Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOD BUTT EXERCISE – DONKEY KICKS

IMG_6698.JPG

Här kommer en riktigt bra övning för rumpan, Donkey kicks med Cable cross. För min tog det ett tag att få in den då det är mycket att tänka på men nu så bränner det riktigt rejält i rumpan. För mig var hemligheten att inte kasta bak benet utan dra det kontrollerat och sedan våga lägga på ganska mycket vikt.

Gör så här: Stå på en vikt med ena benet för att komma upp lite. Ha ståbenet lätt böjt och dra andra benet rakt bak eller lite snett bakåt. Det ska vara en ganska liten rörelse och överkroppen ska vara stilla och upprätt.


// English: Here is a really good exercise for the butt, Donkey kicks with cable cross. I had problem with this in the beginning but the secret was to not throw the leg back without pulling it back and dare to put on some weights. Stand on a weight with one leg to get up a little. Have stand leg slightly bent and pull the other leg straight back or slightly askew backwards. It should be a fairly small movement and upper body should be still and upright.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind