Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RESULTAT AV MSM

msm-holistic


question-answer

Yey, äntligen!! Nu har jag beställt vassleprotein, så nyfiken på att prova det 🙂 Köpte även mer MSM, jag har ätit det ungefär lika länge som du. Kan inte du berätta lite om hur det har funkat med MSM för dig? Jag är väldigt nöjd då både mina naglar och mitt hår växer som ogräs. Kram!

SVAR: Hej finis! Vad kul att du uppskattar den fina rabatten 🙂 Jag har nu använt MSM sedan i våras och jag älskar det! I början mådde jag riktigt illa om jag ska vara ärlig men det har nog att göra med att jag tog en matsked istället för en tesked. Haha. Det är ju också vanligt att man får utrensningssymtom som illamående, huvudvärk mm när man börjar då MSM är väldigt utrensande. Jag måste säga att jag känner mig mjukare i kroppen och får inte lika mycket träningsvärk och har inte lika stel nacke som innan fast att jag har rest och jobbat vid datorn mycket. Sedan så hjälper MSM mig att hålla igång magen och det är magiskt! Tar en extra stor dos MSM om jag ska flyga då långa flygresor kan göra att magen helt stannar, men har inte märkt av det alls fast jag rest massor i sommar. Hår och naglar har också växt snabbare. Just nu tar jag 1 tsk om dagen men ska nog testa att ta 2 tsk/dag snart för att se vad som händer 🙂

Någon annan som testat MSM? Berätta gärna om ni märkt någon skillnad? Kram, I

//Question/answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • MSM är sjukt bra! För mig har håret blivit sjukt tjockt och fint, har även fått starkare naglar! Det är nog väldigt individuellt hur Msm verkar i kroppen och vilka resultat man får! Men det är bra med Msm överlag så jag tycker alla borde prova det 🙂

  Ida 2015-08-31 07:42:14
  Svara
 • Hej bästa Ida! 🙂
  Har köpt msm från ett annat hälsomärke, men tycker verkligen det smakar skit. Får typ för mig att alla smoothies å bowls jag blandar det med tar åt sig av smaken haha.. Hur tar du msm, nått tips? :))

  Emma

  Emma 2015-08-31 00:41:43
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ja gud det smakar verkligen skit så förstör inte dina smoothies utan blanda det i lite vatten och shotta. Då går det snabbt över 🙂 Haha. Kramis

   idawarg 2015-08-31 09:11:32
   Svara
 • Wow vilken bra produkt, måste självklart prova för jag behöver både bättre mage, bra naglar och även hår. Så det här låter ju som något gjort för mig nästan. 😉
  Tack för en fin rabatt!!

  Diana (La Madre) 2015-08-30 18:10:11 http://lamadre.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt