Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KOMMA IGÅNG MED BRA MAT OCH TRÄNING IGEN?

question-answer

Hej fina Ida! Kan du inte skriva om hur man ska tänka när man haft en vecka ifrån all träning och bra mat. Får så mycket ångest när jag missar träningen och äter massor av onyttigt. Jag känner mig uppblåst, obekväm och saknar min vanliga form. Hur kommer man igång? Hur släpper man all skitmat, när man börjat vänja kroppen? Hur släpper man ångesten och ser det positiva med att börja igen? Summering: Hur kommer man igång efter några snedsteg och några kilo tyngre av fett istället för muskler.
Kram

SVAR: Hej och tack för din kommenar och mycket bra fråga! För det första så skippa all ångest! Det är ju helt onödigt, det som är gjort är gjort och det enda du kan göra är att göra framtiden bättre. På en vecka hinner inte mycket hända utan det är bara att bestämma sig och ta tag i det och planera in träning och börja äta bra igen. Svårare än så är det inte. Tänk på hur bra du kommer må inifrån och ut med träning och bra kost och hur mycket piggare och fräschare du kommer känna dig. Din kropp behöver både träning och bra mat och det är vad du måste belöna den med. Så släpp all ångest och lägg ingen mer energi på vad som har hänt utan full fokus på framtiden och vad du ska göra. You can do it! Kör hårt och jag räknar med dig på alla veckans utmaningar framöver 😉 Puss, I

//English: Question answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Du har ju nyss blivit vegetarian och det har även jag! Tänkte bara fråga om det är några speciella kosttillskott man borde ta som man inte får i sig via vegetarisk mat? Vore även jättekul om du kunde lägga upp fler vegetariska recept så man kan få lite inspiration! Massa kramar

  Lisa Johansson 2015-09-08 13:26:26
  Svara
  • Svar på Lisa Johanssons kommentar.

   Hej Lisa! Kul att du också blivit vegetarian 🙂 Jag tar ded tillskott jag har brist på som min naturläkare kollat upp. Dock så skulle jag rekommendera dig att ta tillskott på chlorella http://vitamera.se/ref/idawarg/chlorella-tabletter-24.html och kanske ett b-vitamintillskott http://vitamera.se/ref/idawarg/mega-b-komplex-243.html

   Fler recept kommer men har ju varit i Thailand i 15 dagar så har inte kunnat göra egna recept men har fått massa inspo så det kommer snart 🙂 Kramis

   idawarg 2015-09-08 14:03:25
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind