Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAST DAY ON OUR WORKOUT CAMP

IMG_9118.JPG

God morgon hjärtan! Nu är det sista dagen på detta 10 dagars träningcamp och jag kan inte fatta hur snabbt det har gått? Vi har yogat 1,5 timme varje morgon, jag har haft personliga kostrådgivningar med alla deltagare, vi har haft teknikträning i squats, chins, marklyft, core mm. kört 15 svettiga träningspass med allt från thai boxning, crossfit, styrketränibg och cardio, käkat god mat, tagit power walks, druckit smoothies och skrattat massor. Idag åker ded flesta hem medan vi instruktörer har 1,5 dag kvar på Koh Tao för att njuta och vara lite lediga. Så härligt! I min hjärna är det fortfarande sommar i Sverige… har jag fel? Hur är vädret i Svergie? Här är det 35 grader varmt och sol, kommer jag få en höstchock när jag kommer hem? Behöver man jacka på sig? Haha. Puss, I

//English: Good Morning sweet hearts! Today is the last day of this 10 day training camp and I can not believe how quickly it has gone? We have been doing Yoga 1.5 hour every morning, I have had personal nutrition counseling with all participants, we have had technical training in squats, chins, deadlifts, core, running 15 sweaty workout with everything from thai boxing, crossfit, weight lifting and cardio, ate good food, taking power walks, drinking smoothies and laughed a lot. Today most of the participants go homes while we instructors have 1.5 days left on Koh Tao to enjoy and be a little vacant. So lovely! In my mind, it is still summer in Sweden am I wrong? How is the weather in Sweden? Here it is 35 degrees and sun, is it cold in Sweden? Do I need a jacket? Haha Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hade gärna sett lite mer bilder från koh Tao, vad är dina bästa tips på ön? Stränder restuaranger osv? Kram

  Sofie 2015-09-06 09:48:21
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Ja det är bara det att jag knappt hunnit varit utanför campet haha. men jag var ju där i vintras och jag kan göra ett inlägg med mina favoriter 🙂 Kramis

   idawarg 2015-09-06 12:31:50
   Svara
 • Äh lite höstchock om man tittar på västkusten just nu men ganska behaglig temperatur på dagarna ändå! 🙂

  Johanna 2015-09-06 00:15:44 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej! Följer din blogg och du är en stor inspirationskälla! Hoppas att du kan hjälpa mig med min fråga, hade varit tacksam. Det är så att jag är rätt otränad just nu. Hade velat komma iväg på någon träningsresa på minst en vecka där träning, mat och boende ingår för att komma igång och få vägledning direkt. MEN jag vill helst stanna i Sverige och inte åka utomlands för detta. Har du tips på något camp/läger/resa? 🙂 Tack på förhand!

  Ilva* 2015-09-05 12:42:07
  Svara
  • Svar på Ilva*s kommentar.

   Hej och tack snälla 🙂 <3 Hmm jag vet inga resor inom Sverige faktiskt. jag hade camp förra hösten men vet inte om jag hinner ha det i år igen. I så fall säger jag till 🙂 Kramis <3

   idawarg 2015-09-05 19:19:04
   Svara
 • Åh vad härligt ni verkar haft det! Det är du så värd Ida! 😀
  Här i Sverige är det ca. 17 grader på dagarna. Men lite kyligt på morgonen och under nätterna, det märks att hösten snart är här på riktigt! Men hösten är ju väldigt mysig 🙂
  Kram

  Stina 2015-09-05 11:40:07
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej Stina! Ja vi har det helt magiskt men ska bli kul att komma hem till sverige igen också 🙂 Håller helt med dig, hösten är såå mysig, min favoritårstid! Kramis

   idawarg 2015-09-05 19:17:06
   Svara
 • Hej Ida! Behöver verkligen din hjälp!! Jag tappar så mycket hår, varje gång jag drar händerna genom håret åker det med 10-15 hårstrån och jag får panik!! Åt dåligt ett tag och gick ner några kilo i vikt men gått upp 5 kg nu och äter bra. Jag har haft järnbrist men inte kollat om den är okej än men äter järntabletter fortfarande för att vara på den säkra sidan. Har du några tips på något jag kan äta som stärker håret och gör så att det inte ramlar av? Jag har börjat må dåligt på grund av detta då jag tappar så otroligt mycket och det har blivit kala partier 🙁
  Väldigt tacksam för svar kram på dig och tack för en härlig blogg 🙂

  Patricia 2015-09-05 08:07:01
  Svara
  • Svar på Patricias kommentar.

   I höstas hände samma sak för mig, jag hade ätit alldeles för lite hela sommaren men till hösten tog jag tag i detta och började äta väldigt mycket. Samtidigt som jag började gå upp i vikt började jag tappa mycket hår, trots att det då var ett par månader sedan jag hade näringsbrist. Jag fick förstås panik och mådde väldigt dåligt över detta samtidigt som mer och mer hår föll av. Började ta B-vitamintabletter men utan märkbart resultat. Till slut bestämde jag mig för att helt enkelt klippa mig korthårig. Jag var fruktansvärt nervös innan, men tro det eller ej – det var en stor befrielse! Nu märkte jag inte av att jag tappade hår på samma sätt och det blev inte lika tydligt hur lite hår jag hade. Dessutom upptäckte jag (som alltid varit långhårig tidigare) att jag verkligen trivdes i kort hår! Att jag tappade hår pågick sedan i mindre utsträckning någon månad senare också, men inte alls nu längre. Det tar ett tag för kroppen att lita på att den får tillräckligt med näring för att prioritera hårväxten. Mitt tips till dig om du vågar (och har långt hår nu) är att klippa dig kort. Det kan kännas hur läskigt som helst men vad är det värsta som kan hända? Det kommer att växa ut igen om du inte skulle trivas. Hoppas att det löser sig för dig, kram!

   Lina 2015-09-05 15:19:28
   Svara
   • Svar på Linas kommentar.

    Åh tack för kommentarerna, har beställt hem priorin som ska stärka håret och hoppas på bättring snart!
    Ta hand om er, kram!

    Patricia 2015-09-06 18:33:02
    Svara
  • Svar på Patricias kommentar.

   Acai är jättebra för hår och hud då de innehåller jättemycket antioxidanter, omegafetter och massa järn?

   Tips fär hår! 2015-09-05 10:03:31 http://www.macacos.se
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind