Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#WARGPOWER

IMG_8382 IMG_8383IMG_8384

God söndag mina hjärtan! Hoppas ni mår toppen? Själv mår jag kalas! Vi kör på för fullt här på campet och deltagarna och även vi börjar bli lite slitna så ska bli skönt med vilodag om 2 dagar. Wohoo. Så grymma bilder ni laddat upp i #wargpower denna veckan. Mina favoriter hittar ni ovan. Eftersom jag har problem med wi-fi här så är jag osäker på om det kommer upp en veckans utmaning på youtube idag, tror det får bli en bloggutmaning nästa vecka istället så utmaningen kommer upp 7.00 på bloggen imorgon istället 🙂 Hoppas ni alla är taggade! Puss, I

//English: Good sunday sweeties! Hope you are all fine? I feel great and we are working out a lot here on the camp. Very nice pictures in #wargpower this week and you can see my favorites above. My wi-fi is not so good here so I dont think it will be a video challnge rhis week, but it will be a challenge so dont you worry. I will post it in the blog tomorrow 7.00. Hope you are excited! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Håller med Anna! Så himla kul och inspirerande! Men kan du inte börja länka till bloggar/instagramkonton som är med i din wargpower? Var ett så smidigt sätt att hitta ny inspo lätt 🙂

  Kramar

  Sofia 2015-08-30 11:19:47 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Ja så mycket inspo. Ja det var kul men tyvärr så räcker inte min tid till. Det tog så många timmar att ordna med de inläggen tyvärr. FÅr se om jag kanske hinner längre fram. Kramis

   idawarg 2015-08-31 09:17:08
   Svara
 • Så roligt att se alla inspirerande bilder!

  Anna 2015-08-30 11:08:55 http://www.annadalstrom.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga som inte har med inlägget att göra. Jag har i stort sätt inte tränat på två år ( förutom barnvagnspromenader, pilates hemma och lite simning periodvis). Detta har berott på olika saker bland annat jobbig graviditet och före det höll jag på att bli utbränd. Nu känner jag att jag kommit in i en ond cirkel där jag drar mig för att börja träna för att jag har så mycket rygg-, nack- och höftproblem samt ibs, och samtidigt inser att jag får ont för att jag inte tränar. Hur ska jag göra för att komma igång igen? Vad ska jag satsa på då min första prioritet är att få ordning på ryggen och andra prioritet är att gå ner 10 gravidkilon? Hoppas på lite tips!

  Annika 2015-08-30 08:56:44
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Hej Annika och tack för din kommentar! Jag skulle rekommendera dig att börja med styrketräning och gärna ta hjälp av en duktig PT i början det första du gör som kan hjälpa dig med rätt övningar för att stärka upp ryggen och få hjälp med ett kost och träningsupplägg. Att starta med pt är det bästa så all träning blir rätt från början. Har du inte tillgång till det så testa komma igång med styrketräning själv i gymmet. Kramis

   idawarg 2015-08-30 10:57:57
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind