Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEACH WORKOUT

IMG_8262IMG_8260IMG_8266IMG_8261

Tänkte berätta lite om vår strandträning vi körde här om dagen. Vi har med oss grymma träningsredskap från Abilica och bland annat Sandbags. När vi skulle köra strandträning så fick alla ta varsin säck med sig på Power Walken dit, sedan körde vi ett pulshöjande kroppsviktspass där man fick jobba 2 och 2. Det var så himla roligt och det var svett och sand överallt. Efter passet fick alla fylla sina tomma Sandbags så de vägde 25kg st och slänga upp på ryggen och gå power walk med bag på ryggen tillbaka. Jag kan säga att pw:n är riktigt köttig med många backar vilket blev väldigt tungt plus att det är 35 grader och sol här vilket inte gör saken lättare. Sjukt imponerad av alla deltagare! Nu är det dags för ytterligare en morgon PW/hike innan frukost. Wohoo. Ha en fin lördag alla! Puss, I

//English: Good morning friends! Hope you feel great? I will tell you a bit about the beach workout we did the other day. When we would go for a beach workout all got to bring a sanbag each. We took a power walk to the becah and the we did a pulse-pounding body weight workout where you had to work 2 and 2. It was so much fun and it was really sweaty and it was sand everywhere. After the workout all got to fill their empty Sandbags so they weighed 25kg pieces and go for a power walk with bags on their backs. I can say that pw is really hard with many slopes which was very heavy plus it’s 35 degrees and sunny here which does not make things any easier. So impressed by all the participants! Now it’s time for another morning PW/hike before breakfast. Wohoo. Have a nice Saturday everyone! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida! Jag undrar lite om vad som är viktigt att tänka på när man tränar mycket. Jag har nämligen börjat på en ettårig danslinje på en folkhögskola och kommer nu dansa flera timmar om dagen 5 dagar i veckan. På veckodagarna får vi frukost, fika (bröd, dock så äter jag ej gluten pga av att jag mår så dåligt av det…), lunch, fika (frukt) och middag, medan vi på helgerna lagar egen mat. Så om du har några tips på billig bra mat, tillskott som kan behövas m.m. så vore det supert! 😀

  Och gud vad härligt det ser ut att vara i Thailand! Passa på att njuta av resan, ser underbart ut och tack för en grymt bra blogg!

  Sara 2015-08-30 14:19:46
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Ja Thailand är helt magiskt!! 🙂 Jag skulle satsa på ett bra proteinpulver och chlorella. Det är inte alltid så billigt men en bra nvestering. Mycket näring för lite pengar 🙂 Chia frön som du kan göra pudding av, frukt, ägg, naturella nötter, gör egna raw bars mm. Kramis

   idawarg 2015-08-31 09:16:08
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Okej, har redan chlorellapulver, vilket jag älskar 😀 Ska försöka investera i ett proteinpulver, men ska först lämna in mitt CV på bensinstationen vid skolan, den enda butiken i närheten här ute på landet haha 😉 Tack för tipsen!

    Sara 2015-09-01 17:45:38
    Svara
 • Wow, låter riktigt svettigt och tufft men kul! 🙂

  Johanna 2015-08-29 14:25:35 http://doowop.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind