Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CROSSFIT WORKOUT

IMG_8812.JPGIMG_8806.JPGIMG_8804.JPGIMG_8808.JPGIMG_8810.JPG

God morgon hjärtan! Jag har fortfarande träningsvärk efter crossfit passet vi körde på Koh Tao Crossfit här om dagen. Herregud säger jag bara! Jag är inte alls van vid högintensiv träning och är superkänslig för värme och att då köra ett crossfit pass i 40 graders värme var riktigt tufft men så kul! Först fick vi köra 3 grymma magövningar 3 varv som uppvärmning och sedan körde vi en WOD 2 och 2. Tillsammans skulle vi göra 40st wall balls, 20st burpees och springa 400m med en tung boll och så skulle vi göra så många varv vi hann på 20 min. Alltså jobbigt! Jag och min grymma partner körde 3 hela varv och sedan hann vi nästan ett 4e, bara löpningen som vi inte hann. Så himla kul och jag har aldrig varit så svettig i hela mitt liv! Haha. Har ni testat crossfit någon gång? Puss, I


//English: Good Morning sweet hearts! I still have muscle soreness after crossfit workout we did the other day. I just say oh my God! I’m not at all accustomed to high-intensity exercise and is super sensitive to heat and to run a crossfit workout in 40 degree heat was really tough but fun! First we had to run three good abdominal exercises X 3 to warm up and then we did a WOD 2 and 2. Together we did 40st wall balls, 20st burpees and 400m running with a heavy ball and we would do as many rounds as possible in 20 min. So tough! Me and my awesome partner ran three full rounds and then we managed almost a 4th. So much fun and I have never been so sweaty in my entire life! Haha. Have you tried crossfit? Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind