Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KARMA

IMG_7957.JPGIMG_7956.JPG

Hej älsklingar! Jag har precis kommit hem från eventet och jag känner så mycket kärlek! Sov knappt något inatt för var lite nervös över att ingen skulle komma men oj så fel jag hade och jag har en fundering… På väg till eventet träffade jag en uteliggare. Jag berättade att jag inte hade några pengar men han pekade på Coop och ville jag skulle handla åt honom. Fast att jag hade jättebråttom så kunde jag inte säga nej utan vi gick in på coop och han tog en korg och tog god tid på sig att shoppa loss. Han tog för sig vill jag lova och det var allt från eko oliver, ekologiska kalkonköttbullar till shampoo, raklödder, rakhyvlar och Coca Cola. Haha kalaset slutade på drygt 400kr. Jag betalade och sprang iväg och han såg så nöjd ut 🙂 Nu i efterhand tänkte jag att eventet kanske gick så bra för att jag fick bra karma av shoppingen? Så det var ju en win win situation, han blev glad och jag blev glad! Så det där med karma tror jag verkligen på!

Nu ska jag sluta tänka högt här och jag ville bara titta in och säga TACK till alla som kom! Ni var helt fantastiska och så kul att träffa er! Kommer berätta mer om eventet och visa fler bilder i veckan. Puss, I

//English: Use google translate for this one <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Tack själv för ett superbra event och träningspass. Har träffat dig en gång tidigare och sprider alltid så himla go stämning. Hoppas du verkligen tar till dig av alla positiva kommentarer för du förtjänar dem verkligen! Hoppas du fixar fler sånnahär träningsevent eller liknande! Kram 🙂

  Marie 2015-08-23 10:30:54 http://www.nouw.se/MarieZ
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie och tack snälla vad kul att höra 🙂 <3 Ska försöka få till fler event framöver, så himla kul att träffa er <3 <3 Kramis

   idawarg 2015-08-23 14:15:20
   Svara
 • Vilken fin grej att göra, vad stort av dig att verkligen göra så!! Helt otroligt måste jag säga, det inspirerade. Jag ger inte pengar, aldrig någonsin av många, många anledningar. MEN att göra som du gjorde, ja det kan jag tänka mig. Men det kändes lite skumt att han tar EKO när man är i en sån situation som han befinner sig… hallå liksom, kan man ens vara kräsen när man är i den situationen? Men jaja, han tänker på hälsan… det är bra…. ?

  Diana (La Madre) 2015-08-22 20:56:57 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Diana (La Madre)s kommentar.

   Tack finis <3 <3 Haha jag vet men jag tror inte han var medveten om valet av köttbullarna. Han kunde inte svenska alls men jag tyckte det var lite kul att han valde dem och stödjer gärna eko så sa inget 😀 Haha Kramis

   idawarg 2015-08-22 21:31:18
   Svara
 • Du strålar verkligen! SÅ vacker!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-08-22 18:28:16 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hade så gärna velat vara med! 🙁 Men är ute på landet. 🙂

  Neta - träning och hälsa 2015-08-22 18:04:34 http://netas.nu
  Svara
 • Hej Ida! Grumt träningspass i dag, var superkul 🙂 kommer du köra någon träningsresa nästa år? 🙂 vill så gärna åka på en, men hade inte råd i år 🙁
  Kram

  Helena 2015-08-22 17:19:13
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej Helena och tack snälla! Kul att du kom och körde 🙂 Jag vet ännu inte. Vi ska göra den här och se hur det funkar med allt och om vi vill köra igen så får vi se 🙂 Kommer meddela i bloggen hur det blir! I så fall måste du med! 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-22 19:18:24
   Svara
 • Så fin du är du strålar verkligen.. Kan ni göra ett inlägg på vad ni körde för övningar , hur passet såg ut snälla? Kunde inte komma tyvär min dotter var sjuk 🙁

  Zeina 2015-08-22 15:28:43
  Svara
  • Svar på Zeinas kommentar.

   Hej och vad synd att du inte kunde komma. Kan absolut göra ett inlägg om passet 🙂 Håll utkik. Kramis

   idawarg 2015-08-22 19:19:29
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt