800 m utomhus som det ser ut just nu och höjd ). Så det bli iallafall tre kvalitetspass i veckan under säsongen och tävling när det finns något som passar och man har råd med. Under vinter verkar det kunna bli ett par tävlingar nästan varje månad om ekonomin tillåter det. Hade kunnat tävla mer men det säger min ekonomi nej till, tyvärr.

  Zandra Karlsson 2015-09-09 17:23:46 http://ww.nouw.com/83zandra
  Svara
  • Svar på Zandra Karlssons kommentar.

   Åh vad kul det låter och synd att ekonomin ska stoppa dig från att tävla. Men kör på! Kramis

   idawarg 2015-09-09 17:58:08
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Ja men det är inget att göra åt. Känns mest hårt just nu när jag verkligen får en utveckling sen jag tog bort två träningar från schemat och verkligen får mer kvalitet i träningen istället för att köra 5 pass med lite halvdan kvalitet. Kort och koncist när det gäller träningen för min del + att mycket annat runt mig fungerar. Men men. Det är som det är och två tävlingar i månaden är rätt okej också. Det är bättre än ingen.

    Zandra Karlsson 2015-09-10 07:42:43 http://www.nouw.com/83zandra
    Svara
 • Jag tränar kajak ca. 4-5 gånger i veckan men jag har blivit sjuk och har inte kunnat träna sedan i lördags 🙁 Och i helgen ska jag på tävling… Blir så frustrerad när jag inte kan träna!!

  Elsa 2015-09-09 16:22:11 http://ohras.blogg.se
  Svara
 • Tränade du inte i thailand med de andra? 🙂

  Camilla 2015-09-09 15:33:34
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   jag körde 1 pass på 20 min + yoga varje dag men styrketräning blev det inget av då jag inte hann med det.Kramis

   idawarg 2015-09-09 18:01:20
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag älskar att träna och gärna så ofta och tungt som möjligt! Men jag har ett problem, jag kan träna två tre gånger sen blir jag förkyld med halsont och snuva! Vilket gör att jag aldrig får ett riktigt flow! Jag åt Dvitaminer under vinterhalvåret men jag märkte ingen större skillnad! Jag äter bra och nyttig mat, jag vet att jag får i mig för lite mat men jag väger normalt och jag äter mig alltid mätt! Har du några tips?
  //från en trött sjukling!

  Karin 2015-09-09 11:59:14
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Hej Karin! Vad tråkigt att alltid bli sjuk. Det kan absolut bero på att du får i dig för lit mat för om du får det så kan inte kroppen åtrehämta sig som den ska och du blir mer mottaglig. Men det kan även vara en bra ide att göra e
   n hårmineralanalys och kolla om du har brist på någon mineral eller vitamin. Kramis

   idawarg 2015-09-09 14:03:50
   Svara
 • Välkommen hem igen!
  Efter ha dragit ner på träningen över sommaren (ca 3 pass/vecka + 1 vecka med total vila) är jag nu sedan 3 veckor åter i rutin med 5 pass per vecka. Varierar lite men förra veckan innehöll
  2 styrketräningspass (basövningar som bänkpress, knäböj med stång, marklyft o (sen försöker jag lära mig chins så) chins med band.

  1 mer funktionellt styrkepass med plankan, armhävningar jägarvila osv

  2 spinningpass. För konditionens skull o för att jag älskar det!
  Hoppas du blir pepp! Det var föresten fantastiskt att äta lite mer onyttigt under semestern, men nu känns det precis lika gött att ha tagit tag i maten igen ?
  Kram!

  Malin 2015-09-09 10:37:26
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin och tack snälla för din kommentar vad pepp jag blev! Wohoo 🙂 Ja det är så bra att slappa till sig lite för då hittar man sedan ny motivation igen 🙂 Kramis

   idawarg 2015-09-09 14:05:02
   Svara
 • Härligt att vara hemma igen ändå! Jag tränar gymnastik, springer och kör lite cirkelträning (dina videos) hemma. Älskar att gymnastiken har kommit igång efter sommaren igen 😀
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-09-09 09:29:16 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag vill sluta äta smör, ost o mjölk. Finns det vegetariska alternativ?

  sara 2015-09-09 09:10:17
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Hej Sara! Ja det finns massa bra alernaiv som ex havremjölk, kokosmjölk, olika nötmjölkar, mandelmjölk, havregrädde, havregurt, kokosolja, mm. Kramis

   idawarg 2015-09-09 14:07:45
   Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Hej Ja absolut. Kör kokosolja, nötmjölk, sojmjölk, havremjölk, havregrödde, kokosmjölk, kokosgrädde, avregurt mm. Finns massa bra alternativ 🙂 Kramis

   idawarg 2015-09-09 14:06:40
   Svara
 • Älskar sista bilden, så gjorde vi jämnt på konståkningen 😀

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2015-09-09 07:50:33 http://www.johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt