Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LETS DO SOME BULGARIAN LUNGES

bulgariska-utfall

God morgon hjärtan! Ny vecka och ny utmaning. Tyvärr så är inte wi-fi så snabbt här nere så har inte lyckats få upp en video denna veckan så vi kör en vanlig hederlig utmaning på bild och en av mina absoluta favoritövningar för rumpan… bulgariska utfall. Jag utanar er att köra minst 200 bulgariska utfall innan veckans slut. Ni kan köra med eller utan vikt, lägga in i cirkelträning, styrketräning eller bara köra som den är. Så vilka är på? Nu ska rumpan få jobba!


//English: Good Morning sweet hearts! It´s a new week and a new challenge. Unfortunately, the wi-fi here is not so fast so have not managed upload a video this week so here is a challenge with one of my favorite exercises for the butt Bulgarian lunges. I challenge you to do at least 200 Bulgarian lunges before the end of the week. You can run with or without weight, put in circuit training, weight training, or just do as it is. So, who is in this weeks challenge? Let´s work that butt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind