Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OWN YOUR EXPRESSION

casall1casall3casallcasall4

Tights & Top from Casall.

Hej mina finisar! Nu ska vi prata lite träningsmode då det för mig är en väldigt viktig del i träningen. För mig är det inte bara viktigt att träningskläderna ska sitta bra utan jag vill även känna mig snygg. I vardagskläder älskar jag svart men när det kommer till träning så gillar jag galna mönster och färger och snygga träningskläder höjer alltid min motivation extra mycket! Just nu hyllar Casall det personliga uttrycket med 7 sjukt snygga tights. Alla har helt olika stilar och ovan kan ni se ett par av mina favoriter. Jag bara älskar den lila och oranga färgen tillsammans och WOW vad Casalls tights sitter bra! Jag har alltid problem med att tightsen åker ner i grenen men de här sitter som ett smäck!

HÄR kan ni se alla tightsen. Vilken är er favorit?

//English: Use google translate.

(I samarbete med Casall)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Sååå snygga!! Gillar också Casall! 🙂

  Johanna 2015-09-02 09:51:01 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga jag har funderat på länge. Det är ju allmänt känt att det finns vissa människor som, utan att vara sjuka, inte kan gå upp i vikt. Eller de kan väl men det krävs jättemycket. Min pojkvän är så. Han har alltid ätit som en häst och under perioder också druckit gainers, rör inte på sig sådär jättemycket, men går inte upp ett gram.

  Dock undrar jag varför det inte är åt andra hållet också?? Alltså att det finns tjocka som, utan att vara sjuka, inte kan gå ner i vikt? För det finns det väl inte? Alla som är tjocka som äter färre kalorier och bara nyttigt, samt tränar regelbundet och hårt går ju ner i vikt? Sen att vissa inte orkar hålla diciplinen är ju en helt annan sak…

  Vad tror du? Vet du hur det funkar?

  Edith 2015-09-01 22:23:00 http://dithness.blogg.se
  Svara
 • De längst till vänster! 🙂

  Anna ML Holm 2015-09-01 21:38:28 http://annamarialouiseholm.blogg.se/
  Svara
 • De du har på dig och de gröna är nog de jag tycker är snyggast. Tänkte dock att de här skulle passa dig perfekt 😉
  http://www.carbon38.com/emoji-capri-emoji.html?int_source=bottoms&int_block=grid-131&int_version=0

  Heddan 2015-09-01 21:12:56
  Svara
 • Hej Ida. Jag har nyss fått diagnosen anorexi. Jag är bara 14 år och måste gå upp i vikt eftersom mitt BMI ligger på runt 15. Hur gör jag detta på ett hälsosamt och nyttigt sätt? Jag är vegetarian och har träningsförbud. Äter bara nyttigt dessutom.

  Felicia 2015-09-01 20:17:11
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej Felicia! Lyssna på din läkare och ät större mängder mat. När jag vill gå upp i vikt brukar jag addera mer fett som smör, kokosolja, olivolja mm i alla mina måltider. Jag vet att det är tufft men försök verkligen bli frisk för det är inte värt det att svälta sig själv. Du kan och du är vacker! Skickar energi till dig! Kramis

   idawarg 2015-09-02 05:32:37
   Svara
 • Hej Ida, tänkte kolla en sak med dig. Har du några bra tips på kokböcker? Jag vill börja äta bättre och behöver något att bläddra i ☺️
  Du är så otroligt motiverande och inspirerande! Tack för att du delar med dig av din kunskap och motiverar oss!

  Jätte kram
  //Mikkan

  Mikkan 2015-09-01 18:16:38
  Svara
  • Svar på Mikkans kommentar.

   Hej Mikkan! Tack snälla vad glad jag blir! Nej tyvärr har jag inte det, jag hittar all min inspiration från nätet. Kramis

   idawarg 2015-09-01 18:19:18
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Attsingen ? jag får kolla kolla runt lite på nätet mer. Finns så mycket att välja på. Finns det någon kock eller kostrådgivare som du tycker är klockren där du hämtar inspiration?

    Det är svårt att hitta personer som verkligen inspirerar och motiverar i längden som du. Jag tycker verkligen att du gör det på ett fantastiskt sätt och tar dig tid att hjälpa till.
    Kram

    Mikkan 2015-09-01 22:53:19
    Svara
    • Svar på Mikkans kommentar.

     Men åh tack vad otroligt glad jag blir! <3 Tyvärr har jag inte hittat någon jag inspireras av på det viset. Jag tar lite från allt möjligt och lyssnar in min egen kropp och på min naturläkare mycket och hittar på maträtter utefter vad jag vet min kropp gillar. Brukar alltid ta andra recept och byta ut ingredienser så det passar mig 🙂 Kramis

     idawarg 2015-09-02 05:10:41
     Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind