Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

REIKI-HEALING

healing1helaing3healing

Hej mina hjärtan! Nu under träningsresan så har vi haft med en deltagare Alexandra, som håller på med Reiki-healing. Jag har länge velat testa men aldrig tagit mig iväg men nu under resan bokade jag en tid med Alexandra och det var riktigt intressant. Jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig och själva behandlingen var bara avslappnande och kände inget speciellt men det hon sedan sa efter behandlingen var galet! Hon satte allt mitt i prick och har fått så bra tips om hur jag kan förbättra och tänka i vissa situationer som kommer upp. Healing är ganska okänt i Sverige än så länge men jag tycker det är så intressant så jag frågade Alexandra några frågor då hon kan förklara bättre vad heling är än mig 🙂

När började du med reiki-healing?

Jag började med reiki-healing när jag var 14 år, så i elva års tid har jag utövat reiki och nu är jag certifierad reiki-master.

Reiki-healing – vad är det?

Ett perfekt komplement till yoga, homeopati, meditation och andra hälsosamma livsstilar och olika behandlingsformer som läkarvård t ex, och fungerar oavsett om man tror på ”något speciellt” eller inte då det är en energivetenskap. Jag sänder reiki-healing till dig genom att fungera som en kanal för den energi som i vetenskapens värld kallas Hawkins energi/kvantum eller ”universums klister”, eller den universella livsenergin (Rei-ki) som jag kallar det. Vi är uppbyggda av celler som består av atomer och molekyler, dessa hålls i sin tur ihop av detta ”klister”. Under en reiki-behandling balanserar jag kroppens energisystem och celler; chakran och aura. Stress är den främsta faktorn till att din kropps energisystem kan vara i obalans och jag kan hjälpa till att uppmärksamma dig på vad du behöver förändra i din livsstil för att inte komma i obalans igen – därför är det mycket effektivt för personlig coachning. Många kanske inte ens förstår varför de mår som de gör; jag erbjuder ett perspektiv på detta. Reiki balanserar, kompletterar och påskyndar din kropps egna mentala, känslomässiga, fysiska & själsliga läkningsprocess.

Vad kan man hitta på din hemsida heartovermind.se?

Man kan läsa om livsfilosofin Heartovermind och hur jag eftersträvar den i mitt dagliga liv i en ”inspired blog” där jag helt enkelt skriver om det jag blir guidad till genom min intuition, i hopp om att kunna bidra med inspiration & positivitet. Man kan också läsa mer om reiki-healing, vilka tjänster jag erbjuder face-to-face & på distans och hur man  bokar mig för en behandling eller rådgivning.

Vad innebär Heartovermind?

Heartovermind är en livsfilosofi som jag mår bra utav och försöker eftersträva varje dag. Jag försöker att alltid leva och agera efter mitt hjärta och inte så mycket i huvudet som vi ofta gör. Tankar kan ju vara negativa, positiva och allt där emellan. De varierar alltsom oftast från dag till dag beroende på vilken situation man befinner sig i, och deras kraft är stor. Med heartovermind menar jag inte att säga att man ska sluta lyssna på ens logik – utan istället sträva efter balans mellan sitt hjärta och huvud genom att tolka ens tankar utifrån sitt hjärta – while the mind thinks, the heart knows.

Ni kan även hitta mig på FaceBook HÄR och på instagram som @heartovermind.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hello, kanske en lite konstig fråga. Får uppfattningen av att du följer dina egna personliga värderingar och det livet du vill leva vilket är så himla nice (vrf skulle man göra något annat egentligen?!).
  Jag gör egentligen också det, följer mina egna viljor och sådant men känner mig ändå lite fast. Pluggar i uppsala och även om det finns mycket mer än att festa där så känns det som att sociala events härjar. Är en väldigt social person med många vänner men som börjat sålla ut många på senaste och börjar länna mig lite mer ensam. Jag vill vara runt inspirerande människor som år smartare än jag själv och som vill hitta på saker men jag känner att det är svårt.
  du var väl också 20 och levde “drömmen” med fest osv? Hur tog du dig ur det? Hur hittar man folk som är som en själv om man bor i en stad där de flesta mest vill dricka öl?

  M 2015-09-06 12:58:09
  Svara
 • Hej bästa Ida! Jag undrar om man kan träna olika mycket på olika ben? Ja tycker att jag har mer fett på baksida lår på högra benet jämfört med mitt vänstra. Jag har också mer träningsvärk i mitt högra ben. Är det ens möjligt att träna benen olika mycket fast jag vet att jag kör lika mycket på båda benen. Eller är det så att jag är svagare i det högra benet? Tacksam för svar! Kram!

  Anonym 2015-09-06 12:27:45
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej! Jag tror inte du har olika mycke fett på benen men där emot kan man ha olika mycket muskler. Jag skulle rekommendera dig att träna båda benen lika mycket men att köra mycket ensides övningar som utfall enbenshöftlyft mm för att jämna ut styrkan. Kramis

   idawarg 2015-09-06 12:30:51
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind