Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGA ON THE TERRACE

morning-yoga-6morning-yoga-8morning-yoga-1morning-yoga-2morning-yoga-4morning-yoga-5

God morgon finisar! Nu är träninsgcampet i full gång och jag bara älskar det! Den här resan känns helt overklig och jag kan inte riktigt fatta vad som händer nu. Yoga varje morgon men min favorityogalärare Josefine på en terass med världens bästa utsikt följt av en ekologisk frukust som är helt magisk. Alla får nämligen beställa frukost från ett raw food ställe där man får välja smoothie, juice eller fruktsallad. De bjöd även på magiskt bovetebröd imorse. Måste sno åt mig receptet innan vi åker hem. Jag kör en smoothie på grönkål, spenat, banan, lime, ananas och spirulina som är grym! Igår körde vi även ett sjukt svettigt pass på beachen på eftermiddagen som jag kan berätta mer om sedan. Nu ska jag gå ner för dagens yogapass. Hörs sedan. Puss, I

//English: Good morning sweeties! Now we started the training camp and I can’t believe this is happening? Yoga every morning with the perfect view with my favorit yoga teacher Josefine. After the yoga we´re having an amazing magic organic breakfast. I took a green smoothie with banana, pineapple, lime, spiralling, kale and spinach. Love it! Now it´s time for todays yoga session, talk to you later. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej på 15 år som älskar att träna och gör det regelbundet ca. 4-5 i veckan. Jag bor nära där jag tränar och det tar ca. 10 min att gå hem. När jag kommer hem duschar jag och gör mig i ordning innan jag äter middag. Jag äter alltså inget förens kanske 30-40 minuter efter att jag har tränat. Min fråga är då hur mycket det man äter efter träningen påverkar träningsresultaten. Jag vet att jag äter bra, nyttigt och varierar men det jag är orolig över är att jag inte äter något direkt efter träningen. Jag undrar alltså hur viktigt det egentligen är att äta något direkt efter träningen. Skulle mina resultat påverkas om jag åt något litet direkt efter träningen istället för en stor middag ett tag efter?
  Tacksam för svar och tack för en amazing träningsblogg och inspiration! 🙂
  //Elsa

  Elsa 2015-08-28 17:37:03 http://ohras.blogg.se
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Nej man behöver inte stressa. Vill man gå upp i vikt och bygga muskler så kan det vara bra att äta direkt efter men annars räcker det mad att man äter en ordentlig måltid när man är hemma igen 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-29 03:18:38
   Svara
 • Åh, man önskar ju att man var där!!

  http://malinhenrikssons.blogg.se/

  Malin 2015-08-28 12:56:37 http://malinhenrikssons.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle komma igång med träningen och var astaggad och tränade tillsammans med en kompis som är väldigt duktig så han lärde mig tekniken i benböj, marklyft, miltärpress och bänkpress. Jag var taggad och blev ännu mer taggad eftersom det gick bra för mig och lassade på så tunga vikter jag orkade. Jag fick extrem träningvärk i framsida lår av benböjen och när den släppte så hänger det kvar en smärta när jag spänner lårmuskeln. Jag kan flera dagar efteråt knappt göra en knäböj utan vikt utan att det gör väldigt ont, därför misstänker jag en mindre muskelbristning i båda låren och jag misstänker att det är för att jag körde för tungt på otränade ben.
  Men hur ska jag tänka i min fortsatta träning? Hur vet man hur mycket kroppen klarar (eftersom jag inte kände nått speciellt när jag körde)?

  My 2015-08-28 12:34:53
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Oh jag förstår. Det kan vara en muskelbristning så ta det lugnt och vila benen i någon vecka och se om det går över och stressa inte med vikterna utan ta det lugnt fram. Kramis

   idawarg 2015-08-29 03:16:39
   Svara
 • Hej ida!
  Jag håller på och träna inför spagat och går efter din spagat video och förra veckan stretcha jag varje dag men nu den hät veckan har jag börjat få ont i insida lår, kan det komma ifrån stretchningen? Ska jag fortsätta strecha eller ska jag vänta tills det gått över? 🙂

  Tacksam för svar!!

  johanna 2015-08-28 10:29:15
  Svara
  • Svar på johannas kommentar.

   Ja det kan komma från stretchen så ta det lugnt med den i någon vecka och se om det går över. Kramis

   idawarg 2015-08-29 03:15:43
   Svara
 • Ida! Älskar din 15min yogarutin som du la upp för ett tag sen, den är verkligen super och passar mig som inte går till gym och gärna kör själv! Skulle va då kul om du la upp fler såna med andra övningar eller bara berättade mer om yoga hur man ska tänka kring andning och så! Tack för en superkul blogg! Kram

  Hedvig 2015-08-28 09:59:54
  Svara
 • Oj vad hände med bloggen, vad annorlunda och vad snyggt. Har du flyttat ?? Shit hur länge sen var det sedan jag var här inne egentligen??
  Vad suuupergoda dom där smoothies ser ut, varför är alla olika? Åh vill smaka på dom alla, vill veta vad alla innehåller, ha ha.
  Lycka till med allt och heja dig som är såå duktig med att ordna allt det här. Vad långt du har kommit och vad stolt du ska vara över dig själv.
  Stor kram och trevlig helg

  Diana (La Madre) 2015-08-28 07:49:12 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Diana (La Madre)s kommentar.

   Hej finis och ja ny design har jag nu. Gillar du den? 🙂 Jag bytte igår så du har inte missat något. Jaaa alltså man vill bara dricka alla. Man får besälla från en hel meny av magiska smoothies så alla smoothies är olika. Tack fina fina du vad glad jag blir! Kramar <3 <3

   idawarg 2015-08-29 03:13:37
   Svara
 • Vilken härlig resa!

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2015-08-28 07:26:12 http://www.johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind