Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OFF TO THAILAND

IMG_0277-0-1024x768jumpida-warg1IMG_0559-0-1024x664

Wohoo nu är det dags att åka ut till Arlanda! Kan inte fatta att vi åker?! Längtar så sjukt mycket tills vi bara sitter på planet och är på väg! 15 dagar i Thailand ska bli magiskt och så kul att få lära känna nya härliga mäniskor som är taggade på träning! Alltså hur ska jag kunna sitta still på ett plan i 12 timmar när jag är så här taggad? Haha det är ju dagens fråga? Nej nu måste jag packa ihop det sista och sätta mig i en taxi. Har tidsinställt ett inlägg om målsättning tills senare idag så misa inte det 🙂 Puss, I

//English: Wohoo, it´s time to go to Arlanda! Can´t belive we are going and can´t wait until we are on the plane! 15 days in Thailand will be magic and so fun to meet and hang out with new people! So how am I supposed to sit still on a plane for 12 hours when I am so excited here? Haha that’s today’s question? Has timed a post until later today about how to set goals so don´t miss that. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Vad tycker du om bönpasta (ekologisk) som ett alternativ istället för vanlig pasta/ris/potatis osv? Det innehåller ju mer proteiner och så, men är det bättre? Målet är inte att gå ner i vikt utan mer tighta till lite och få mer muskler/synliga muskler (ifall det är viktigt att veta i frågan) 🙂 Kramar

  emma 2015-08-24 15:14:38
  Svara
 • Hej Ida! Jag hoppas du kan hjälpa mig med detta

  Jag har följt dig under en längre tid och inspireras så sjuk av dig och ditt driv! Jag har under min tid haft väldiga problem med magen som resulterat i en längre sjukskrivning från både skola och jobb av och till, ätstörningar och en pendling mellan överträna och inte träna tillräckligt. Hela mitt liv har kantats av en mängd motgångar som gjort mitt liv ganska jobbigt och besvärligt. Jag har vart på den djupaste bottnen men försöker varje dag att klättra lite längre upp och se ljuset där uppe nånstans.

  Fick för ett par år sedan diagnosen IBS och kraftig magkatarr, depression och utmattningssyndrom. Allt detta plus det som redan pågick i mitt liv gjorde att jag inte orkade ta tag i kosten som jag visste gjorde det hela värre. Jag har nu på ett par år uteslutit gluten helt och hållet och började äta laktosfritt. Är på god väg att även utesluta laktosfria produkter och äta helt mjölkfritt. Är även inte så förtjust i kött så blandar att äta vegetariskt, med lite fisk och kyckling. Allt detta gör att jag mår mycket bättre och orkar ta itu med mina problem för att bli helt och hållet frisk och bara kunna njuta av det goda och roliga som livet har att erbjuda.

  Har dock lite problem med kosten som jag hoppas du kan hjälpa mig med.

  Har vart en total sucker för kvarg och yoghurt som så många andra och försöker byta ut detta mot dina smoothiebowls och glass gjord på banan och frukter, men om man tvunget känner att man måste få i sig något är keso det bättre alternativet? Läste någonstans att det ska fungera bättre då det inte är så surt?

  Sedan på kvällen är det så lätt och ta sig lite yoghurt om man känner den lilla hungern komma. Vad kan man ersätta detta med? Jag försöker inte äta så mycket nötter då jag lätt blir konstig i magen, annars tycker jag detta mättar väldigt bra. Smörgås och sånt brukar jag baka själv och äta som mellis så vill gärna variera med att äta nåt annat på kvällen. Något förslag?

  Sedan vill jag bara tacka dig! Du hjälper så många därute och du har ingen aning om hur mycket du faktiskt gör! Jag är bara en person men vill iallafall att du ska veta att du är guld värd i svåra situationer med din positivitet

  Massa kramar till dig

  Cecilia 2015-08-24 13:41:21
  Svara
 • Fy vad avis jag är! Njut som satan 😀

  Elin 2015-08-24 07:42:05
  Svara
 • Gud vad härligt med Thailand, trevlig resa 😀

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - Skönhet- och fitnessjunkie! 2015-08-24 07:40:50 http://johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind