Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#WARGPOWER

IMG_9239.JPGIMG_9238.JPGIMG_9238.JPGGod morgon mina hjärtan! Hur är läget? Här njuter jag av sista dagen på denna magiska ö och taggar för en 40 timmars resa hem imorgon. Ska faktiskt bli skönt att komma hem till Sverige igen och tro det eller ej så längtar jag efter kylan! Det har varit skönt med värme men alltså nu får det vara nog 😀 Haha. Här ovan ser ni alla magiska bilder i veckans #wargpower på instagram. Så sjukt grymma är ni! Kommer ta en paus från veckans utmaning nästa vecka då jag fortfarande inte får upp någon video med detta wi-fi men nästa vecka drar vi igång som vanligt så spara energi och tagga till! Puss, I

//English: Good morning my sweet hearts! How are you? I’m enjoying the last day on this magical island and getting ready for a 40-hour trip home tomorrow. Should actually be nice to come home to Sweden again and believe it or not, I long for the cold! It has been nice with the heat but then now it is enough 😀 Haha. Above you can see all the magical images in this week #wargpower on instagram. You are the best! Will take a break fromthis week’s challenge” next week when I still can´t upload any video with this wi-fi but next week we will start as usual with tha challenges. Wohoo. Hope you are excited! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej ida!
    Jag är sugen på att göra rödbetsbiffar. Undar om du har något gott recept att dela här på bloggen?:)

    Moa 2015-09-06 17:30:10
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind