Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAUL CHIQUELLE

chiquelle-haul

God morgon mina finisar! Nu har jag varit i farten och shoppat lite igen. Jag älskar verkligen höstkläder och går crazy under hösten 😀 Haha. De här sakerna var riktigt fina faktiskt och kommer nog användas flitigt under hösten. Hoppas ni gillar videon 🙂 Senare idag kommer gårdagens träningspass upp på bloggen så håll koll. Puss, I

Kolla på videon HÄR!

//English: Here is a new shopping haul video. (In swedish) Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej . Den gråa kjolen du hade på dig i chiquelle haulen var sjukt snygg. Vart har du hittat den / vart har du köpt den ?☺️Jag hoppas du kan göra fler sånna här videos tycker dom är riktigt bra

  Emma 2015-10-14 10:43:39
  Svara
 • Hej!
  Älskar din tips mot uppblåst och känslig mage då jag själv börjat känna samma symptom. Har tänk köpa Inflamino från holistisk, eftersom du många gånger nämnt hur mycket den har hjälpt dig och din mage, men tycker att den är liiite för dyr… 😉
  Därför lät ju produkten från Pukka bättre då den var billigare. Men jag undrar lite vad den smakar och känns det inte konstigt att dricka ”smör”? Undrar också hur ofta man kan dricka den utan att övriga kroppen ska påverkas, som vikten osv eftersom det är fett?

  Din blogg är sååå bra och inspirerande och fortsätt gärna med dina tips om kost och livsmedels produkter, tycker det är så himla intressant och kul att läsa och lära sig om (och kanske även prova på)! Kraaam

  Catrine 2015-08-22 14:55:13
  Svara
  • Svar på Catrines kommentar.

   Hej Catrine! Ja Inflamino är galet bra men lite dyr, men det för att det är så hög kvalite. Ghee är också superbra och jag dricker 1 tsk med varmt vatten varje morgon och sedan använder jag det ofta i soppor, på riskaka, i gröt mm. Äter nog 1-2msk/dag. Det går inte att säga hur ghee påverkar din vikt utan de hela beror på det totala du äter under en dag. Kramis

   idawarg 2015-08-22 19:22:10
   Svara
 • Fan va dryg du är 🙂

  Angelika 2015-08-21 21:34:43
  Svara
 • älskar byxdressen! jo jag tänkte på den där burken du köpte. googlade på den och såg att den innehåller komjölk (??) jag tänkte.. var inte du känslig mot det? jag tycker nämligen själv jag mår bättre utan det, men kände mig sugen att prova denna, men blev osäker när det var gjort av mjölk… kramar

  emma 2015-08-21 13:42:19
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Jaaa den är så fin 🙂 Det är skirat smör och i processen så tas all laktos bort och de flesta brukar klara både vanligt smör och ghee trots allergi. Dock så är jag ej överkänslig utan körde bara en mjölkdetox eftersom jag då hade inflammerade tarmar. Kramis

   idawarg 2015-08-21 22:37:13
   Svara
 • Gud vad fina saker!!

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - Skönhet- och fitnessjunkie! 2015-08-21 07:25:16 http://johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt