Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SWEATY CIRCUIT WORKOUT

IMG_9462subway1

Ni har frågat efter passet vi körde på eventet jag höll innan jag åkte så tänkte skriva det här så ni kan köra det hemma. Det passar alla då man kan  anpassa det och man behöver inga redskap så man kan köra det vart man vill och det tar endast 21 min och är riktigt svettigt. Hur grymt?!

//English: Here is the workout I did on the event this saturday. Everyone can do it and you don´t need any equipment and only take 21 min so no excuses! How good?! 🙂

.

Do all exercises without rest…

1 min jumping squats

1 min push-ups

1 min jumping jacks

1 min crunches

1 min burpees

1 min plank

1 min rest

X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida,

  Jag vill egentligen bara tacka dig för allt du gör! Jag är nu 23 år och kämpade med ätstörningar när jag var 10-20 år. Jag kämpar fortfarande med att hitta en balans i min vardag mellan mat och träning. Jag kämpar fortfarande för att träna på ett sätt som är hållbart och hälsosamt samt att äta bra mat och bra mängder. Du är en väldigt stor förebild för mig när det gäller just den balansen. Du har visat att det går att träna på ett bra sätt och samtidigt vara glad. För mig har träning alltid varit ihopkopplat med ett måste som ger mig ångest, men jag börjar sakta med säkert hitta glädje i träningen. Inte glädje för att jag går ner i vikt eller nåt utan glädje för att jag ser vad min kropp faktiskt klarar av. Maten har alltid varit ett moment som innebär extrem ångest. Jag börjar nu tycka att mat är gott och jag ser hur mycket mer jag orkar när jag äter mat. Både i träningen och i livet. Jag har så mycket mer energi till att göra roliga saker. Tidigare gick all min energi åt till att hitta sätt att undvika mat och träna mer. Nu går min energi i stället till min sambo, mina vänner och mina drömmar. Jag ler mer än jag någonsin tidigare har gjort. Varje dag har jag börjat lista saker som jag har gjort bra under dagen samt en sak jag är nöjd med på min kropp. I början tog det hur lång tid som helst, men det blir lättare och lättare. Jag har börjat känna mig vacker och vet med säkerhet att jag någon dag kommer att hitta balansen som får mig att njuta av livet fullt ut. Tack för din roll i den här processen och för att du hjälper både mig och andra att inse att livet är så mycket mer än att ha ångest för sin kropp! Fortsätt med det du gör för du är grym!

  Många kramar

  Helena 2015-09-07 14:33:47
  Svara
 • Saknar dina vlogar 🙂

  Julia 2015-09-07 14:11:31 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Var är dom snygga, vita byxorna ifrån? Skulle bli så himla glad för svar 😀

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2015-09-07 13:18:02 http://www.johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt